Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Az FF fejlesztése során is csak preview thread volt és szinte semmi infó kiadás, hogy a kód mit tud majd pontosan. Nincs káosz, csak még arra sem pazarolják az időt, hogy magyarázzanak. Részben igazuk is van. Minek? Ha kijön, akkor meglátod, hogy mit tud. Mivel ingyért van, ezért még azt sem lehet mondani, hogy "de mit kapok a pénzemért"...?
Ami bizonytalan azt nem kell közölni, szerintem de ez hogy sikerül-e vagy nem sikerül ez is a fejlesztői káoszt érzékelteti...
Hát itt nagyon nem értek egyet. Attól, mert valami nem sikerült (még) az nem a káosz jele, hanem azt, hogy nincs kész. Én is n+1 dolgot terveztem a MOD-ba, de előbb utóbb ki kell adni. Attól, hogy valamit nem tettem be, attól még nincs káosz...
A MOD teljesen funcionális, a földi hadjárat és a hozzá kapcsolódó dolgoknál voltam csak mindig olyan, hogy nem tudok vele mit csiálni és azt mondtam, hogy nem lesz rosszabb, de jobb sem, mint az eredeti. Ha az AS féle imort megy, akkor ez sem lesz igaz, mert jobb lesz.
A MOD-nál azt tudom biztosítani, hogy CTD free a cucc, nincs benne DB hiba miatt crash. Az, hogy most 2 órát vagy 2 napot repülnek vele az tökmindegy. Eleve azért más az egész, mert AS mutli helyszínei a balanszra is épít. Az én hadjáratom is multizható, csak éppen el kell fogadni, hogy mivel ezek singe player helszínek, ezért szó sincs balanszról, mivel csak semi-fictional hadjáratok. Ezért a vörös oldal a földön mindig számbeli fölényben van, de a levegőben technikailag totál inferior a NATO vs PACT hadjáratot leszámítva. Most, hogy van Szu-27 kabin (olyan, amilyen) legalább a ez a hadjárat repülhető lesz multiban vörös oldalról, bár kicsit uncsi, mert a Szu-27 egyfeladatos gép... Ezen úgy segítek, hogy egy kisméretű Szu-30M századok engedélyezek a hadjáratban, ami Szu-27 kabinnal bír és akkor ott is lesz multirole gép.