• VO101Tom
    Ja ja, Balázsnak igaza van. Én benne vagyok egy mod csapatban, akik az il-2 clodhoz csinálják a nem hivatalos patcheket (azt a szimet is otthagyták az eredeti fejlesztők), ott egyetlen árva screenshot került ki netre, hogy egy még nem bejelentett új terület felett repked a csóka. Belsős fórumról az oroszokon keresztül valahogy kikerült egy jugó sráchoz, az meg felnyomta publicba (ráadásul egy olyan hivatalos posztra válaszolva, amiben pont azt fejtegettük, hogy nem akarjuk még nyilvánossá tenni). Olyan botrány lett belőle, hogy csak na. A fő programozó ott akarta hagyni az egészet, és ezzel dőlt volna kb két éves meló is. Leginkább azon rugózott, hogy -szó szerint idézem- az ilyen pöcsök lopják el a show-t azok elől, akik elmúlt két évben minden szabadidejüket ezzel töltötték. Nem tisztelik sem a készítőket, sem az eddigi munkát, és mindezt csak azért, hogy magukat a többség felett állónak állítsák be az ilyen lopott cuccokkal...

Lehet, hogy kicsit túlreagálta, és nagyobb volt a hiszti mint kellene, de alapvetően teljesen egyetértek vele.

Nem tudom, hogy a Falconos fejlesztők hogy állnak hozzá, de HW kulccsal szórakozni nem unalmában fog az ember...