Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
@Talon
Figyelj, te annyira nem vagy tisztában, hogy MI AZ amivel szimulátorozni szeretnél, hogy szerintem hanyagold a BMS-t. Azt sem értem hogy a Falcon AF-el mit tudtál kezdeni?
Mit akrnál? Egy olyan szerverhez való bejutást ahol mindenki lövi egymást vagy mi? Ez nem War Thunder.
Az meg a másik dolog hogy 10 másodpercig sem húznád, se BVR-ben se dogfight-ban.
Multizni akarsz? Joystick nélkül? TS nélkül? Mit gondolsz, majd chat-elgetünk repülés közben vagy mi?
Egyáltalán Ramp start-ból be tudod üzemelni a rendszereket?
Én adtam tegnap neked egy esélyt, de amikor azt írtad, hogy nincs mikrofonod miközben én meg visszahallottam saját magam a vox-ra kapcsolt mikrofonodról...meg a tuc-tuc zenédet...... Úgyhogy szerintem hanyagoljuk a dolgokat, mert:
1. hazudtál
2. te sem tudod mit beszélsz
3. nem tudod, hogy mit akarsz
Most már teljes meggyőződéssel mondom:
Ne foglalkozz a BMS-el, játszál mondjuk a Strike Fighter 2 -vel. Az egy középkategóriás szimulátor viszont sokkal egyszerűbb mint a Falcon BMS. Ha meg hentelni akarsz akkor War Thunder vagy Hawx....
UI: ha megnézed ezen fórumon jelenlévők profilját akkor láthatod, hogy itt az átlag életkor 30-35. Gondolkozz el, hogy miért is van ez így.
Üdv.