Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Mert néha meg olyanokat kérdezel ami teljesen egyértelmű mindenki másnak.vagy egy egyszerű googlizással megoldható.
Nem a repülésről, az fix, az a HT topikban szoktam. Más kapcsán van ilyen, de engedtessék meg, hogy én is lehessek néha lusta...
ÉS erre csak azt tudnám neked mondani,hogy elmélet és gyakorlat között elméletileg nincs különbség gyakorlatilag meg van! ha érted mire gondolok.
Nem, nem értem, hogy mire gondolsz, mert mérnök vagyok nem varázsló...
ÉS aki a mindennapjait azzal tölti hogy ennek a gépnek a fülkéjében tölti és Ő nem vitatkozik a vitatott dolgok miatt akkor Te mi alapján vonod ezt kétségbe?
A pilóta nem aerodinamikai szakember. Egyébként meg hol vontam kétségbe...? Szövegértés rulez...
Kiegészítettem azzal, hogy a sávos Mach szám megjegyezgetés helyett a CAS ott van. 420 CAS = mindenhol jó és reizsztens mindenféle dinamikus változásra. Ha emelkedsz és van tolóerő, akkor is használható, mindig pontos és jó. Nem elméletielg, gyakorlatilag. Gondolod, hogy dogfight ovveride módban viccből van CAS sebesség kiejlzés, mert olyan jó poén..? DGF override módban a valóságban a Mach szám fel sincs tüntetve, ezért gondolom a BMS4-ben sincs. Tehát szép, szép, de még csak nem is látom a Mach számot...
Nem fitogtatom tudásom. Csak éppen mikor mindenféle érzelemmentes kommentárral megjegyezem, hogy XY nem igaz, vagy hiányos, akkor sokan képtelen elviselni ezt... Hogy miért, azt nem tudom. Nem vagyok lélekvúbár. Gondolod, hogy merő passziíból írom azt amit...?
Pedig azt is már párszor ajánlottam,hogy közösen lehetne fejleszteni bele dolgokat ha az ehhez szügséges információkat megosztanád a többiekkel is. vagy ha kiadnád a modod, legalább tudnán tanácsot addni,hogy mi nem jó vagy min kéne változtatni és egy javitás formályában kiadni, ahelyett hogy arra vársz,hogy majd egyszer megáll a feljesztés hogy legyen időd mindent befelyezni..
Itt arra gondolsz, hogy írjak egy manualt arról, hogy hogyan és mit lehet moddolni? Angolul vagy magyarul? A játék melyik részére vonatkozólag? Hadjárat? DB? Rakéta FM modellezés? dat fájl és DB kapcsolata? Még, ha meg is csinálnám és sok ember nekiesne ennek csak az lenne az eredménye, hogy lesz n+1 nem kompatibilis MOD. Sajnos a BMS4 még mindig nem támogatja a független /sim könyvtárat, ami miatt egyszerűen nem lehet nagy változtatást csinálni és ez minden MOD népszerűégének alávág még akkor is, ha csak a sim könyvtárat kell manuálisan cserélgetni.
Milyen fejlesztés kellene még közösen bele? Írd le te vagy bárki és megmondom, hogy jó ötlet, vagy már benne van -e vagy azt, hogy miért nem jó.
A MOD ki van adva betában 1,5 éve és folyamatosan frissül. Legutóbb 1 hete raktam fel. Igen, csak egy hadjárat van erősen átszabva, de akkor is megvan. Teszteléshez több, mnit bőven elég. 0 feebacket kaptam bárkitől is, hogy egyáltalán végetér -e vagy milyen érzés vele repülni...
A DB gyakorlatialg kész, már csak apróbb hibákat javítok vagy balanszolok. Persze nekiállhatnék különféle Sz-300 változatok modellezésének, de jelen állapotban ennek nincs értelme, túlságosan belefásultam abba, hogy még ezzel is szarozzak. PvP-t leszámítva értelme sincs, mert a TVM SAM akkora unbalance a jelenlegi MI és szimultán célleküzdés nélkül is, hogy arra szavak nincsenek. Nem véleten van az, hogy az első Sz-300 változat van benne, ahol az RWR csipog neked, ha van indítás. Patriotot ezért nagyon, nagyon minimálisan rakok hadjáratba. Az lesz "hímes tojás".
Majd, ha lesz működő ARH ód, akkor lesz értelme időt fordítani még az AMRAAM korszak cuccaira. Addig értelmetlen. Még így is számtalan olyan dolog van a MOD-ban, amit abban a reményben raktam bele, hogy lesz Korea '90s is. Pl. a drop/launch mód AIM-120-hoz is van. A hadjáratokat kell átszabni, hogy legalább minimáklisan értelmes és jobb OOB legyen. A jövő héttől elvileg erre fekszem rá, de most még egyelőre mással kell foglalkoznom.
Az épitő jellegű kritikák természetesen hasznosak ,de nem arogáns kioktató stilusban
Nem volt elég építő, hogy a sávos, nem kijelzett Mach szám helyett adtam egy egyetlen szám megjegyzését elváró módszer...?
Akkor talán nézd meg, hogy én kiegészítettem, amit Axe modott, aztán nekiállt szarkasztikusan elővenni a nagy arcot., hogy "jé tényleg"? Igen, jé tényleg... Ez nem lett volna baj, ha később meg nem egyenesen tévedést írt volna le, lásd a 45692-es hozzászólást.
Soha nem értettem, hogy miért érzik azt, hogy a puszta tényeken és levezetéseken alapuló kommentálás az arrogáns és kioktató...