Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Az a baj, hogy ez már nem az első kör volt és már tele a hócipőm miatta,mert annyi erővel mig leirja az általános süketségét ami nem a témába vág a kérdésre is válaszolhatna vagy inkább ne is szoljon ha segiteni nem tud.
ÉS azért a data edit részt ne keverjük a 3d-hez mert mig az elöbbit szóban is lehet elmondani a 3d-nél ha nem látod, hogy mit csinál akkor nem vagy elöbbre vele.
ÉS pár képet nem készit mert sok időt vesz el ,de szóba meg tudna órákat beszélni , hihető.
Hayab is 5 nap alatt kész volt a modellel és nincs neki fél orája, hogy dobjon a főbb mozzanatokról képet? Vagy leirjon bár hasznos trükköt?, Tommal is beszéltem és ő is rengeteg hasznos dolgot mutatott amit én is tudtam már,de sokkal bonyolultabban és kevésbé szépen kivitelezve.
Sajnos ugyan ez a helyzet bármilyen hazai vagy külföldi forumon bármilyen téren.Mindenhol megy a süketelés a segitségnyujtás helyett.Ezért inkább megoldom magam ha tudom.DE többnyire nem és hagyom a francba,mert mostanában amugy sincs hangulatom semmihez sem