Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én más oko(kat) hallottam (régi Microprose liszenszek, ATARI jogok, privacy satöbbi.) ,de ez akkor is iszonyat hülye hozzáállás a fejlesztői csapat részéről számomra a káoszt érzékelteti mint azt hogy bármiféle menetrend vagy idővonal szerint haladna a BMS project.
"Azért, mert bizonytalan, hogy mit és hogyan sikerül betenni."
Ami bizonytalan azt nem kell közölni, szerintem de ez hogy sikerül-e vagy nem sikerül ez is a fejlesztői káoszt érzékelteti...Valahol egyet is értek ezzel a semmi információ nem jut(hat) ki dologgal (WOW faktor multiplier) meg nem is (elhal az érdeklődés) két oldala van ennek az éremnek is.
"Én is mutatok ezt-azt a MOD-ból, de a váloztatások nagy részét nem lehet bemutatni vagy csak szöveggel letudni, azt érezni kell. "
Ezért is mondtam neked hogy szerintem az igazi megmérettetés egy Falcon Online szerű környezet lenne 30-40 fővel 20-25 napos intervallummal a MOD-odnak, nem az hogy 3-an repülünk egyet 1-2 napot mentésből.