52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45943 Vám, posta. Nem olcsó mulatság EU-n kívülről nagy értékű cuccot venni/rendelni. -
#45942 Ó igen, egy ilyen PSUPD-re lenne nekem szükségem ami megy tablettel.
Szétkaptam az eddigi tákolmány "teszt alany" műszerfalamat és most tervrajz szerint "3D"-sre csinálom, az az kiáll a középső panel. Ez esetben már nem használható a műszerfal mögé rakott monitor.
Reménykedtem benne hogy már valaki kitalált valami progit amivel működhet a tabletes dolog.
A DED kijelző az marad sík. Bár úgy emlékszem árulnak beszerelhető műszert is... nem bagóért...
Illetve most már tényleg ki kellene próbálni azt is, hogy egy kapcsoló kapcsolgatásával működjenek bizonyos játékbeli kapcsolók.
Van valami tervrajzod a műszerfallal, panelekkel, illetve a HUD-al kapcsolatban?
Nekem csak egy fajta tervrajz van, de az is hiányos. A hiányokat nekem kellett kikalkulálni ismert méretarány vs cockpit layout poszter alapján. Sablont csináltam.
Pm ment. -
#45941 Még valami(mint Columbo).
Ha tegyük fel hogy valaki révén elő tudnám rendelni a USvagy Canadai X-55 öt akkor cirka milyen költségek dobhatnák meg mire kézhez kapom? -
#45940 Valaki ismeri azt a dok. sorozatot hogy Vadászpilóták. Norvég F-16 századról szól és valamelyik csatornán adják.
Azt szeretném leszedni de sehol sem találom. -
#45939 Sikerült laposabb pályát beállítani, nagyobb magasságból már elég meggyőző a látvány. -
#45938 Csak fejben, de rengeteg anyagot gyujtöttem már ahhoz , hogy lehessen valamit alkotni,de egyenlöre még az is gondot okoz, hogy a joyomat müködésre birjam.Kéne egy elektronikában jártas személy a folytatáshoz.
DE Ha nekiállnék, most ezt a megoldással probálnám kivitelezni:
PsCockpit
Hogy ugymondjam ez egy céleszköz, kimondottan a falkon igényeire tervezve.
Ha esetleg valakinek van táblagépe akkor Ezzel tud egy középkonzolt varázsolni magának
PSUDP -
#45937 LOL kabolka!
Repvez!
Jól emlékszem hogy Te építesz egy komolyabb simpitet? -
#45936 Nem lehetséges a valóságos alacsony LOS modellezés. Vagy ilyen vizuálisan, vagy semmilyen.
Ellentmondásos, hogy az ATGM-ek működtek eddig vagy sem. A meglevő ATGM-ek beállítása "ABSTRACT", ami elvben azt jelentené, hogy láthatatlanul, de működtek. A bibi az, hogy a 3D csakát eredményein ez nem látszott... Azon gyalogság esetén, ahol ilyen ATGM volt, azt simán ledózerolták a hk-k. Most amíg van ATGM és nem érnek közel, elég szép pofonokat tudnak egyes hk-nak leosztani. -
#45935 Molni nem igazán értem most mi is van az ATGM ekkel? Nem működtek idáig? És minden ATGM ilyen mármint hogy kicsit ívelten reülnek. -
#45934 Jóféle megoldás
-
#45933 Sajna nem értem haza akkorra ... -
#45932 Így kell bánni a csalókkal :)
Axe tegnap volt 72-es bandázás de nem láttunk....asszem 15en voltak. Bejött Cowboy és lefoglalt előre egy egész repteret. csak pislogtunk, hogy miért nincs gép :)
-
#45931 Erős OFF, de én is így lőttem távcsővel valaha :
Just a Hype - SolZ bácsi -
#45930 Hát igen. Az hogy Call Of Duty 2-es pályafutásom alatt megszámlálhatatlan mennyiségű csíterrel találkoztam, az alap...tele van 14 éves kisgyerekkel minden szerver... (mondjuk még a legkomolyabb bajnokságokban is összeakadtunk csalókkal, a screenshot nyomogatás ott is alap volt...meg AIM bot, Wallhack...) , de hogy itt, egy ilyen komoly szimulátort megtanul valaki, taktikákat, kezelést, hogy utána cheatelhessen a pvp szerveren....ezt egyszerűen nem értem.... -
#45929 Én kivágnám, mint a macskát szarni. Akkor is ideges lennék, ha csak az én szórakozásomat vágná tönkre. De itt több tucat emberét is. Az ilyen embernek még az anonimitását is felfedném, ha képes lennék rá. -
#45928 Az ATGM kapcsán erre jutottam. -
#45927 A.S. túl pacifista ehhez -
#45926 Semmi baj nincs ezzel. Amit láthatunk az egy tipikus rakétaelhárító manőver a törzs alá függeszthető gravitációtorzítógenerátorral.
