52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #45663 Ja, azt mindig Te döntöd el utólag, ki lett volna a "valaki"? -
Wampa reloaded #45662 Nem is neked szólt -
#45661 Nem a legjobb szobát választottad erre a kérdésre -
#45660 Kipróbáltam. Köze nincs ott sem egy szimhez. -
Wampa reloaded #45659 Maga a játék nagyon szép és ha a Mig Alley annak idején szimulátornak számitott :)
Azt szerettem a korszak miatt. -
Wampa reloaded #45658 Nana...van 3 üzemmódja, én ugyan csak arcade-ban nyomulok, de a historical állitólag már elég szimulátoros és nagyon szép pilotafülke van minden géphez -
#45657 Khmmm :) -
Wampa reloaded #45656 Szijasztok...Oki vagyok a szomszéd villából :P
A War Tundrát tolja valaki ? -
#45655 A telepített falcon mappájában találsz "docs" mappát, az tele van infóval ;)! -
#45654 Köszi így tényleg megy!
Már csak meg kell tanuljam mi hol van a gépben :D -
#45653 Ja én is benne lennék a kék oldalba, de csak ha 72 meg 87 is jön -
#45652 jövőhéten jön a Redflag. vagy az nem jó? vagy én olvastam el valamit?
legyünk most kék oldaloooooon, légyszi, légyszi, légysziiiii -
#45651 Semmi se jó
Én is a térfélcserét támogatnám, kékekkel behajtanánk a másik oldalt 1 hét alatt....
Amúgy meg milyen dolog, hogy végre lesz időm repülni az ünnepek alatt, erre sehol egy pvp szeró.... -
szesze79 #45650 Szia
ez vaolna az a Joystik ??
http://www.conrad.de/ce/de/product/956074/Saitek-X52-Hotas-Flight-Control-System?ref=list
-
#45649 jaja ez a dolog nagyon idegesítő. azért én jobban örülnék egy térfél cserének :) -
#45648 Jobban tetszett amikor még nem indították ilyen hamar egymás után a PvP-ket.
Így el fogja veszteni a varázsát. Na meg azt hiszik hogy az év minden napján egyfolytában mindenki a gép előtt ül? :D 1-2 hónap szünet tökéletes lenne.
Speciel én már egy kicsit untam a Balkánt így a vége felé. És gyanítom hogy a Red Flag sem fog újat mutatni mint megint a tengernyi interdiction. Nem valami változatos küldetés repertoár...
A 30ezren repülő láthatatlan gépek problémáját megoldották már valahogy? -
#45647 Falcon online: "Enjoy your holidays and we will be back with Red Flag 4.0 next weekend. "
-
#45646 Hali!
Ez nem hiba, csak rá kell jönni, hogy hova kell kattintani mindig.
A kabin pereme és a sárga kallantyú között van egy fehér pöcök, oda kattints, és menni fog mindig!
Sok sikert! -
#45645 Szia!
Húú.
Az az igazság, hogy ehhez hasonló hibát nem láttam posztolni se itt, se kinti fórumon. -
#45644 Üdv!
DCS totyikból irányított át Repvez kolléga.
Olyan problémám lenne a BMS4-el (természetesen legfrissebb verzió), hogy hiába kattintok a kabinba, mondjuk a kabin tető lezárásra egyszerűen nem történik semmi, újra indítom a küldit akkor működik. Elég zavaró mert random módon csinálja hogy hol működik a klikkelés hol nem.
Van erre valami megoldás vagy próbáljam újratelepíteni a BMS-t? -
#45643 Egyik videónál jót nevettem az egyik hozzászóláson:
"This is too hard core, it's not normal."
