• repvez
    Az lehet hogy nem értek a dolgokhoz,de én nem is ilyen végletekben gondolkozok.ÉS kompromisszumos megoldás is létezik, hogy müködjön a dolog.

Miért kéne magyarországra is 15 reptér? 1 bőven elég a magyar falcon társadalom elfér rajta .
    És gondolom más országokban is max 2 reptér elég mivel egy reptéren 2 század is elfér.
    Ezt ha összeadjuk sztem böven 20 reptér alatt tartanánk amit fel kéne tuningolni, hogy a valóságban van.
    A rádiózást minek változtatni a repülés nyelve az angol és már nálunk is angolul rádióznak a toronnyal a pilóták.
    Azt meg csak megint feltételezem, hogy minden nemzetben van olyan ember aki ha kapna egy leirást, hogy hogyan lehet modositani az objektumok helyét ne tudná megtenni.
    Pár hónapja én sem tudtam, hogy lehet beletenni uj modelleket a játékban ,de janhasnak a leirása alapján egyszerüen meg tudtam csinálni az F/A-18C cseréjét. Minen elhatározás kérdése.

Egy szóval nem irtam, hogy minden létező reptér szerepeljen .
    DCS-ben az 59-esek is megcsinálták Kecskemétet az egyik reptért átmodositva és onnan repkednek.

A server összeomlás meg velejár ,de ujrainditás után mehet a dolog tovább.

Persze hogy elötte meg kell beszélni a szempontokat,de ez az amiben nem látom a fejlődést a fejlesztők között, mindenki megy a saját feje után sokszor olyanokat csinál ami felesleges vagy sokal jobban is megoldhatóbb lenne . Lásd a B1B és Szu-27-es irgalmatlan polyszámú modelje mindenféle részlet nélkül.