52967
  • Talon11
    Amúgy azt hittem, hogy a BMS eléggé elterjedt játék...
    Ha hazudtam volna, akkor természetes hogy csalódtatok bennem..
    Az AF-fal meg azt tudtam kezdeni, amit lehetséges...
    Ramp starton természetesen be tudom üzemelni a rendszereket...
    Miért is ne lehetne chatelgetni a szerveren....
    Az általad leírt játékok egyáltalán nincsenek meg nekem...
    Szóval bocsánat, ha belepofátlankodtam a dologba
    (a zene azért szólt, mert szeretek zenét hallgatni a gépen, szóval sorry ezért a malőrért)
  • Talon11
    Értem.....akkor inkább csinálom magam...
  • Borisz80
    @Talon
    Figyelj, te annyira nem vagy tisztában, hogy MI AZ amivel szimulátorozni szeretnél, hogy szerintem hanyagold a BMS-t. Azt sem értem hogy a Falcon AF-el mit tudtál kezdeni?

Mit akrnál? Egy olyan szerverhez való bejutást ahol mindenki lövi egymást vagy mi? Ez nem War Thunder.
    Az meg a másik dolog hogy 10 másodpercig sem húznád, se BVR-ben se dogfight-ban.

Multizni akarsz? Joystick nélkül? TS nélkül? Mit gondolsz, majd chat-elgetünk repülés közben vagy mi?
    Egyáltalán Ramp start-ból be tudod üzemelni a rendszereket?

Én adtam tegnap neked egy esélyt, de amikor azt írtad, hogy nincs mikrofonod miközben én meg visszahallottam saját magam a vox-ra kapcsolt mikrofonodról...meg a tuc-tuc zenédet...... Úgyhogy szerintem hanyagoljuk a dolgokat, mert:
    1. hazudtál
    2. te sem tudod mit beszélsz
    3. nem tudod, hogy mit akarsz

Most már teljes meggyőződéssel mondom:
    Ne foglalkozz a BMS-el, játszál mondjuk a Strike Fighter 2 -vel. Az egy középkategóriás szimulátor viszont sokkal egyszerűbb mint a Falcon BMS. Ha meg hentelni akarsz akkor War Thunder vagy Hawx....

UI: ha megnézed ezen fórumon jelenlévők profilját akkor láthatod, hogy itt az átlag életkor 30-35. Gondolkozz el, hogy miért is van ez így.

Üdv.
  • Talon11
    Amúgy most problémás, a TS nélkül játszanék a szerveren?
  • Talon11
    Oké oké, csak elsőre nem igazodtam el...
  • Molnibalage
    IP cím. Tudod, négy szám pontokkal elválasztva, a számok 0 és 255-ig terjednek.

(Ez a mai infós fiatalság...? )
  • Talon11
    Fönnvagyok, Vampire...akkor mi az IP?
  • Talon11
    Értem..de (bocsánat, ha még1x kérdezem) mi a neve?
  • Borisz80
    csak úgy mondom hogy 21ó-ig érek rá.
  • Borisz80
    ???

TS = Team Speak
    Ez egy program amivel tudunk beszélni egymással mikrofon és fejhallgató segítségével.

A TS server IP-jét meg a jelszót elküldtem neked privátban. Semmi más adatra nincs szükséged a csatlakozáshoz.

Amúgy ez a PcPilot ts servere.
  • Talon11
    ..vagy mi a neve a TS szerónak?
  • Talon11
    VAgy akár privátba is elküldheted tőlem....
  • Talon11
    Ok...megyek és letöltöm
  • Borisz80
    talán gyere fel előbb a TS-re.....
  • Talon11
    Megvan..hát a szerver IP?
  • Talon11
    Ok..várom
  • Borisz80
    HOppá. Engedélyed meg van. Privát üzenetben elküldöm az adatokat amivel be tudsz lépni.
  • Borisz80
    Tudsz egy olyan TS csatornát amit lehet használni? Amin nem is fognak minket zargatni?
  • Talon11
    Értem..valószínűleg mikor?
  • Borisz80
    A faszikám a fehér furgon előtt hogy elspurizik 0:10 nél :D

@Talon
    Még nem adták meg az engedélyedet a Pc Pilot TS-re.
  • Talon11
    Na..kész is vagyok..akkor kezdhetjük a mókát?
    Mellesleg kétszer is elment az áram...
  • repvez
  • Borisz80
    Leginkább magyarázás volt. BMS tanulás.

