Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Kipróbáltam. Szépnek szép, minden tiszteletem a belerakott munkáért, de leírnám az első tapasztalataim, amivel természetesen nem kell senkinek egyetérteni (előre szólok, több lesz a negatívum! :)
Szerintem a célok vizuális észlelése sokkal nehezebb lett a sötétebb tónusok és több részlet miatt. (Zavaró inkább.)
A "lőtér" környéke teljesen rossz. A régiben olyan jól össze volt igazítva a textúra a kihelyezett célokkal.
A víz is elég sötét lett.
Az olyan reptereknél, ahol elég sok objektum van, érezhető az fps romlás (egy gyengébb konfigon, mint pl. az enyém).
Kunsannál pl. a fák helyén egy tó is van, ezért ott most fák nőnek a vízből :) Nagyon nem illeszkednek (Az eredetiben is volt pár fa a tengerben egyébként.)
Más reptereknél is furcsa, hogy ahol eddig jól elkülönültek a valós 3D-s épületek a környéktől, ebben az új szettben meg teljesen más textúrák kerültek alájuk. Sokkal nehezebb kiszúrni őket.
A DMZ nekem eléggé "üdezöld" lett :)
Az új Cirrus és Cumulus nekem annyira nem tetszik.
Az eredeti szettben, ennyire nem volt észrevehető a textúrák ismétlődése. Gondolom, mert ahol eddig egy egyszerű semleges zöld rész volt, most oda is kerültek művelt parcellák, tanyák, egyebek.
Na eddig elég negatív voltam.
Ami tetszett:
Az erdős, hegyes területek szépek. Nagyobb magasságból is kellemes a látvány, bár néhol nagyon feltűnő az ismétlődés.
Szóval amit a Falcon jelenlegi motorja tud a táj generálásával kapcsolatban, azt az eredeti szett nekem megfelelőbben hozza.