• arrow19
    Balázs nem a bonyolultságról van szó (másolgatni én is tudok cmd copy C: ) hanem neked ez tök világos mit hova mert egész nap ezt túrod de azért egy readme.txt-t tolhattál volna mit hova (lehet van hozzá a fórumon leírás mediafire-ről szedtem ezért nem néztem utánna) az meg a másik h mint mondtam elég sokat repülünk online belépek és hiába switchelem a theatre-t a SIM könyvár miatt véletlen lefagy a szerver amin 30an csücsülnek az annyira nem vicces főleg úgy hogy jelenleg is elég instabil a BFS. És még van a humán faktor is ha pl. tegnap bebasztam és tökre elfelejtem a másolgatósdit és csak felakarok menni és repülni elengedett kézzel 2órát megint csak a crash a vége (Falcon-Onlineon pl általános hiba hogy nem lépnek ki multi után és "ráindítanak" még egy kampányt).

Két BMS lehet fenn, simán láttam már olyan hogy fenn a 4.32 meg a "belsős" változat, tudom te a 4.32ről beszélsz de valahogy az is megvan oldva.

"Nem tudok mit kezdeni azzal, hogy a BMS4 csapat szarik a 3dr party fejlesztők fejére és nincs szeparálható sim könyvtár..." = true