@Dumbo
    Ha vevő vagy rá, esetleg csinálhatunk olyat, hogy az MFD Extractorral megosztanád pár műszeredet az én gépemmel. Mondjuk az MFD-ket, DED-et és a HUD-ot. Így egy másodlagos monitoron látnám hogy mit csinálsz a rendszerekkel.
  • arrow19
    Mi jót csináltatok?
  • Borisz80
    Egészségedre! :D
    Én még nem tudom most az estit. Eléggé lemerítette a hangszálaimat ez az 5 óra dumálás.
    Ha 19:15-ig nem jelenek meg TS-en akkor valószínű hogy nem is fogok.
  • 77pxdumbo
    TS ledobott. Köszi szépen az oktatást. Este leszek megint 19 körül
  • Molnibalage
    Mert újrahasznosította a semmire sem jó szutyok gépek DB bejegyzéseit, de a Tacrefben nem tudom átnezni őket és is le szarom, mert lényegtelen.

Ne vedd sértésnek, de folyamatosan a leglényegtelenebb hülyeségekkel sikerül foglalkoznod.
  • Talon11
    Ugyanis a Tactical Referencében a MiG-23MLD foglalja el a helyét...
  • Molnibalage
    Hölgyeim és uraim, új videó.

• Molnibalage
    Miért lenne?
  • Talon11
    Meg is csináltam..bár az meglepett, hogy hogyhogy nincs Super Sabre?
  • Molnibalage
    Ott vam a leírás amit linkeltem, hogy hogyan kell aktiválni. A theater.lst fájba kell bemásolni amit ott találsz. A /sim könyvtár backupot remélem megcsináltad...
  • 77pxdumbo
    PC pilot TS-en vagyok
  • Talon11
    Vmiért nem jelenik meg a Korea 80 a theater menüben...vki segítene?
  • 77pxdumbo
    Még az 50-52-k MFD-je is zöld 1996 előtt. A 96-ban váltottak színesre az 52-k úgy tudom.
  • Talon11
    Kicsomagoltam azzal a progival a Korea 80's-t, amivel ki lehetett bontani...ki is próbálom
  • Talon11
    Hát...megpróbálhatjuk...de még mindig a régebbi billentyű configot használom, igazából kicsit több kellene XD
  • Borisz80
    @101_PUMÁK illetve TS illetékesek!
    Pc pilot TS-re megadhatom neki az ip -t és jelszót?

@Talon
    Holnap akarsz egy light-os reppenést?
    Mondjuk megnézzük mennyire vagy képben a BMS terén.
  • Talon11
    Akár dogfigth és kötelék is jöhet....
  • Borisz80
    Már régen nem repültem itt multiban, de régebben összegyűlt a társaság a TS szerveren és valaki csinált egy servert és lerepültünk egy TE küldetést.
    Illetve van még a Falcon Online-on PvP kampányok de neked azt még nagyon nem ajánlom.

Az egymás közötti multizás nem tudom mennyire aktív mostanában. Minenesetre én ismét vevő lennék rá.

Először is mire lesz szükséged egy ilyenhez:
    -Falcon BMS Update 7-essel (semmi modolás!!! különben nem lesz kompatibilis a serverrel)
    -fejhallgató mikrofonnal (hogy tudjunk egymás között kommunikálni, akár játékon kívül is)
    -TS client program letöltése telepítése (ezzel tudunk majd kommunikálni)
    -joystick (azért én is kíváncsi vagyok hogy tudsz billentyűvel repülni, de lehet hogy polipkarod van :D )
    -nem tudom hányas port megnyitása ... talán 3600 -as kell a BMS-hez... de ezt majd kijavítja valaki aki tudja.

kihagytam valamit?

Amúgy mit szeretnél repülni? Egymás elleni dogfight vagy egy kötelékben repülve küldetéseket?