Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Van RCS érték, ami az F-117-nél igen alacsony összemérve más géppel. Az RCS irányfüggése minden gépnél azonosan van súlyozva, tehát aspektustól függő. Azonban mivel nincs hullámhossz modellezése a Falconban ezért a különféle SAM rendszerek érzékenysége nincs modellezve.
A valósában nincs RWR-je az F-117-nek. Ez Falconban is megoldható, csak bizonyos problémákkal jár az MI számára. Egyébként még talán az F-117 a legjobban modellezhető. Szubszonikus, nincs TVC, az MFD hasonló a valóságoshoz és egyes rendszereket és dolgokat 1:1-ben vettek át más gépről. Nincs TVC, a kabin jól összerakható.
Az F-22-nál a repmodell már több, mint problémás, ezen felül az gép harcászati avionikája nem modellezhető. Nincs AESA radar, nincs LPI üzemmód, stb.
Az F-14D kabint nem Nizmo csinálja, de az a projekt majdnem egy éve áll. Annak a kabinnak a WIP változata van április óta az én MOD-omban.
Az ODS helyszín nem azon múlik, hogy van -e F-117 vagy nincs. Egyelőre ne is álmodjnuk arról, hogy lesz. Van aki Európán dolgozik (hogy kik nem tudom, de nem nagyon posztolnak semmit), vagy Aegan/EMF és van a spanyolos asszem meg valami Balkán. Ezek viszont amennyire tudom közelében nincsenek annak az upgrade-nek, amit A.S csinált a Korea térképen. 0-ról majdnem újraalkotta az egészet, ez laza 6 hónapab és több száz óra unalmas és monoton manuális módon törént. A ODS helyszínnél ez még több meló lenne.
A.S. a térkép mellett a teljes ATO-t és a PAK-ot is újraszabta ezen felül a tri fájlokkal a dinamikus hadjáratból is tényleg dinamikusat csinált. Amennyire láttam a többi helyszín fasorban sincs ezen a téren. Nem véletlen van az, hogy inkább csúsztattam a saját modomat, hogy adaptálhassam legalább a térkép változásait. Az, hogy az ATO változtatásait át tudom vagy akarom -e venni, az még elválik. Szerintem át fogom venni, max. egy kicsit kell a role score értékeken változtatni és néhány eddig nem használt gépet kap a hadjárat, amit pont azért nem tettem be, mert hiányzott a valódi funkció. Több szállító heli lesz, lesz OV-10 és más FAC-to adó gép + recon helo. Még színesebb és még dinamikusabb lesz a cucc.