52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45983 A gázkarhoz az a valamit, ugye nem nekem kell ráhekkleni, hanem csak össze kell dugni. A gázkar ez esetben gondolom használt lenne... -
#45982 Ha a pénz nem számit akkor a warthog bot külön és egy cougar gázkar ebayról,hozzá a TUSBA kiéegészitő,hogy külön USB-ről möködjön .Igy elvileg lesz eg nagyon pontos vezérlésed,mert mindegik 12 bit fölötti érzékenségű.
Késóbb a gázkarba cserélheted a potit Hall szenzorra és akkor egy életre megoldódik a gondod a potikkal. -
#45981 OFF
Ezt ismeritek? Én könnyesre röhögöm a szemem helyenként. :)
ON
Joy-gázkar kombóra esetleg valami ajánlás? -
#45980 Ha minden jól alakul akkor ma este én is leszek; már ha lesz valaki. -
#45979 Február 1-től startol a Sínai. nincs megállás :)
Tegnap este jött pár új srác velük repkedtünk. -
#45978 Látom vége lett a Red Flag-nek.
Milyen reppenések vannak mostanában multiban? -
77pxdumbo #45977 Szia!
Most akarom éppen lerúgni a gépet az asztalról, mert win meghülyült. A STEAM sem indul el stb. Pedig du még játszottam a CloD-dal is. Nagyon fajin az új joy
Ebből reinstall lesz, csak még meg akarom várni amíg meglesz az SSD-m, amire megy a rendszer.
Ha kész leszek vele, újra próbálkozom a Falconnal is. -
#45976 Szia Dombo. A Falconnal is hasonló a helyzet mint clod-dal. Az alapjáték biztos nem bugos, mert sokszáz embernek megy gond nélkül. Ergo vagy az installal, vagy a futtató környezettel van a gond. Nekem is sok bajom volt most vele, kilépett, lefagyott, nem váltott hadszinteret, stb. Legyalultam mindent, és nulláról újra raktam, most -lekopogom- semmi baja nincs. Valszeg az ide-oda másolgatás, mod felrakás/leszedés nem tett jót neki.
Tegnap este is mentünk egy saját host-al indított Sínai hadjáratot, TB-ék hét közben is nagyon sokszor fent vannak, miért nem jössz át? Ezek kifejezetten gyakorlásra vannak, lehet tanulni, kérdezni gond nélkül :) -
77pxdumbo #45975 Abban teljesen igazad van. Én most próbálkozok -jó néhány éves il2 és CloD után- a modernebb technikával. Ill az első LockOn-nal is játszottam egy évig kb, de anno a Falcon 4.0 is megvolt, csak egyedül mindegyik nehzkes és unalmas volt. Az IL2-ben meg elég szép számú csapat verődött össze online, így végül annál kötöttem ki.
TB és Tom hívtak ide játszani, csak valamiért állandóan bugos volt, végül meguntam. Ha kész leszel, lehet teszek még egy próbát. DCS-ben most alig van multiban élet. Jobbára a helikopterek vonzanak oda. Azok tényleg jól ki vannak dolgozva, és a Warthoggal nagyon jól lehet kezelni őket. Az ugráló potikra eléggé érzékenyek.. -
#45974 Falcon. DCS-hez nem értek, nem is használom. A legutóbbi megapatchig egy bugalom jelleget mutatott nekem a kommentek alapján. Amúgy se lenne rá időm. A dinamikus hadjárat adta környezetet meg úgy megszoktam, hogy a DCS World-del emiatt nem tudok mit kezdeni. Semmiféle élvezet nincs olyan single mission lerepülésében, amit én rakok össze. Legalább egy féldinamikus hadjárat kellene bele... -
77pxdumbo #45973 Ez komolynak tűnik. É meg azt hittem elsőre, hardwer modot csinálsz :)
A linken egyenlőre csak a regisztráció jelent meg, később megnézem. Mihez lesz? DCS v Falcon? -
#45972 Ez. WIP kiadása már létezik, egyre bővebb lett, de az első valódi teljes kiadás csak most közeleg.
Lényegében szinte teljesen újra szabja a játékot.
Eszméletlen mennyiségű modellező értéket változtattam meg, mert a játékben levő rakéták egy része röhejesen felül van modellezve vagy egyszerűen pontatlan a tolerő modellezése. A játék alap légiharc fegyvere, az AIM-7F/M teljes impluzusa pl. az AIM-7E-2-vel bír, aminek teljes ipmulzusa kb. fele sincs a valóságosnak... A szovjet/orosz SAM rendszerek HMZ-je igen közel van már valóságoshoz, a gépek fegyverzet konfigja atompnotos az alap DB-hez képest,stb.
