• repvez
    Amugy meg visszatérve a szuhojra, ahogy én látom ez egy valamilyen játékból vagy valahonnan máshonnan megszerzett modell és tele van optimalizálatlan és felesleges poligonokkal .
    Még eddig akármilyen modellt láttam a játékban az F16-osé az amelyik a leg realisztikusabban néz ki mind alakra mind részletekben, pedig nem nagy a polygonszáma.Persze van mit javitani azon is.
    Kiváncsi leszek a janhas féle verzióra mert az is 50k-ra saccolja és egy telepakolt gép az uj fegyver és tartálymodellekkel 100k körül fog mozogni ami egy 4 gépes köteléknél 400k poligon lesz.

DE nekem nincs bajom a fejlesztésekkel és a nagy poligonszámu modellekkel csak azzal ha értelmetlenul van felhasználva, mert ha az alig 10k számú F16-os jól néz ki akkor elvárom, hogy a 70k-s szu27-esen a legutolsó szellőzőrács és munkahenger is a modell része legyen és ne textura minta.Mert ha akad is most, tudom, hogy pár év mulva már az sem lesz akadály és egy gyönyörü részletes géppel repkedhetek.
    Ezért ha valamit fejlesztenek akkor inkább merjenek nagyot lépni egy kicsit a jövöbe nézve,de ne konzerválják a jelenlegi állapotot rontva a teljesitményt.Mert ezekután 5-6 évig senki nem fog a szuhojhoz hozzányulni mondván hogy itt van egy 70ks modell .
    Ezért nem értem, hogy hol vannak a Hayab féle modellek .A rafale-t 2 hét alatt dobta össze ugy hogy a játékba is beintegrálta.(A gép törze alig volt több 5000 polynál)
    Hacsak annyit tesz, hogy a külső modelleket legyártja a többit meg mások megcsinálják az időigényesebb melókat rajta, akkor mindenki jobban járna.hacsak 2-3-at is tud csinálni évente.

Értem, hogy mindenki szeretne hozzátenni amit ugy gondolja, hogy jobb lehet,de itt kellene a szervezésnek és a csapatnak megosztani a dolgokat , hogy egyvalaki(pl Hayab) csak a modellekre álljon rá Más a texturára(janhas) a harmadik a játék integrálásra (611-Eagle) Mav-JP az FM finomitásra. stb.

Na azthiszem ennyi elég volt belőlem igy hirtelen. :)