Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Well 2 new IAP charts for Aktion and Pleso airbases in Balkans theater are ready.
Also i want to inform you that respecting the interest for my work from all of you nice Hungarian friends, i decided that my next chart will be for the nice Taszar airbase in Hungary. It doesn't be too long to be ready. Stay in touch my friend
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Bär magänvelemeny 😊
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Tegnap volt kis idõm és felraktam megint Sinait, hát az az SP hadjárat még mindig a legjobb....
Akinek van helye, az tegye fel mindenképp, nem szaggat, mindenkinél el fog futni, és igen izgalmas darab.
Jana, dobsz linket, azt a tegnapit ?
olyan rég repültem azt sem tudom merre van a joystickom <#eplus2>#eplus2>
mijki: a fejlécben a bms4 telepítés, gyönyörûen leírva, hála Boci kollégának <#taps>#taps>
Áh, eszemfaszom megáll egyeseken, hogy ennyire nem látják a nagy összképet és problémákat...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Rábukkantam erre a szimulátorra és szívesen kipróbálnám. Csak találtam FreeFalcon-t is, meg FalconBMS-t. Melyiket érdemes letölteni?
A válaszotokat elõre is köszönöm.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
tribute És nagyon eltalálták vele a hatást 😞
A TV nálam csak akkor van mostanába bekapcsolva ha F1 megy. ÉS visszatérve ebben is csak "összefüggéstelen snittek " vannak mégis van története csak megfelelõen kell összeválogatni
Motorsport - Countdown To Victory
Más. Feltettem az FF4-et tesztelésre. Tökéletesen mûködik az ARH. Felrakom 0.99-re a chaff chance értéket és mikor aktív lesz a rakéta és max. távolságnál dobot a chaff-et 1-2 dobás után azonnal dobják a lockot. Még kis távolságnál is, ahol a távolság módosító csökkenti a hatásosságot, még ott is megtörhet a lock 3 mérföld táján.
Az FF4-nek is csak egy stiklije van, a chaff-nek úgy tûnik, hogy van idõlimitje. Ha max. távolsgnál vesztette el a lockot és eltûnik (?) a chaff, akkor a rakéta képes újra megtalálni, ha nem változttal írányt és újra befog. Ez lehet, hogy RL feture de nem súlyos bug. Kitérés közben úgyis fordulózol, tehát tisztességesen dolgozva a rakéta nem fog megtalálni soha többet.
Most már 100% biztonsággal ki merem jelenteni, a BMS4 ARH kódja bizony gyakorlatilag nem mûködik... Õszintén szólva ez számomra döbbenetes....
Ha jól megnézed a videot ez az online oldalnak a promovideoja és bemutatja hogy milyen területeken és hogy repülnek,persze, hogy nem lehet olyan hagyományos eleje, tartalom ,befejezése.
DE ha elmagyarázod, hogy például a tiédnél hol lelhetõk ezek a részek ,mert nekem nem jött le. Megnéztem párat a régebbiek közül és némelyiknél a teljes video nagyrészét az képváltások közti fekete kocka tette ki.
Jó elismerem, hogy elég régen készültek már azok a videok ma már több és jobb lehetõségek állnak rendelkezésre.
Nekem még mindig ez az etalon, a hangok,zene és ennek van storyja :
(A MOD-hoz kellene majd release videó.)
Asszem az ötlet összeállt a fejemben, már csak kivitelezni kell <#alien2>#alien2>