Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ahogy ez lenni szokott megint két teljesen eltérő szemlélet van köztünk.
Én nem akarom az egész európát háboruba tenni. Minden országnak lenne egy saját bázisa az országában és mindenki azt csinál ott amit akar a saját tipusával amit választott vagy ha később elkészül majd valami értelmes más tipus az f16-oson kivül.Amolyan PVP helyszin lenne csak .
A háboru csak egy bizonyos részen lenne mint ahogy volt a balkán. Vagy országok szövetkeznének és megtámadnák a másik oldalt. Lenne egy kapcsoló, hogy melyik ország kinek az oldalán áll.
Abban igazad van hogy egy szeparált mod könyvtár jól jönne olyan ami segitene megosztani a DB egyesitését .
Pl. valaki megcsinálja az aviáno repteret és bemásolja a modkönyvtárba attól még ugyan ugy müködne mindenkié csak aki nem másolja be az mondjuk nem látja olyan szépnek.DE a legjobb lenne ha a szerver szinkronizálná le a cliensekre.
Amugy meg nem hamarkodnám el ezeket az álmodozásokat.Mert emlékezz ugyan ezt mondtad amikor még talán FF4 sem volt, hogy akkor is azt mondtam , hogy nem lenne olyan nagy dolog ha a reptereken lenne lámpafény és árnyék a gépeknek. és amint látszik meg lehetett csinálni.PEdig akkor ugyan ezt mondtad, hogy egy DX6os játékmotortól ne várjak ilet.
Ahogy mondtam minden akarás kérdése, hogy akiknél a tudás azok egy cél felé huzzanak és megosszák másokkal is.Ne pedig magukba tartsák mint most és csak a szart forgácsolják