Az ATO viselkedése totál át van szabva, a hadjáratok is. A vörös oldalnak lehet, hogy végre tényleg van esélye a győzelemre úgy, hogy semmivel sem több eszközzel bír a vörös oldal. Csak pusztán ésszerűen használja fel. Pl. az Iron Fortess Hadjáratba a fegyveres erők és SAM/AAA cirka fele/kétharmada (!) olyan területre volt letéve, ami a DMZ-től északra van. No comment...
A valaha megjelent legátfogóbb MOD lesz és megkockáztatom, hogy a legrealisztikusabb is, amennyire a környezet megengedi.
-
77pxdumbo #45971 És mi lesz a MOD, ha szabad kérdeznem? -
#45970 2007 vége de főleg 2008 óta Falconozás nekem tesztelésben és néhány multis poén vagy komolyabb repülésben merült ki. 2013 januárjában készült egy klip. Na, azóta nem repültem. Már akkor is asszem a tartalék Cyborg Evo-mat használtam, amit még valamikor 2005 táján vehettem.
Mással sem igen repültem. Egy időre besokalltam, csak fejlesztettem és RPG-vel vagy néhány más játékkal szórakoztam. Ha készen lesz a MOD-om, akkor visszatérek a repkedéshez, legalábbis ez a terv. Csak ahhoz kellene eszköz meg az új asztal és még egy új CPU is. -
77pxdumbo #45969 Hülye kérdés két forint
Gondolom a falconnal. -
77pxdumbo #45968 Akkor bocs. Rájöttem, macleody-val kevertelek össze.
Akkor tényleg kifogtad velük, vagy pedig én fogtam ki. Nekem nagyon beváltak. Még az egér résszel sem volt problémám, egyiken sem, pedig arról azt írogatták, hogy szinte mindig megzakkan. A másodikat 2 és 1/2 fél év után adtam el hibátlanul, most jan. elején 20k-ért. Az elsőt 8-ért vitték volna (8+ éves), de végül úgy döntöttem, megtartom, mert szétszedve, műszerfal építéséhez teljesen jó lesz vezérlőnek.
Egyébként mivel repülsz? -
#45967 Én...? Helikopter szimulátorral sem repültem vagy 10+ éve, fél óra BS-t leszámítva. Nem túl sokat foglalkozok helikkel. Valakivel keversz. :)
Eddig két X-52-őt vettem. Az első 3 nap után beadta az unalmast. Csere. A második sem volt soha tökéletes, a gázkaron levő csúszkák és tekerők folyamatosan zizegtek, ezért egy csomó mindenre nem voltak használhatóak. Ez két évet bírt, aztán kuka. Pedig nem lehet azt mondani, hogy agyon nyúztam volna a "sok" repkedéssel. Most a tartalékban megmaradt CE van, de ennek a középontja mászik el picit lassan és a gázkarja meg, ha nem fogom, akkor mindig alapjáratra esik le.
Szóval nekem valahogy nagyon nem jött be ár érték arányra. Vésztartaléknak most jó, de kb. ennyi. A végén mégiscsak fullos TM W-lesz, a gázkar mérete az,ami alapvetően taszít. Nincs szükség ekkorára. Csak azért kell vennem egy új asztalt, hogy elférjen rajta a cucc... -
77pxdumbo #45966 Viszont összefuthatnánk kicsit repkedni helikopterrel. Úgy láttam Te is azzal foglalkozol.
Másik fórumon, majd egyeztetünk. -
77pxdumbo #45965 Hát ár/érték arányban pedig nincs párja. Egyesek szerint a sima megbízhatóbb. A pro-nak több problémája van, de erről saját tapasztalatom nincs.
A Thrustmaster FLCS-em viszont szintén jó pár évig kiszolgált. Sajna a potijait néhány év után, majd egyre gyakrabban kellett szézszednem, és felújítanom, majd végül teljesen elkoptak. A gázkarja is eléggé megbízható volt. De monden potméterrel szerelt cuccnak előbb utóbb ez a sorsa. -
77pxdumbo #45964 Sima van. Az elsőt kb 6 évig használtam, de a bot jele még most is hibátlan. A mechanika kopása miatt lett egy kis holtjátéka, ennyi. A gázkar viszont eléggé leamortalizálódott. -
#45963 Sima x52-d van vagy pro? -
#45962 A Saitekkel kapcsolatban olyan tapasztalatain vannak, hogy az "inkább ne" kategóriába esik. -
77pxdumbo #45961 Ja közben eszembe jutott: néha mikor véletlenül kihúzódott a joy (x52) a gázkar akkor is működött. -
77pxdumbo #45960 Hát az x52-nek nagyon kézreálló gázkarja van. És simán lehet használni ez mellé. Azt viszont nem tudom, a joy nélkül működőképes-e.
