Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ha sikerülne egy normális termet, helységet kibérelni akkor miért is ne hozná el az ember azt amilye van? Legalább a közösség tagjai is kipróbálhatnák pl a kivetítővel való reppenést. Az ülés alá meg lehetne rakni pár hányós zacskót . : )
Nekem sincs kisbuszom, de egy ilyen összejövetelre biztos szétkapnám és elvinném a kis műszerfalacskámat, pedálomat meg azt a szerkezetet amin mindez rajta van. Különben mi értelme elmenni és pénzt ölni a kiruccanásba ha egy 2000 ft-s joystick-al meg egy 10"-os monitorral mennék.
A Lowland Tiger Meet-en is szerintem az az egyik kuriózum, hogy meg lehet tekinteni mindenféle simpit-et. Az egyszerűbbtől a profiig.
De én már azzal megelégednék ha ott ki lehetne próbálni a falconnal a warthog-ot meg a cougar-t.
Rendezvény / összejövetel tartalmi részére egy erre alkalmas embernek össze kellene raknia egy küldetéssorozatot (jelentkezők létszámától függően) és azokat lerepülni. Küldetések előtt normális komoly eligazítás, küldetés után kiértékelés, eszme és tapasztalat csere. Falcon-on kívüli tevékenység bográcsolás, evés, ivás mértékkel... (ha már csak fun repülések vannak) stb...
Én ilyen rendezvényeket látnék szívesen itt Magyarországon, nem csak ezeket az egó méricskélő légiharckupákat.
....de csak ötletelek. Vagy valaki magához öleli a kezdeményezést vagy egyesített erővel lehetne szervezni egyet. Aztán ha jól sikerül ki tudja mi lehet az ilyenekből még.
Talán a következő kecsói rep.napon a falcon is szerepelhetne 1-2 legalább 50%-ban működő simpittel a lock-on statikus kabinja mellett... aztán a közönség meg rájönne, hogy létezik élet a lock-on mellett is... na de most már tényleg bilibe ér a kezem.