52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45783 Úgy látom hogy boltban már nem kapsz ilyet, csak használt cuccokat tudsz venni.
Nekem is nagy álmom lenne, ha már falconozok.
De azt hiszem inkább warthogra gyűjtök. 75 ezernél járok...
De ha tud valaki Couger hotast azt szóljon !!!!! :D :D :D -
#45782 Jah, kemény volt az ACE! Mi is nyomtuk 2 joy-al bratyóval.
Aztán jött az ACE 2-ő. Így visszagondolva beszarás hogy én mint 10 éves kis fos lenyomtam a 16 éves bratyót légiharcban és még a bázisát is megsemmisítettem :D
Nagy feelingek voltak azok a klasszikus szimulátorok.
Jó visszagondolni a réges régi időkre. -
#45781 Skacok, itthon lehet HOTAS Cougar-t kapni újonnan? -
#45780 Nincs semmilyen kapcsolatom sincs velük. Sajnos.
Bár igazából én 31. Kapos fan vagyok, de azért meg kell hagyni hogy a annó a Sámánok repülték a csúcstechnikát, és ezért úgy gondoltuk hogy a tiszteletünkel adózunk érte.
Én még az a generáció vagyok aki ismeri a "Az ég katonái" című kis doku filmet :D Ezen nőttem fel! -
#45779 C64-en az ACE volt az etalon nálunk is. 2 Joy-al toltuk öcsémmel. Egyikünk repült, másik meg kezelte a fegyvereket. Nagyon jó volt
Aztán a DOS korszak összes értelmesebb szimulátora rendesen rongyosra volt játszva, szóval inkább azt lenne könnyebb felsorolni, mivel nem volt szerencsém repkedni. -
#45778 Tudsz irni pár infót, hogy milyen kapcsolatod van a Sámánokkal? vagy csak szimpátia?esetleg személyes? Ha nem publikus PM-be is jöhet. -
#45777 Jó látni hogy nem csak huszon éves "suhacok" garázdálkodnak errefelé!
A C-64-es A.C.E. volt nálam is a numero agyin!
Aztán meg az Amiga 500 -on a Fighter Bomber .... és innentől megállíthatatlan voltam.
Amiga-n az alap Falcon-t is repültem....
Aztán PC-n a Falcon 3.0 -val is repültem. Mig-29 addonnal....
Régi szép idők..... hüp hüp.... -
#45776 én kihagyom, a BMS még mindig nem indul és a hotaszomat is ujra kéne még vezetékelnem . -
#45775 szal repülés nem lesz...részetekről -
#45774 weapon Delivery planner.... nevével ellentétben az egész küldetésedet tudod benne tervezni, datacardot nyomtatni, stb...
az is kötelező darab, mi rengeteget használjuk -
#45773 Nemkicsit -
#45772 Azok amik a Superpak4-re épültek, jók voltak nagyon hadjáratban is multizni.
(BMS 1.03, BMS 2.0, AF, OF)
-
#45771 A napokban frissitették pont a mission commandert és a másik at amivel a bombavetést lehet megtervezni.
JoeD-hez csatlakozva én is csak azt tudom mondani hogy szinte minden verziót használtam .Talán az OF-et kevésbé mert az ATI kártyámat nem szerette és kifordult magából a modell és fekete MFD- volt a kabinba. SAjna a BMS-t is csak futolag használtam eddig ,mert egyéb gondjaim akadtak.
Egyébként én is az ACE-töl kezdtem a szimulátorozsdit,de a falcont a falcon AT-ota probálom játszani -
#45770 Úgy hívják, hogy MISSION COMMANDER, sima exe, betöltöd a küldetésed, és minden szart átállíthatsz -
#45769 Régen volt ilyen, de most már nincs, vagy csak én nem találom. -
#45768 fél óra múlva gyülekezünk... -
#45767 3an már vagyunk pc pilot tsen....többiek? -
JohnTerry #45766 Srácok!
Hogyan lehet kiszedni a játékból azokat a hívóneveket amiket generál a bevetések előtt a kötelékek számára? :D Megvannak valami fájlban? Köszii! -
#45765 Itt mi Viperával minden Falcon 4 variánst kipróbáltunk multiban a BMS1.03-tól kezdve :)
(megjegyzem meglepően jól működött némelyik variáns)
De Falconnal legelőször a Falcon 3.0-val (DOS) repültem sokat anno az egyetemi számgraf terem gépein :)
Leges legelőször pedig az ACE (Air Combat Emulátor) első részével még Commodore64-en.
Ez az én megfertőződésem gyökere.
Én ma még nem érek rá sajnos, de karácsony 1. és 2. napja esélyes egy kis repülésre.
Más (akit persze érdekel).
A DCS World honlapján leárazások vannak. A modulokat átlag ~4500 HUF áron lehet megvenni. -
#45764 Meg egy bejelentés:
Megalakult az 1. virtuális repülőszázad. A század neve a hagyományőrzés szellemében az egykori elit (s MiG-29 előtti) repülőszázad nevét vette fel. Ez pedig a 47. Pápai Repülőezred, 1. századának, a Mig-23-as századának a neve, a Sámán.
Kicsit próbáljuk szimulálni egy század életét, az az a komolyabb repülések repnaplóba dokumentálása, illetve a század gépei üzemeltetésének minimális szinten való szimulálása.