Azonnal bannolni kellene az ilyeneket örökre a PvP serverekről.
Fel nem fogom, hogy mi értelme van egy szimulátorban a cheat-nek?
Vagy legalább ne egy komoly szimulátorban csinálná ezt... menjen inkább HAWX-ozni vagy Strike Fighter 2-zni az ilyen. -
#45925 Semmi baj nem lenne ezzel ha nem 6ot laggolna a levegőben pont a pitbull utánni szakaszban amúgy annyira egyértelmű h a screenshotot nyomogatják. -
#45924 cheater 2.0 avagy Mc. Hammer a levegőben :)
ezt is laggra fogják? -
#45923 Mármint nemcsak helin, hanem járművön is. -
#45922 Érdekes teszteredmény. Működhet a TOW kategóriájú fegyver, csak nem egészen világos, hogy hogyan. -
#45921 Ha egyszer elköszönünk egymástól az x52essel akkor valami hasonlót akarok majd csak. A kicsi TMet.
A pecs alatt az új szuper pecsre gondoltam a BMShez. :) -
#45920 Én még sohasem láttam Cougert 30ezer környékén... inkább 100ezer. Egyikhez sem volt odaírva hogy már rendelkezne hal szenzorral.
Pedig szoktam keresni. -
#45919 a senzoros dolognak annyi a lényege,márha a hall szenzorra gondolsz, hogy a potméterrel ellentétben itt nincs fizikai kapcsolat a mozgó alkatrésszel és ezért nem tud mi elkopni és a mágneses erötér változása által generált feszültséget érzékeli a szenzor.
Elvileg minden potméter helyére bele lehet barkácsolni.
A másik az FSSB egy teljesen egyedi cucc amivel átalakitod a belét a joynak,hogy nem fog mozogni a kar csak az erő nagysága befolyásolja a kitérítést.
Bár már leleményes emberek erre is találtak olcsó megoldást
low cost fssb -
#45918 Ezzel a panellal kapcsolatban válaszolt a viperpits.org forumon és azt irta,hogy ugy néz ki nem lesz belőle semmi,mert egyenlőre nem tudják megoldani a középre állitás resetet ha elmászik vagy uj semleges helyzetet akarsz adni neki mint a trackirnél.ugyhogy ugy néz ki nem lesz ebból a projectból egyenlöre semmi.
Wittman: a postaköltségről tudsz esetleg valami infót vagy,hogy él e még ez a pótalkatrész rendelés?
Mert esetleg egy ministick még érdekelne . mert probáltam kicserélni egy kinai PS analog karra,de nem nagyon passzol a helyére és nem tudom a gombot sem rátenni a pöcök végére igy meg elég kényelmetlen a használata. -
#45917 Nekem ez az egész szenzoros upgradés mizéria kínai.
Mire jó, mi a különbség? A Cyborg X5 öm meg lehetne csinálni vagy upgradelni? -
#45916 "Az én Cougar-om 11éves" akkor lassan elballag és megy ötödikbe
-
#45915 Oliverrel beszéltem én is az FCC miatt de elakadt a levelezés amúgy ezt is Ők csinálják esetleg írok neki még ha érdekel wittman. -
wittman #45914 Sziasztok!
Éppen a Jana által belinkelt oldalon található Hall szenzoros upgrade-et akartam beszerezni, de sajnos nem válaszolnak az e-mailekre sem, pedig korábban egy századtársam már rendelt tőlük(2éve) és meg is kapta a csomagot. Tökéletesen működik persze.
