Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az exe-t fel kéne tenni egy állandó helyre. hozzád, Viperhez vagy Joe-hoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A lényeg, hogy boci linkjét kiszeded és a fullos telepitö meg Zotya müködõ exe linkjét egy uj postba kiteszed a bannerba.
Nem hiszem , hogy ez nagymeló lehet
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egyébként én is jeleztem már ezeket a problémákat,de még nem oldodott meg .
A BMS4 fejlécnél az exe és az update-k nem mûködnek, próbálkozom a Benchmark sims-el, ott meg a megerõsítõ email nem akar megérkezni a regisztráció után, tehát váarkozás van....
A játék ingyenes,nem kell crackelni vagy megvenni.A fennti bannerban sok leirást beállitást megtalálsz magyar és angol nyelven is. a linkelt oldalra regisztrálás után még több mindent találsz ez a fö foruma a játéknak is.
TS van ,de pontos adatokat nem tudok róla ,majd a többiek megmondják. ha az A10c megy akkor ezzel sem lesz sok gondod mert hasonló a felépitése az MFD menuinek.
minden a fejlécben, bms4 telepítésnél
ha kérdésed van tedd fel bátran, ha tudunk segítünk.
Még sosem használtam a Falcon-t, eddig csak a10c-vel és fc3-al repültem DCSW-ben, az a kérdésem, hogy online meg lehet e vásárolni, esetleg használtok Team Speak-et, mert ha igen, akkor talán gyorsabban jutnék azokhoz az infókhoz, amire szükségem lenne.ú
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Nem tudom, hogy menniyre követted a dolgokat mig nem volt géped,de az FF,OF,AF vonal gyakorlatilag megszünt.
Már mindenki csak a BMS verzioval nyomul a 6os javitás az utolsó belöle.
Eddig sok panasz nem érkezett rá sem stabilitás sem más vonalon ahogy tudom.És minden benne van ami az elözöekben,talán csak a gépválaszték kevesebb.
A többiek gondolom a részleteket jobban el tudják mondani ,mert én is miota kijött talán 3x játszottam vele,de ez egyéni szoc probléma,nem a játéké.
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
tegnap is mentünk egyet Tibivel, földi egység már nem nagyon van 😊
szép vegyes fegyverzet 😊
azt hittem, ha két artery köze teszek egy lgb-t elég lesz, sajna nem
check fuel 😊 sajna nem lett elég
és a kiértékelés

