• arrow19
    Keresni kell egy Cougar-t 20-30e ér sztem már lehet kapni ebayen vagy más oldalakon az jó alap, a belsejét meg kidobni és rakni bele FSSB-t. Tudom drága de ez nem egy 2éves beruházás. Dee-Jaynek kb 2003óta van FSSBje azóta használja az pont 10éve volt ha elosztod az 10-15e Ft minden évre. Azt számold ki ha elmész hétvégén étterembe/sörözni/szórakozni kb ugyanott vagy nekem is sokáig tartott osztani szorozni mert iszonyat sok pénz egy eszközért de visszahozza az árát ha komolyan használod és komolyan repülsz. Warthogot azért nem tartom egy jó döntésnek mert nem autentikus ha Falconozol, persze ha A-10Cvel játszol akkor azt ajánlom de ha falcon szerintem a Cougar+FSSB hogy Axe-ot idézzem el kell dönteni hogy mennyire veszed komolyan a repülést ha csak pötyörészni akarsz akkor tényleg egy X52őt kell venni és kész. Amúgy Balázs neked tényleg nem ajánlom a Cougart egyszerűen nem használnád ki.

A Saiteknek nem is az anyagminőségével volt problémám inkább a profiler az ami egy 3rd party szörnyszülött majdnem fél évig tartott míg egy egyszerű profilt összeraktam vele lassú nem natív (aztán biztos meglehet oldani akik fejlesztették gondolom ezzel alszanak fekszenek), Foxyval 2nap alatt megírtam a joyhoz való keyfile-t.