Az én Cougar-om 11éves, egy poti garnitúrát a gyárin kívűl megevett, így nekem is aktuális lenne a Hall beszerzése. Potmétereket Olivier "Red Dog" Beaumont-tól lehet beszerezeni Alkatrész beszerzés, melyek darabja kb 600Ft vezetékkel felszerelve.
Meglehet marad a barkács módszer repvez ajánlásával. -
#45913 Nálam még minden potiról űzemel. ismerem ezt az oldalt,de nem hiszem,hogy ez a verzió nagyon olcsón jönne ki ,mig az elöbbi barkács megoldás nincs 1000 ft.
És mivel nekem nem cougarom van henem a FLCS ezért nem is passzolna a mechanika részbe -
#45912 Van, de minek egyedül a throttle a range és az antenna van nálam potin. -
#45911 poti
beépités -
#45910 nem egy bonyolult megoldás pedig:
-
#45909 ahogy olvasgatom a forumokat mindeki ilyeneket használ:
szenzor
meg ezek közül melyik mágnes lenne a megfelelő hozzá:
http://szupermagnes.hu/
Bár nem tudom van e ennél jobb vagy olyan ami készre szerelt és befér az eredeti helyére. -
#45908 @gundi Persze ez saját vélemény amiket leírtam én csak BMS-ezem semmi más a TM2000-ret is dícsérik, mármint milyen patch? Erről jut eszembe a Thrustmaster TM16000-ret is dícsérik a pontossága miatt bár nem HOTAS.
@repvez nincs bár gondolkodom én is hogy most kéne venni mert ha már nem lehet vásárolni akkor nagy szopó lesz -
#45907 Hamár témánál vagyunk, a cougarral azért sem tudsz mellélőni még használtan sem,mert fémból van az egész és mégha nem is műkodne rajta valami akkor is vázat bármikor feltudod használni,hogy később kicseréld benne az elektronikát vagy a mechanikai részeket.
Egyébként valakinek tapasztalata a házi hall szenzor beépitésről a potméter helyére? milyen mágnes milyen érzékelő? Mert gondolkodok,hogy ki kéne cserélni rá,hogy le legyen a poti kopásból eredő ugrálások -
#45906 Én egész jól elpötyörészek az X52vel :) . Néha egy kis A10, de inkább RoF. Na meg majd a BoS. Annyira nem vagyok F16 fan hogy ilyen formájú botot akarjak, az én madaram mindig is a 18as volt.
Mint mondtam sok éve már hogy megvan, és nincs vele semmi bajom. A Madcatz által csinált profiler is simán működik. Ennél több pénzt nem adnék ki FCS-ért. Elvagyok a kis 3 monitorommal, aztán jól van :)
Ha egyszer beadja a kulcsot akkor valami egyszerű TMet veszek. Vagy tudok vezetni egy gépet vagy nem, tök mindegy milyen bot van a kezemben :) Már nem ámítanak el a csillivilli dolgok. Mondjuk már öreg vagyok :)
Volt szó erről az új pecsről. Hallani erről valamit?
-
#45905 A Cougar gyártását kb 2008 óta befejezték azokat a modelleket szórták ki ami még raktáron volt, használtat meg azért tökmind1 hogy milyet veszel mert a komplett belselyét kikell szerelned és a másikat meg beleszerelni. Egyedül a potik kophatnak el idővel de ez olyan 5+ év után jelentkezik alkatrészt meg lehet rendelni. Összeapplikálásról szó sincs egy 40-60p es művelet az egész.
Amúgy ha nem zavarna én az X-65öt is ajánlanám (bár nem gyártják már azt sem és még Saitek is) ár/érték arányba az egy szuperpontos force sense joystick ha letudod nyelni a profiler hülyeségeit. Tehát mérlegelni kell és ezután dönteni ebben szerintem bármikor tudunk segíteni a választásban. Hooah szólj Axe vagy én biztosan segítünk az építésben ha már megvan a "kard". -
#45904 Engem sem zavarna, tekintettel arra, hogy sem a C. Evo sem az X-52 soha nem volt autentikus...