Nem vagyunk hardcore profik, de próbálunk fejlődni. Elsődleges cél a valós repülési eljárások elsajátítása. Szépen fokozatosan.
Eme tananyagokat más századok (pl. 72nd ezred) már bevált kiképzési könyveiből emeljük át valamilyen szinten.
Meglátjuk hogy mennyire lesz életképes a dolog. Csak a tagokon múlik!
Bármilyen építő jellegű segítséget elfogadunk!
Aki szeretne egy ilyen virutális magyar századhoz tartozni, annak jelentkezését szívesen fogadjuk.
Érdeklődni, itt az SG-n nálam PM-ben. -
#45763 Én OF-fel
Lehet, estefelé -
#45762 Nálam meg van amikor kifagy pl. haszintér váltáskor és aztán nem hajlandó újra elindulni... nagy örömömre.
Ti, -a nagy öregek-, mivel nyomtátok itt annak idején? A Free falconnal, vagy az AF-el? Esetleg már akkor is a régi BMS-el?
Ma akkor lesz valami öröm repülés? -
#45761 THX! -
#45760 Nálam is mind a 7.Nekem külön van meg az összes Update. Az tuti jó :)
Nekem is azóta van fent a BMS, mióta megjelent, bár volt hosszabb szünet, hogy el sem indítottam :(
Lassan a rendszerem is őskövület, kezd nagyon szemetes lenni, gondolkodom, hogy vissza Ghostolom a mentést. -
#45759 Mind a 7 -
#45758 MInd a 7 update kell, vagy csak a 6-ig raktátok fel? -
#45757 Én 2 éve telepítettem a BMS,t azóta még nem raktam ujra... és minden megy -
#45756 Akkor passz, rosszul patchelt az biztos.... do it again :) -
#45755 Azt a telepitőt használom ami a BMS oldalán fel van téve ami az alappal egybe van csomagolva U1-U6-ig majd erre pluszba szintén az oldalról letöltött U7
Azt amelyikre a banner alatti link is mutat -
#45754 Na, tipp, nem biztos hogy igazam van, de hátha
Van egy olyan patch verzió is, ami 1-től 6-ig rögtön felpatchel, azt használod?
vagy esetleg azt is meg a többit is? mert akkor lehet az a baj -
#45753 Szerintem rosszul peccselték fel :P -
#45752 Nekem ez van a jobb alsó sarokban:
4.32.7 (x86) build 12391
(Az összes Update a hivatalos helyről van.) -
#45751 Hát egyenlőre semmi ötletem nincs mivel tudnám müködésre birni,már próbáltam minden variációt patchekkel néküle mindig ugyan az .
Viszont ahogy kutakodtam és néztem mások cradhlog file jait azt vettem észre hogy nem mindenkinek ugyan az a verzioszáma.Nekem a crasog alapján 4.32.3-asnak irja (u7es patchel) és láttam valakinél 4.32.4 és 4.32.6 ost is
Sőt valakinek 4.1007 akkor most ezek milyen verziők vagy csak a crahlogban szerepel utánuk más szám az azonositás miatt -
Nem, a felrobbanás a dat fileban levő active time sor értéke miatt van. Az az önmegsemmisítési idő, ami 240 sec. Ez elég sovány egy szubszonikus fegyvernél. A dat file egyébként AGM-84 klón, de mint mondtam az is egy rakás...
De, a célpont kijelölés miatt elmegy, ha az FM megengedi. Írd át a active timeot 600 secre oszt csókolom. Az 10 perc. Mondjuk tolóerő meg csak 155 sec-ig van azután jön a vitorlázás az érdekes FM-mel...
Még egy teszvideót is csináltam pár hónapja a BMS4 csapatnak mikor téma volt. Egy reptér ellen indítottam 30-35 mérföldről, majd megfordultam és max sebességgel távolodtam. Cirka 55 mérföldre voltam, amikor a AGM-86-ot becsapódtak.
Ezeken anno placeholder / optikai tuning jelleggel belerakták, de lényegében majdnemhogy az AGM-65 korlátaival bírnak annyi, hogy a mérethez igazították a tűzerőt. -
#45749 Anyám Te aztán tényleg atomjaiként ismered a falcont
Szóval ha jól értem az esetemben a bubble a gond.
Akkor a fegyver hatótávja csak az esetben 40 ha közben benne is maradok a támadott célpont 40nm-es sugarában. Ha max indítás után egyből megfordulok akkor már nem megy el a storm shadow a célig és felrobban ismét a levegőben.
Hát akkor ha jön a tonado cockpit meg egy javított flight model hozzá akkor marad a hidegháborús fegyverzet.
Kösz a választ! -
#45748 Sajnos több ötletem nincs :( -
#45747 Persze ezek alap a ninite oldalról lett a win istalkor a legfrissebb mindenből feltéve, ,DE eddig is ment a játék csak ujraraktam, hogy ne legyen semmi összekavarva benne és, rendesen rá tudjak rakni területeket meg uj modokat,de nem jött be -
#45746 Visual c, .net fent vannak? Azok hiánya is szokott ilyet okozni. -
#45745 Ezzel annyi változott, hogy már nem hiányolja a dll-t , most meg feldob egy fekete ablakot és azonnal egy hiba uzit is , hogy a program müködése leállt majd értesit ha talált megoldást , okézás után bezáródik és ennyi. -
#45744 dx9-es netinstallert próbáltad? Az elvileg felrak mindent ami hiányozhat a directx-ekből.