Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #46640 ...úgy, hogy eleve billentyűzettel repülsz!! 
A partvonal széléről "némán" azért követtem a történet kéthetes evolúcióját. Picit szerintem a kezdeti LOD-os meg mod-os kérdések alapján mindenki azt feltételezte, hogy rep. tudás terén is ilyen advanced a srác, bár a joy hiánya elég beszédes volt szerintem.
Ehhez jött még többektől a dicséretes segíteni akarás, a jó szándék talán kicsit el is vakította a csapatot, nem igazán szúrt szemet senkinek a kicsit(?) szétszórt, tőmondatos "chat stílus". Én mondjuk elég gyorsan megnéztem a nick mögötti életkort, így aztán mikor pikk-pakk eljutottunk a TS hozzáférés kiosztásához, akkor azért nálam egyből kigyulladt a piros lámpa, csak nem akartam beletrollkodni, hogy "Vigyáááázz!"... mint a gyerekszínház közönsége, mikor Piroska "nem látja" a színpadon a 3 m-re mögötte ólálkodó farkast...
A "tucc-tucc zenehallgatásról" meg rögtön eszembe jutott egy-két reppenés még a "publikus" TS-en, ahol rendszeresen akadt valami gyökér trollnövendék, aki belépett, oszt elkezdte nyomni a mikrofonjába ezt a hígfos zenét... (nem Talonról beszélek, jelzem)
Nem szeretnék utólag okosnak tűnni, még kevésbé bármit is kritizálni...