A régiben valóban úgy volt, és eléggé puritán volt a 3D-s pit is, miután Shift+nyilakkal nézelõdtünk.
Üzemeltetni, földön vagy levegõben, na az már más kérdés... 😊
@L_Viper
Klassz. Vajon hogy tudta kiszedni és megjeleníteni a mûszereket?
Az F18 koreában shift-nyilakkal szét tudok nézni a virtuális fülkében. A Desert S. \ Iraqi Freedom-ban már nincs is ilyen nézet. Bár ahogy elnézem a sima kokpit nézet is már 3d-s. De nem lehet szétnézni benne.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Volt több része is.
Az eredeti a Hornet 3.0-a volt, elég puritán grafikával, de annál jobb avionikával.
Aztán jött ennek a feljavítása az F/A-18 Hornet Korea, ez már támogatta a 3dfx-et, akkori idõkben igen szépnek számított, meg is vettem "nagydobozosban", frankó nagy alakú kézikönyvvel 😊
A következõ kiadás ami még tetszett, ennek a Gold verziója, ami már D3D-n is fut.
Aztán jött ez a Desert Storm-os valami, a ratyi mûholdas textúráival. Szerintem nagyon nem nézett ki jól., fõleg alacsonyan. Sokkal jobb volt a régi fajta map szerintem.
A régebbihez még pitet is építettek. Régebben szóba került itt is, vissza is kerestem gyorsan.
itt:
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Tudja valaki hogy hogyan lehet a fülkében mozgatni a fejemet? Mert csak ilyen fix gyors nézetek vannak benne. Balra, jobbra, hátra, fel. TIR-t be lehet hozzá üzemelni?
Erre vonatkozó opciókat egyik fejmozgatásra sem láttam.
REDFLAG
Ma RedFlag-re valaki?
Tegnap megvolt a nagy vörös légi offenzíva?
http://www.twitch.tv/yellowman021/c/2904715
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Volt a Top Gunban régen egy cikk, hogy valamelyik századnál fel fel viszik motivácios repülésre a földieket (a személyzetet, nem a vidéjki rokonokat 😊
A cikk szerint a pilota annyira ki akarta vágni a magas C-t, hoyg eltörte a joy-t, és a szerelõ hozta le a gépet.
Nem tudtok errõl valamit ? Forrást, akármit ?
Köszi elõre is
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
2004/5 táján kezdtem igazán játszani és már 2006 végén zavart, hogy mennyire szar a modellezõ értéke egy rakás fegyvernek. Már az FF3 szenzor adatait is piszkáltam. Na, kb. azóta nem játszok alap modellezõ értékekkel, csak multiban, mert ott nincs más kivéve, amikor AF alatt volt, hogy az én modommal toltuk.
A rajtam kívül kijelentés meg egy rossz vicc. Ugyanis A.S. helyszínein tudtommal nem az alap modellezõ értékek vannak sok fegyvernél, hanem az én általam javasoltak és a battalion rosterek is totál másak. Ettõl mûködik olyan jól. Hányan is tolják azokat a hadjáratokat? Ja, hogy a legnagyobb multis környezet. No, errõl ennyit meg arról, hogy nincs igény. Csak nem tudjátok, hogy mivel toljátok. Upsz...! 😊
Nekem nem lehet jó hangulat, ahol tudom, hogy a fegyverem legyõzhetetlen, mert nincs környezet.
A Falcon BMS4 meg nem az elsõre nem lesz tökéletes, hanem a Falcon tizenixedik inkarnációja és n+1-ig megapatche után is olyan hulladék adatbázissal bír, mint a 2003-as SP3. Szerintem ha valami õsrégi Falcont megnéznék, akkor a DB-ben a modelleket leszámítva szinte minden azonos lenne. N+1-szer leírtam és megmutattam, hogy mit és hogyan lehetne. 5 év alatt senkinek nem sikerült, még egy rendes HP konfigot adni a vörös gépeknek, de még a kékekne sem. A battalion rosterek 90+ százaléka hulladék, stb.
Egyébként még nem unod ezt a DB-s témát szajkózni?Mert rajtad kivûl mindenki elvan a jelenlegivel is amig nem lesz jobb,de nem irogatja ki minden postjában, hogy már megint eltaláltam mindent az amraammal és hogy ez milyen szar.
Hanem csak azt lehet olvasni, hogy milyen jó volt a hangulat közbe amig tartott és ez a lényege.Tudni kell a helyén kezelni a dolgokat és ez akárhogy is nézzük még mindig csak egy szorakozási lehetõség .
Semmi sem lesz elsöre tökéletes,de ha addig nem játszana vele senki amig mindent ki nem javitanak akkor soha nem lenne kész semmi sem.
Számomra meg tehetnek bele akármennyi modellt, a mostani DB használhatatlan az én szememben, ahogy a hadjáratok is.
És ha ez a javulás 20% munkával 5 nap alatt megoldható akkor még mindig jobb mintha a maradék 80ra éveket kelljen várni
És bár légiharc közben sok nem látszik egyik gépbõl sem,de kötelékezni és a reptereken mozogni mégiscsak jobb ha olyan környeezetben teszed ami jól is néz ki.
A bibi pont az, hogy csinálják a szép gépeket, de a rackek és sínek nagy része meg õskövület. Tehát nem akkora baj, ha azok nincsenek meg, mert azokat is megcsinálja. Lásd, a MiG-23-hoz is készültek új fegyverek.
Ahogy néztem a rafale-t 5 nap alatt készitette el ,úgy, hogy bekerült a játékba DOF-al együtt.
Ha ezt egy olyan géppel teszi ami már létezik akkor akár 5 naponta le lehetne cserélni a gépeket.Mert ahogy nézem a high polygonos Szu-27-es sem üti meg azt a szintet részletességben amit az ö modelljei kevesebb polyból.
Értem én , hogy mindenki szabadidejében ingyen csinálja és akkor azt amihez kedve van,de a BMS-csapat azért motiválhatná azokat akik alkotnak, hogy elsõ körben azokra koncentráljanak ami már létezik és ezen javitsanak mielöt valami ujjal probálkoznak

RF ACMI
De túl álmos vagyok már a 22ó-i RedFlag-re.
Jó repülést!
Ezt láttad már? Komoly 😊
http://www.youtube.com/watch?v=GoQ0OXJCbaE
www.pumaszallas.hu
Juteszembe, az egyik õsi ID Software-es fps-el is bohóckodtunk, a Heretic-kel.
Közben leporoltam az EF 2000-et, itt a Setup 😊

mi az új?
Errõl kérnénk majd egy youtubeos videót <#eplus2>#eplus2>