• VO101Tom
    Nekem G940 van. Inkább leírom, szerintem egyszerűbb.

A Falcon nem mai játék, ezért van pár gond a konfiggal. Először is, a setup fülön kiválaszod a botkormányt, és azt utána NEM állítod át másra. Ott látod a botkormány tengelyeit mozogni, meg a hat-switch-et, stb. Ha itt átállítod mondjuk gázkarra, akkor minden tengely beállítást elfelejt. Én botkorményon hagytam. Sajnos ekkor a gázkaron lévő két HAT-switch nem programozható. Próbálkoztam már mindennel, falconon belül és windows key mapperrel is. Semmi eredmény...

A beállításoknál az advanced-re klikkelve tudod a tengelyeket beállítani. egyszerűen kiválasztokd, hogy meliyk funkcióhoz mit akarsz használni. Nálam a flight control fülön a yaw trimm, és az avionics fülön a Cursor y - Mini y tengelyt kellett inverzre állítani.

A gombok kiosztását szerintem felesleges átküdenem, de ha küldesz e-mail címet privátban, akkor elküldöm, ezen nem múlik. Azt neked kellene eldöntened, hogy mit akarsz boton és mit a gázkaron használni. Én TMS, DMS gombokat, pinky switch-et meg a weapon release/gun gombokat raktam joy-ra, CMS, slap switch meg a különböző alap mod-okat pedig a gázkar gomjaira. Egyátalán nem F-16 autentikus, de nekem így kényelmes.