52967
  • Talon11
    Az igen..ez a Hayab még az An-24-est is megcsinálta! Nem semmi!
  • 77pxdumbo
    Hát éppen azt írom "egyszer sem küldött semmit a megadott emilre."
  • Talon11
    Nézd meg a leveleidet, hátha ott vannak ilyen register cuccok
  • 77pxdumbo
    Ebben kérnék némi segítséget.
    Már regisztráltam vagy 3* a Bm sim oldalára és egyszer sem küldött semmit a megadott emilre. Belépni sem enged.
  • Talon11
    Amúgy, ha a mod teljesen elkészül esetleg lesz majd a modnak installeres változata, mint pl. a theaterek esetében?
  • Talon11
    Mindig be voltam jelentkezve, csak a regisztráció uccsó simítása volt meg
  • Talon11
    Most már OK!!!!!
  • Molnibalage
    Be kell jelentkezni...
  • Talon11
    Az..de pl. A Hawkeye vagy más gép nem szarozik, nekifut és a levegőben is van...
    Nem érzem..nem tudom megnézni a BMS honlapján a mododat...
  • Molnibalage
    Ez a része picit bugos. Az F-14-gyel csak úgy lehet, hogy azt az opciót választod, amikor rá kell állni a katapultra. Onnantól úgy megy, ahogy a BMS4 saját leírásában van. Az F-18-nál meg pont fordítva van, csak a takeoff opció megy. A 4.33 talán jobb lesz ezen a téren. Ez csak bónusz, ez még mindig egy F-16C szim. Minden más "csak úgy hobbiból" van benne.
  • Talon11
    Értem..bár egyszerùen nem hiszem el, hogy hogyan gőzkatapultáljak a F14 vag y a Superbuggal..
  • Molnibalage
    95%-ban készen van.

Itt.

Teljesen más adabázissal és modellező értékekkel bír. Kb. ez az egyetlen Falcon változat, ami valala is pontosnak mondhatóan modellezi a legtöbb alapvető dolgot.
  • Talon11
    Értem..valószínűleg a mododnak van linkje? Vagy nincs kész?
  • Molnibalage
    CCC lodja sokmindent tartalmaz. A Korea '80-s modom az abban levő Szu-33-at használja, ahhoz anno én csináltam skint. A BMS4-es Szu-27 gyakorlatilag azonos az AF-sel.
  • Talon11
    Aha...érdekes volt...meg tanulságos is..
    ..de amúgy a Szu-33 és Szu-35/37-es mindig ilyen "low polys" volt a non BMS Falcon sorozatokban is? Mert az AF-ban ott normális volt...Ja, és a CCC-lodja tartalmaz egy Szu-27-eshez hasonló kinézetségű Szu-33-ast...sokkal jobban nézne ki!
  • Molnibalage
    Szokásos ferdítés. Szinte minden gyakorlaton vannak olyan előregyártott scenariok, ahol a WVR légiharcba torkollik a dolog és ott az EF repteljesítmény szerint gyakorlatilag egyenrangú, de van HOBS képesége. A bibi az, hogy ideág el is kellene jutni...

A másik fele, hogy még az ACMI rendszer sem képes modellezi a légharcrakéták szenzorának képességeit és a zavarvédelmet. Ok, hogy a tüzelési helyzet megvolt, de azért utána is van még egy két dolog...

Olvastad már a HT összefoglalót odafentről?
  • Talon11
    Igaz....bár régebben olvastam egy cikket, hogy "állítólag a Tájfun jóllakott ebédre egy Raptorral"
  • Molnibalage
    Attól függ, hogy miben. Vadászgépnként az F-22-nek nincs igazi ellenfele miden europropagande ellenére.
  • Talon11
    16? Az igen...
    Amúgy mi a véleményed arról, hogy az Eurofigther jobb-e a Raptornál vagy fordítva?
  • axenet
    Na akkor itt a küldetés fájl is a briefinghez , sorry :)

Joint Operation

Csütörtökön 16an repültük le 72nd és AMVI
  • Talon11
    Igen..játszottam az AF-fel..
  • Molnibalage
    Te tényeg játszottál AF-fel...? Mert olyan dolgokat írsz le, ami azt mutatja inkább, hogy soha nem játszottál vele.

Először is GE és PW hajtóműves F-16C is van a játékban. Az egyiknél a maximálgáznál nincs 100 RPM a másiknál meg ott van. A játékban az F-16 modellezés miatt az alapjárat minden gépnél 70 RPM. A nem utánégetős gépekkel repüve is előretolhatod a gázkart, akkor sem történik semmi.

A valóságos RPM és tolóerőt meg nem írom le, mert az adatlapon látható korod alapján úgysem értenéd. Ha nagyon érdekel, akkor a HKTA-s F-15 cikkem hajtóműves részét olvasd végig.
  • Talon11
    Igaz..de akkor pl. ha mikor föltekerem teljes gázra a hajtóművet, nem áll meg a fordulatszám alatti műszernek a mutatöja 30%-nál, hanem teljes 100%!
  • Molnibalage
    A B-52-őn nincs utánégető a valóságban és a Falconban sem...
  • Talon11
    Igaz..bár azt nem értem, hogy mi a fenének ban utánégető a nagyobb gépeken, mint pl. B52...ezt nem értem
  • Molnibalage
    Az állandó bázist, de a két betűs kód nem mindig utal ennyire pontosan. Lásd itt. Ez nem festik át akkor, amikor pl. mondjuk a lakenheath-i gépek áttelepültek a Sivatagi Vihar idején.
  • Talon11
    Érdekes...amúgy, Molnibalage, tulajdonképpen a gépek farkán lévő két betű a települést jelenti? SP=Spandaghlem?
  • Molnibalage
    Meddig marad ez a tarthatatlan állapot?
  • z0ty4
    "16 ship viper package"

ez a minimum itt is :DDDDDD

Molny: régi gépet eladtam, most egy p4-ről tolom, még a youtube is szaggat rajta :)

• axenet
    Régi már, akcentusom az borzasztó :D
  • Talon11
    Megnézem...
  • axenet
    Operation Red dawn
  • Talon11
    Nekem mersz ugrani?
  • axenet
    Fú, nagyon
  • Talon11
    Ok....
  • Molnibalage
    Majd, ha a többiek visszajeleznek, akkor leszerveződik, hogy mikor gyűlünk. Türelem.
  • Talon11
    Még sohase repültem multiban....
  • Talon11
    Értem.....kíváncsi vagyok, hogy ott milyen profik vagytok...esetleg IP-t?
  • Molnibalage
    Nem. Ez a három vágás még egy 2011 végi multis bohóckodásból maradt. Egyszerűen csak annyi lenne a folytatás, hogy összejön X ember és multizunk egyet egy általm készített TE-ben.
  • Talon11
    Molni? Tehát azt a preview-et egy szerveren csinálod? Esetleg megnézném...