DE!!!! A Warthognak van egyenlőre, egyedüliként Hall-efect szenzoros gázkarja, ami az élettartam, és nem utolsó sorban a pontosság szempontjából verhetetlen. Én most vettem, és hát helikoptert vezetni vele, összahasonlíthatatlan. X52-m van évek óta, mindkettőt a gázkar poti kopása miatt kellett cserélni. Ha a jel elkezd ugrálni onnantól megette a fene az egészet.
Ha felmész a Saitek oldalára, nézz utána az x55 Rhino hotasnak. Még csak előrendelhető, de igen ígéretesnek tűnik, és jóval olcsóbb is. A gázkarja annak is potméteres, de a bot ugyanúgy hall-szenzoros és 16 bites, mint a HW, ha jól olvastam. Azt hiszem az x65 gázkarját tették mellé. -
#45959 Lenne egy hülye kérdésem. Olyat lehet csinálni, hogy a Warthognak csak a joystickját veszem meg és valami más gázkart veszek mellé? Milyen olyan gázkar van, amin hasonló mennyiségű gomb és POV HAT van? Azért kérdem, mert a gázkar talapzatán levő sok kapcsolóra és bizbaszra én úgy érzem, hogy nekem nincs szükségem. -
#45958 ki kell élvezni. A Sínain már úgysem megyek -
zotya neked mindig kijut a jóból
egyébként ezt lesd meg
joystick -
#45956 csakhogy pörögjön a fórum. lassan vége a redflagnek, pár érdekes kép:
26 vs 1 avagy Chuck Norris álnéven :DDDDD
Jana és a naplemente:
lassan kevés a hely a reptéren :)
-
#45955 -
#45954 Az nekem is kéne gyermekeim. Kettő kerestetik -
77pxdumbo #45953 Üdv!
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevőt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvő db. -
-
#45951 Egy külföldi forumba akar egy srác egy pilótát modellezni és egy magyar hajózó képe tetszett meg neki a felszerelése miatt és gondoltam küldök neki referenciát kölcsönös segitségnyujtásért cserébe :)
A jelenleg használt sisakról és hajozó ruháról és bakancsról találtam infókat,de erról nem eddig.
Köszi ez sztem meg is felel a célnak.
-
#45950 itt láthatsz pár képet egy ilyen ruháról. Nyári.
http://gyujtemeny.vatera.hu/militaria/egyenruha_es_tartozekok/pilota_ruha_also_felso_1828179158.html -
#45949 M akárhányas pilóta ruha... több verziója van.
Egyik fajtáját a Tóth és Társa Kft gyártotta.
Van egy garnitúrám. Milyen fotó kellene róla? Pontosan mit akarsz tudni?
A mellnyről... passz. -
#45948 Hamár ruházat.Tud valaki infót vagy jó minőségű fotot,hogy a mostani kezeslábas pilóta ruha elötti kantáros pilotaruhának mi volt a megnevezése?
Illetve hogy most milyen taktikai mellényt használnak kint afganisztánba a helikopterpilóták? -
#45947 Ha érdekelnek valakit a repcsis / pilóta cuccok:
Van egy használt VK-3M ventilációs ruhám, MiG-ben használták. Állapota: jó.
Ár: 30.000 ft
Ha van akit érdekel akkor nekem küldött PM-ben érdeklődjön.
-
#45946 -
#45945 Ez a PSUDP ez elvileg csak annyi hogy felteszed az apk-t a tapletre beállitod a PS ip cimét servernek hogy kapcsolodjon hozzá, nem árt wifin , hogy ne a mobilnetet egye. aztán márcsak ki kell választani hogy milyen müszer képe legyen láthatzó a kijelzön.
Még régebben a telefonomon is müködött,de a 3,2" kijelzön nem mutatott olyan jól :) -
#45944 Úr isten most néztem utánna.
~44k a joy, erre jön a 27% ÁFA meg a 2,5% vám és a postáról nem is beszélve. Így maj 60.000 re jönne ki.
De a legrosszabb, hogy ha megjelenik hivatalosan forgalomba ettől is drágábban jutok hozzá.