52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Talon11 #46544 Az igen..ez a Hayab még az An-24-est is megcsinálta! Nem semmi! -
77pxdumbo #46543 Hát éppen azt írom "egyszer sem küldött semmit a megadott emilre." -
Talon11 #46542 Nézd meg a leveleidet, hátha ott vannak ilyen register cuccok -
77pxdumbo #46541 Ebben kérnék némi segítséget.
Már regisztráltam vagy 3* a Bm sim oldalára és egyszer sem küldött semmit a megadott emilre. Belépni sem enged. -
Talon11 #46540 Amúgy, ha a mod teljesen elkészül esetleg lesz majd a modnak installeres változata, mint pl. a theaterek esetében? -
Talon11 #46539 Mindig be voltam jelentkezve, csak a regisztráció uccsó simítása volt meg -
Talon11 #46538 Most már OK!!!!! -
#46537 Be kell jelentkezni... -
Talon11 #46536 Az..de pl. A Hawkeye vagy más gép nem szarozik, nekifut és a levegőben is van...
Nem érzem..nem tudom megnézni a BMS honlapján a mododat... -
#46535 Ez a része picit bugos. Az F-14-gyel csak úgy lehet, hogy azt az opciót választod, amikor rá kell állni a katapultra. Onnantól úgy megy, ahogy a BMS4 saját leírásában van. Az F-18-nál meg pont fordítva van, csak a takeoff opció megy. A 4.33 talán jobb lesz ezen a téren. Ez csak bónusz, ez még mindig egy F-16C szim. Minden más "csak úgy hobbiból" van benne. -
Talon11 #46534 Értem..bár egyszerùen nem hiszem el, hogy hogyan gőzkatapultáljak a F14 vag y a Superbuggal.. -
#46533 95%-ban készen van.
Itt.
Teljesen más adabázissal és modellező értékekkel bír. Kb. ez az egyetlen Falcon változat, ami valala is pontosnak mondhatóan modellezi a legtöbb alapvető dolgot. -
Talon11 #46532 Értem..valószínűleg a mododnak van linkje? Vagy nincs kész? -
#46531 CCC lodja sokmindent tartalmaz. A Korea '80-s modom az abban levő Szu-33-at használja, ahhoz anno én csináltam skint. A BMS4-es Szu-27 gyakorlatilag azonos az AF-sel. -
Talon11 #46530 Aha...érdekes volt...meg tanulságos is..
..de amúgy a Szu-33 és Szu-35/37-es mindig ilyen "low polys" volt a non BMS Falcon sorozatokban is? Mert az AF-ban ott normális volt...Ja, és a CCC-lodja tartalmaz egy Szu-27-eshez hasonló kinézetségű Szu-33-ast...sokkal jobban nézne ki! -
#46529 Szokásos ferdítés. Szinte minden gyakorlaton vannak olyan előregyártott scenariok, ahol a WVR légiharcba torkollik a dolog és ott az EF repteljesítmény szerint gyakorlatilag egyenrangú, de van HOBS képesége. A bibi az, hogy ideág el is kellene jutni...
A másik fele, hogy még az ACMI rendszer sem képes modellezi a légharcrakéták szenzorának képességeit és a zavarvédelmet. Ok, hogy a tüzelési helyzet megvolt, de azért utána is van még egy két dolog...
Olvastad már a HT összefoglalót odafentről? -
Talon11 #46528 Igaz....bár régebben olvastam egy cikket, hogy "állítólag a Tájfun jóllakott ebédre egy Raptorral" -
#46527 Attól függ, hogy miben. Vadászgépnként az F-22-nek nincs igazi ellenfele miden europropagande ellenére. -
Talon11 #46526 16? Az igen...
Amúgy mi a véleményed arról, hogy az Eurofigther jobb-e a Raptornál vagy fordítva? -
#46525 Na akkor itt a küldetés fájl is a briefinghez , sorry :)
Joint Operation
Csütörtökön 16an repültük le 72nd és AMVI -
Talon11 #46524 Igen..játszottam az AF-fel..
-
#46523 Te tényeg játszottál AF-fel...? Mert olyan dolgokat írsz le, ami azt mutatja inkább, hogy soha nem játszottál vele.
Először is GE és PW hajtóműves F-16C is van a játékban. Az egyiknél a maximálgáznál nincs 100 RPM a másiknál meg ott van. A játékban az F-16 modellezés miatt az alapjárat minden gépnél 70 RPM. A nem utánégetős gépekkel repüve is előretolhatod a gázkart, akkor sem történik semmi.
A valóságos RPM és tolóerőt meg nem írom le, mert az adatlapon látható korod alapján úgysem értenéd. Ha nagyon érdekel, akkor a HKTA-s F-15 cikkem hajtóműves részét olvasd végig. -
Talon11 #46522 Igaz..de akkor pl. ha mikor föltekerem teljes gázra a hajtóművet, nem áll meg a fordulatszám alatti műszernek a mutatöja 30%-nál, hanem teljes 100%! -
#46521 A B-52-őn nincs utánégető a valóságban és a Falconban sem... -
Talon11 #46520 Igaz..bár azt nem értem, hogy mi a fenének ban utánégető a nagyobb gépeken, mint pl. B52...ezt nem értem -
#46519 Az állandó bázist, de a két betűs kód nem mindig utal ennyire pontosan. Lásd itt. Ez nem festik át akkor, amikor pl. mondjuk a lakenheath-i gépek áttelepültek a Sivatagi Vihar idején. -
Talon11 #46518 Érdekes...amúgy, Molnibalage, tulajdonképpen a gépek farkán lévő két betű a települést jelenti? SP=Spandaghlem? -
#46517 Meddig marad ez a tarthatatlan állapot? -
#46516 "16 ship viper package"
ez a minimum itt is :DDDDDD
Molny: régi gépet eladtam, most egy p4-ről tolom, még a youtube is szaggat rajta :)
-
#46515 Régi már, akcentusom az borzasztó :D -
Talon11 #46514 Megnézem... -
#46513 Operation Red dawn -
Talon11 #46512 Nekem mersz ugrani? -
#46511 Fú, nagyon -
Talon11 #46510 Ok.... -
#46509 Majd, ha a többiek visszajeleznek, akkor leszerveződik, hogy mikor gyűlünk. Türelem. -
Talon11 #46508 Még sohase repültem multiban.... -
Talon11 #46507 Értem.....kíváncsi vagyok, hogy ott milyen profik vagytok...esetleg IP-t? -
#46506 Nem. Ez a három vágás még egy 2011 végi multis bohóckodásból maradt. Egyszerűen csak annyi lenne a folytatás, hogy összejön X ember és multizunk egyet egy általm készített TE-ben. -
Talon11 #46505 Molni? Tehát azt a preview-et egy szerveren csinálod? Esetleg megnézném...