52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45823 Kb. 2,5 GB. -
#45822 Persze , sőt most a BMS forumról a regcleaner progit is leszedtem ami minden falconos vonatkozást kiszed,de semmi.
Egyébként az f4patch néven kivül nincs a falconra más utalás, mint ahogy irják, hogy benchmarksim név alatt is kéne lennie. Vagy kinél hogy van és mekkora a telepitett mappa mérete? -
#45821 A registry manuális törlését próbáltad már? -
#45820 Egyébként kinek menyni időbe tart a telepités? mert nekem kb 1 perc alatt végigfut a csik aztán a mappa mérete is alig 200mb , mikor a telepitő 800mb os. -
#45819 Na akkor a mai nap :
intro movie letiltása, semmi
VGA driver frissitése semmi
eredeti falcon4.0+bms telepitése semmi. -
#45818 Próbáld meg az intro mozit letiltani a config editorban, vagy magában a cfg-ben, ha máshogy nem megy. -
#45817 MiG-31 skin. Ez elvileg a mostani 3D modellel van. Ennyit számít a jó skin. Olyan, mintha egy 20k polys gépen lenne. -
#45816 Nem a BMS-ben lesz a hiba.
Engem is fekete képernyő fogadott tegnap előtt, és a videókártya driver frissítés után jó lett.
Igaz a Win7-en is frissítettem egy kört.
Első körben én is újraraktam a BMS-t de ugyanaz volt mint előtte. Utána frissítettem a cuccokat és jó lett.
-
#45815 Most ezt az egyet kihagytam,mert azt irták, hogy az exén kivül nem kapcsolódik hozzá és teljesen külön helyre is lehet telepiteni .
Na akkor még egy utolsó teszt majd jön igy is . -
Wampa reloaded #45814 Viszont neked is G. és Mindenkinek -
Wampa reloaded #45813 Szia Repvez
Az eredeti falcont is felteszed, vagy csak az exe.ét ?
Mert nekem se indult csak ha a teljes régi falcont feltelepitettem és arra a BMS t -
#45812 Boldog karácsonyt :) -
#45811 Kész vége kifogytam az ötletekből és a lehetőségekből.Nem indull .
Leszedtem ujra az összes patchet egyenként , külön az alapot is . feltettem csak az alapot ,de mindig már az első inditáskor a program leáll.
Szinte teljesen uj a win7 a gépen nincs egy hónapos,elötte is ugyan ez volt fenn és a gép sem változott, akkor ment minden. -
#45810 Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
:D -
#45809 -
#45808 Ezt is berakom majd a MOD-ba, -
#45807 Janhas-tól egy kis ajándék. legacy F-18C modelhez javitott szárny hajtómű és pilon modell. -
#45806 Warthog-al repülök, cougar-om nem volt, és igazából nem értem, miért nem jó légi-harcolni a warthog-al... személy szerint nekem sose volt vele problémám, a kudarc sose rajta m,úlott :D -
#45805 Boldog Karit !!!! -
#45804 Tojatkák Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
#45803 Mivel nekem egyik sem volt, ezért mire megyek az összehasonlítással? Az egyik videónál pl. a bot visszatérését és csillapodását mutatja. Pro és kontra oldalon is vannak érveim, hogy miért jó vagy rossz, amit látok.
Van itt bárkinek Warthogja? Mert az egyik ilyem rövid értékelés azt írja, hogy légiharchoz nem olyan jó a W-s joya. -
#45802 Ja és még mindig barátod a google és a youtube is tele van videokkal róla összehasonlitva a cougarral is.
help -
#45801 ja és mivel full fém minden igy nem hiszem, hogy olyan könnyen elmozdulnának az asztallapon. -
#45800 Mivel ez az A10C-t probálja utánozni, igy nem erőhatáson alapul hanem rendesen kitér a bot ahogy a hagyományosnál, és az 5. irány a lefele nyomás
gombkiosztás -
#45799 Ha nem csavarozom le a cuccokat, akkor is használhatóak? Ennél a bot ilyan, mint a valóságban, hogy erőt és nem elmozdulást érzékel?
A CMS5, hogy lehet 5 irányú? Mi az ötödik irány?
Erősen gondolokozom, hogy akkor mégis megveszem ezt. :) -
#45798 Látod erről beszéltem multkor, ez a teljes Warthog szett és az A-10C botja és a gázkarja van 1:1-ben lemásolva. a Bot csak annyiban tér el az F16-étól hogy a CMS gombja 5 irányú .
Boldogot Mindenkinek!
-
#45797 Boldog Karit ! -
Frenky #45796 Boldog, Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek /Frenky/!
-
#45795 Mirage-2000-5 kabin. -
#45794 Ez akkor F-16 bot és új gázkar? -
#45793 Bármilyen amilyet akarsz és rá tudsz dugni a gépre
egy ilyennel a cougar gázkar is mehet külön usb re. -
#45792 Ha csak ezt veszem meg, akkor a gázkar mellé milyen lehet? -
#45791 Axe, Merlin, Cancri
-
#45790 féldisznó -
#45789 Akkor én kérek elnézést , akkor nekem vehetsz egyet , én majd megbirkozok valahogy a komplexitásával :D
Egyébként meg ugyan annyira bonyolult mint a cougar, meg ha F16-al akarnál játszani akkor a gázkart is lecserélnéd a cougaréra.A warthognak már lehet venni csak külön a bot részét is , azt magyarhonban is ha jol tudom olyan 70k környékén.
Ennyek annyi elönye van a cougarral szemben, hogy amit a napokban linkeltem 3d mágnes chipet olyan dolgozik benne az X és Y irányok érzékelésére, tehát ha minden jól megy akkor örök élet, mert nincs mechanikai kapcsolat mint a potmétereknél. -
#45788 Nem az ár. Egyszerűen túl nagy, túl komplex, nekem ez már overkill. Anyagi helyzetemből kifolyólag nem nagyon érdekel az ár. :) -
#45787 Sajna olcsóbban nem fogod meguszni a cougart sem ,csak valami személyes helyről vagy aukcion,mert buy nowra ebayen 1et adot most ki 87+20k postával. -
#45786 Én az elődjét a müanyag kivitelt szeretném használni már végre,de az elektronikai tudásomat meghaladja .
A helyi "lengyelpiacon" 5k ért szereztem egyet még évekkel ezelött , azóta sikerült egy USB panellal ugy ahogy müködésre birnom,de sajnos nem a legjobban sikerült a gomboknak a bekötése,mert bár érzékeli a programja mindet ,de a játékok csak az első 32t ismeri fel ami meg csak a bot gombjai igy a gázkaron nem tudok a tengelyeken kivül semmit sem használni.
Ehhez meg hogy esztétikusan ujra tudjam kötni nyákot kéne tervezni hozzá, amihez nem értek -
#45785 Az az A-10C-hez való cucc nem? Nekem az már túl sok... -
#45784 sztem már esélytelen , főleg itthon. külföldön találni még ,de szerintem azok sem ujak mert már a warthogot gyártják.DE még igy is jobban jössz ki árban ha ebayról hozatod,mintha honi boltban vennéd.