Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Érdemes azokat felkeresni, akik az új és minimálisan funkcionális helyszíneket csinálták. A bibi az, hogy még egy minimál teszthez is annyi mindent kell megcsinálni. A reptérnek van TACAN adata meg miegymás, azt linelni kell a sonund fájlhoz és a többi. Én azért elég régóta moddolok, de erről még mindig annyira keveset tudok, hogy az gyakorlatilag semmi.
Ha már van egy térkép, ami működik, akkor azon már egészen más tészta dolgozni. Mivel több helyszín is ilyen ezért 0-ról létrehozni új térképet nem sok értelme van. Tudtommal ODS és Europe helyszínen is dolgoznak, csak nem nagyon posztolnak róla. Érdemes egy csoporthoz csapódni.
Az én MOD-om készítése során mindig ilyen csoportok tagjait kersetem meg. Vagy ők. Sokszor volt infócsere, hogy ők kérdeztek valamit és az én válaszom után az én kérdésemre simáb válaszoltak. Egy idő után meg szimplán segítettek. Pl. spit csak úgy minden kérés nélkül beintegrálta a Block 40 kabint újra és javítva.