Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ööööö, jeleneg én nem találkoztam még olyannal, aki tudja, hogy a mostani ECM kód hogyan működik. Ugyanis minden gépnek az ECM értéke azonos. Eddig ok? Akkor tovább. A bibi, hogy azt sem tudni, hogy amikor 0 az érték, akkor a csak a ECM degradáló koefficiens működik a radarnál vagy sem. Miért? A gépek ECM értéke 0-127 között lehet. Régen kipróbáltam, hogy 40-45 tájára állítva az ECM az összes ARH rakétát hazavágta úgy, hogy manőverezni sem kell. Tehát semmi sem garantálja, hogy a DB + kód jelen állapotában azt csinálja, amit hiszünk vagy tudunl.
Tehát amíg az ECM alapvető tulajdonsága nem ismert, addig az állításod nagyon nem igaz. Az meg alapvető lenne, hogy egy - már elnézést - de szutyok gép ECM-je nem legyan azonos mondjuk egy Super Hornetével...
A SOJ gépek meg jelenleg úgy vannak bent, hogy nem érzékelhetőek, de mégis olyan brutálisan hatásuk van a légvédelemre, hogy inkább be sem teszem őket a játékba. Szóval csak lassan a testtel...
Újabban azt látom, hogy elharapóznak az ötletek úgy, hogy nem ismeritek a Falcont még azon a szinten sem, ahogy én. Pedig az ehnyén szólva nem a világ teteje...