Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Mind választoltak nekem. Volt még egy srác, akit nem is ismertem, A.S-t kerstem, azt vele is beszéltem vagy 2 órát.
@repvez
Én továbbra is csak a pampgást látom. Voltál fent valaha FO szerveren...? PM-ben mondat azt, hogy élőszóban vagy Teamvieweren keresztül mutassa meg? Nekem 611-Eagle így rakott be egy rakás modellet. Aztán láttam JanHas fás modját és kb. a 4-5 session után úgy, hogy nem kérdeztem semmit megértettem, hogy hogyan rakta be a modelleket, alig két kérdés kellett csak megerősítésnek.
Te tényleg azt várod, hogy 0-ról húzzon fel valaki téged...? Ez picit irritáló. Én nagyon sokszor írtam le már PM-ben is DB edit dolgokat, csak mert éppen kevés munkám volt. Most egy srácnak majd azt fogom elmagyarázni. hogy egy COIN helyszínhez - állatság a Falcon nem erre való - hogyan rakjno be egy pickup technicalt. Már amennyire az én tudásomtól telik. Én sem PM-ben fogom. Feljön TS-re és 20 perc alatt elmondom, ami leírva 3 oldal lenne.
A doksi készítéssel a baj az, hogy nem tudod, hogy másnak mi érthető és mi hasznos. Ezért nem csinálja szinte senki... Olyan kevés Falcon fejlesztő van, hogy nem éri megcsinálni. Az egy legenda, hogy lerakok neked egy manult és akkor te majd értesz hozzá. Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Én elvileg értek a DB edithez, oszt mégis a Roland Marder modellezése csak 3-4-re jött össze. Nem tudom, hogy az első pár alkalommal miért nem működött. Picit más sorrendben csináltam ezt-azt és utána ment. Lehet, hogy figyelmetlen voltam, lehet hogy nem. Ezért csinálok minden komolyabb DB edit előtt backupot.