Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A Szu-27 kabin is még csak WIP. Ez a kabin textúrákon meg is látszik. Az érdekes, hogy a poligonszámnál nem fogták magukat vissza, de a skinek csak 1024-es méretűek.
A JanHas féle F-16 tényleg szép, de nincs az az isten, hogy használjam őket. A baj az, hogy a lowres LOD is a Szu-27-nél 8k poligon, mikor most ez a LOD1. Ezen felül teljesen hülye LOD távolság váltás van. Látható, hogy 5 perc alatt csináltam jobb távolság osztást úgy, hogy az FPS durván nőtt.
A TomCatz féle "egy lod" modelleket is úgy pakoltam bele a játékba, hogy régebbi LOD-okat használtam fel LOD2/3/4/5-nek. Néha a régi LOD1 lett a LOD2, mert az is csak néhány száz poligon.
A Hayab féle modellek az új kiadásban lesznek benne. Gőzöm sincs, hogy ezeket mért nem adta ki, mint a korábbi cuccait...
Mav-jp maximalista és nem fog pöcsölni olyan FM-mel, amihez nincs elég adat. Nem tudom, hogy hányéves, de olyan mérnöknek nézem, aki a repiparban van (vagy valami prof lehet), aki nagyon keni-vágja az áramlástant és a klasszikus mechanikát is. Na, ilyenből nem sokat találsz, főleg olyat, aki repszimet is fejleszt...
Munkamegosztás meg elvileg lenne csak picit halott a thread.