Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én azon csodálkozok, hogy ez még csak most bukott ki .
Amellett, hogy néha a készitők felderitése nehézkes Azért az ilyen alphasimes dolgok elég népszerüek.
A másik, dolog, meg hogy mivel nem a készitőtől kapták a modellt hanem ugy szedték ki az FSX-ből , emiatt van az az irtózatosan nagy polygonszám a modelleknél látható részletesség nélkül,mert a használt program nagyon sok felesleges háromszöget generált felejslegesen. ÉS némely FSX-es model köszönő viszonyban sincs az eredeti gép külalakjával.
Ezt onnan tudom, hogy én is kiszedtem a gripen modellt az alphasimest és ráhelyeztem egy mérethelyes 3 nézeti rajzra és sem méretben sem alakban nem stimmelt . ÉS ezért még pénzt is adtak emberek.
Ezért mondom , hogy amit HAyab csinál az kis poligonból tökéletesen részletes modell ahogy látom.
A többi TomCatz,Nizmo és a többiek csak ekecselnek innen onnan osszelopkodott modellekkel.
Mert az a program amit Nizmo is használ nem egy profi modellező cuccos és nem hiszem , hogy mindent a nullárol modellezve ilyen gyorsan haladna az F14,B1B, F15 és még kitudja mennyi gépen és mindegyik texturával.
Ők csak annyit csinálnak , hogy egy kész feltexturázott gépet kilopnak FSX-ből és átigazitják konverter progikkal, BMS alá és emiatt nem lesz tökéletes a gépek kinézete.