Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Egy gyors kérdés, mennyire fontos nektek az F-14 pit? Ha nagyon, akkor visszalépek az adatbázisban és újra felépítem, de ez esetben késõbb jön a MOD. A Block 40 kabinnal viszont nem tudok mit kezdeni. Már elnézést, de baszik mûködni és nem értem, hogy miért. Aznapi DB van elmentve, amikor képeket készítettem a kabinnal és nem mûködik...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
köszi a tegnapit Jana. Ma folyt. Köv?
más valaki? ketten kezd kicsit uncsi lenni. de azért Keménymag Powa!!!!!!
Axe: te mikorra térsz magadhoz? <#eplus2><#vigyor2>

lebegõ Awacs:

elindítottam a frapsot, de elfelejtettem melyik gomb indítja a felvételt <#falbav>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

axenet
Srácok, sajna a mai nap nekem kilõve. Utolsó pillanatban kaptam meghívást a Pannónia fesztiválra. Holnap délután-este vagyok, azt nem ígérem, hogy nem másnaposan <#pias><#eplus2>

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

z0ty4

z0ty4
vagyok TS.

Molnibalage
U4-gyel is megnézted a régebbi DB-ket. Az F-14 pit mûködik egy régebbi backuppal, az F-16C pit nem. A durva az, hogy van egy aznapi DB mentés, amikor az elsõ képet kitettem a pitrõl. Az sem mûködik, pedig azóta egy ujjal sem nyúltam hozzá. Agyfaszt kapok ettõl a programtól öcsém...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Na, megvizsgáltam egy régi backupot. Az F-14 pit mûködik, de a Block 40/42 nem. Gõzöm sincs, hogy miért. Szervezkedek. Ha túl bonyás, akkor sajnos a pitek lehet, hogy ugranak... 😞

z0ty4
copy that

arrow19
Sztem sima TE volt vagy moddolt Sinai. 8-tól Zoty4 raktam be vmit a db mappába majd rakd fel.
z0ty4
A Sínain mióta van Amraam? Nem csak valami sima izraeli mód? A videó az király.

este mikor gyûlünk?

axenet
<#idiota>

Megvolt a KV <#ticking>

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Tudom, épp ezért is értettem nehezen, WTF? <#nevetes1>

axenet
Ja, köszi, sztem azért elboldogulok az angollal <#pias>

"Tegnap a századdal ezt toltuk, de nem volt elég ember, ezért kérdeztem, hogy nem jön e valaki ...."

Na ez az, ami nem derült ki az eredetibõl: gyakorolni akarsz, vagy valamit nem értesz, ezért kell a "jó angol", vagy mi. Azt, hogy kevés az ember, kellene valaki pluszban, az nem jött át, csak most. Végre... Azt hittem, valamit le kell fordítani, vagy hasonló...

arrow19
...ma mindenki toljon be egy kv-t plz. <#szomoru2>

Egyedül az kell nekem hogy 1esével lõdd a rocketet, ennyi a pozíciónálással meg a LODokkal nem kell faszkodni. Köszííí
Molnibalage
Modellek alatt mit értesz? Nekem nem a LOD minõsége a poblémám - bár elég ocsmányul néznek ki - hanem az, amit a videón látsz.

http://www.youtube.com/watch?v=bK51AXosBRE

Látod, hogy a rakéta pod szimplán a szárny alatt van. Ha ezt nem tudom megoldani, ahogy a topikba betett F-16 képen látszik JanHas cuccaival, akkor céltalan az egész.

axenet
<#ticking><#wow3> Jáájjj

Tegnap a századdal ezt toltuk, de nem volt elég ember, ezért kérdeztem, hogy nem jön e valaki ....

Amúgy szeretnék ilyet tolni veletek is valamikor, vállalom a FAC szerepét....

Pumások, akárki... nincs valakinek infója arról, hogy magyar nyelven hogy megy ez ?

Idáig értem, de abból Neked mi jön ki, ha én végigcsinálom???

arrow19
Az egyes rakétaindítás kéne + füstölés elvileg úgy menni fog ha a BDU-33 a warhead. A modellekkel ne szarakodj azt megoldom. Thx
Molnibalage
Az egyes rakétaindítás bizonyítottan megy és a füstölését a rakétának sanszosan meg tudom csinálni, de emlékeim szerint tettem be képet, hogy nem tudtam pylont adni a rakéta podhoz, tehát a "csõ" simán a szárny alá volt "heggesztve"...

Ha nem megy a pod + pylon, akkor a hülye kinézet miatt a játékosok úgy sem fogadnák el a megoldást, ezért nem került a MOD-ba a kék oldalon a modell. A vörös oldalon meg azért nem akatam betenni, hogy egy esetleges jövõbeli fejlesztésnél a kék oldaltól ne vegye el a lehetõséget, az kisméretû S-5 rakéta számára a Falconban értelmes cél gyak. nincs, az MI úgy sem tudná használni normális rombóló erõt beállítva. A rakéta harci része 1 kg...

arrow19
Tökikém, megtod csinálni amit kértem? Megköszönném
axenet
Van egy FAC, mint a lenti videón, ember. Vannak CAS kötelékek, akiknek a 9line szerint ad infókat, az alapján támadnak. Mint a lenti videóban.

Molnibalage
Na, úgy tûnik, hogy a Block 40/42 pit is CTD okoz. Most kezd teli teli a faszom a Falcon elbaszott tooljaival. Hogy a faszba lehet azt, hogy két dolog, amihez hozzá sem nyúltam CTD-t okoz, amikor 2 hónapja tökéletesen mûködtek...? A franc se érti ezt...

Ha vissza kell állni egy régebbi adatbázisra és újracsinálni egy rakás dolgot, akkor agyfaszt kapok...

Ja, már látom a linket, csak nálunk le van tiltva a Flash, majd ránézek. De mi a kísérlet outputja számodra?

Próbáld meg légyszi kicsit bõvített mondatokba kibontani: pilótaként kellene végigjátszani a FAC procedure-t a beépített "AI" FAC-kal? Mit akarsz látni, vagy mire van szükséged? Próbálnék segíteni, de még mindig kicsit túl van tömörítve számomra a kérésed...

axenet
Na ilyen egy FAC/CAS

axenet
Nem dehogy, a FAC-al kell kommunikálni, végigtolni a procedúrát, 9line...

arrow19
namég1x CAS/FAC
arrow19
Balázs, ezért kell a smoke a rocketsre
Ha tudod csináld már meg nekik, köszi
Mit értesz a végigtolás alatt? A földi FAC szerepét-szövegét végigjátszani?

z0ty4
én jövök 😊

arrow19
Na akkor ma egy kis kolbaszozas?
Molnibalage
Bár nem tudom mi okozhatta, de alaposabb ellenõrzéssel kiderült volna a hiba és lenne nem olyan kõkorszai DB, amire visszaállhatnék. Az a DB egyébként el van mentve, ami akkor készült, ami az F-14 pitet tartalmazza, csak nem tudom, hogy mit kellene kiszedni belõle.

arrow19
Nem is neked kell megoldani sztem.
Molnibalage
Mykinge amúgy is lóg egy pit updattel, ami elvben megoldhatja a problémát. Saját erõbõl nem tudom. Egy dolgot lehet csinálni, a ckpart(n) könyvárakban levõ új számozott könyvtárak törlésével az F-14 repülhetõ lesz, csak új pit nélkül...

arrow19
Kell nekik felkesz cockpittel bohockodni egy F-16 szimulatorban <#vigyor2>, amugy meg leirtad beta szal majd a next releaseben foglalkozol vele szvsz.
Molnibalage
Az F-14 pit valamiért CTD-t okoz, pedig eddig semmi baj nem volt vele. Kurva jó...

axenet
Ki tud angolul itt annyira, hogy CAS procedúrát végigtolja, aki esetleg este ráérne ?

arrow19
axenet
Ez fini

Köszi Jana

Molnibalage
Még mindig csak az RF van átszabva, de az ATO már az összes hadjáratban máshogy viselkedik, a globális célok txt fájlban már újra vannak definiálva. Az OOB és a használt egységek nem a '80-as éveknek megfelelõ Ha olyan sq. van a hadájratban, amivel és is számolok, akkor az jól mûködik. Mivel a vörös oldal a kb. mindig azonos, ezért a nem szerkesztett hadjáratban a vörös oldal elvben intelligensebb már.

Jana, privit olvastál?

arrow19
A Hadjáratok mûködnek, vagy még nem úgy ahogy szeretnéd?
Molnibalage
Kipróbáltad már? Minden faszán mûködik? 😊

A feature listát nem nagyon bõvítettem ki, pedig a MOD burtálisan nagyot lépett elõre tavalyhoz képest, kis túlzással már "csak" a hadjáratok hiányoznak, hogy kész legyen.

Ja...

axenet
Razor, tök egyszerû, ne rakd fel ezt az objects könyvtárat. Installáld a theater-t, és másold be a Texture könyvtárat, ahogy lentebb írtam, így NEM fog eltûnni semmi a kabinból , érted ? <#beka3>

És ezzel már nem kell sufni-tuningolni még az install után, és nem is tûnik el a kabinból semmi, mint ahogy korábban írtad?

axenet
Amúgy abból a bizonyos objects könyvtárbõl itt egy újabb verzió :

Balkan Objects

z0ty4
wow tényleg, hát Pünkösd 😊

axenet
Hát minden valószínûség szerint hétfõn is kapható leszek kis repkedésre <#alien2>