-
#45642 PVP Sinai , 13:00-tól -
#45641 Ne add fel, megéri, hidd el :
This is why we fight
0-24 player-versus-player online campaign
72nd vfw Operation Red Dawn
Gyorsabban tanulsz egyébként, ha repülsz itt a magyarokkal, sok mindent percek alatt elmagyaráznak, amivel napokat töltenél könyvet bújva... -
szesze79 #45640 Köszönöm mindenkinek a segitseget
Ugy lätom ehez tenyleg sok idö kel mire elsajätitom :(
Ugyhogy maradok a sajät repülesemnel ,ki sütött a nap :)
megyek is egyet repülni Sikloernyövel :)
Ez egy kicsit mäs de ez elmeny az nagyon jo -
#45639 Lehet róla szó ha fenn leszek TS-en és nem leszek away, nyomjatok rám egy PM-et
A fun flight részemről is oké. -
#45638 Lehet róla szó. Ha jól halad a MOD-om, akkor akár azzal is. -
#45637 Valamit megbeszélhetünk valamikorra Ünnepek alatt itthon leszek, kis repülés kell is ...
Addig viszont off nálam... -
#45636 Srácok! este egy BFB?
Még egy kérdés: ünnepek alatt lesz fun repülés? van most szerintem 6-8 aktív pilota, ebből már szép videót lehetne csinálni -
#45635 @Szesze79
...És türelem, kitartás.... szükséged lesz rá -
#45634 Jó volt! :D
Amúgy a mai játékok nagy része hulladék. Én is inkább a régiekkel játszom amikor még voltak eredeti ötletek és nem a grafika játszotta a főszerepet egy játék megítélésében.
@Szesze79
Repvez jól mondta. Ha ez az első komolyabb szimulátorod akkor sok mindent kell tanulnod. Nem egyszerű a szimulátor, ez is tükrözi hogy 10-ből 20 igazi F-16-os pilóta ezt ajánlja ha szimulátorról van szó :D
Olvasd el Molni manual-ját ami igaz hogy egy jóval korábbi Falcon verzióhoz íródott de az alapok tökéletesen benne vannak, és ráadásul magyarul van. Ha ezek mennek akkor a a Falcon BMS 4.32 manual-ját böngéézd át, de ez már angolul van.
A billentyűkombinációk rengetegével ne törődj, ugyanis a BMS-nek klikkelhető kabinja van, tehát ha fel akarsz kapcsolni valamit akkor a 3d-s kabiinban tedd. Így egyszerűbb.
Ezen a fórumon fent megtalálod hogy hogyan kell telepíteni majd upgrade-lni a BMS-t illetve a Molni manuálra is rátalálsz.
Ha valami nem világos kérdezz nyugodtan! -
#45633 Most olvastam a fórumon.
Our kids will be laughing at us:
"Look! Dad is still playing that 30 years old game!"
Epic. -
#45632 Upsz, tévedtem. Ma 15 éves a Falcon 4! HBD! :) -
#45631 Szép, szép. A gép 3D modelljének van ilyen részletes kabinbelsője...? Az igen... Ha egyszer kijön ez a sok-sok model mókolhatok a MOD-ba pakolásával... :)
Más. 3 nap múlva 15 éves lesz az F4.0. Elképesztő, hogy 5 év forgattuk a jubileumi videót. Mintha tegnap lett volna. -
#45630 készül a cicus :) -
#45629 A kabinous upgrade kapcsán volt már legalább két kacsintás, hogy talán még karácsony előtt. -
#45628 Azért egy nagyobb javításnak tudnék örülni karácsonyra,ha nem is a FLARE,de valami egyéb nagyobb volumenü látható frissités. -
#45627 FLARE hírek. -
#45626 Ez a neve a legutolsó modnak ami a falcon4.0 alapjátékot szinte teljesen átmodosította. a Banner alatt megtalálod a teljes telepitójét és a falcon4.0.exe használatával tudod telepiteni az U7es javitás a lrgfrissebb még hozzá.
Jóystik nélkül szinte nincs is értelme nekiálni,abból se árt ha olyan van ami külön gázkar és külön a bot sok programozható gombbal (ezt nevezik HOTAS*nak) ezzel a legfontosabb funkciokat eléred bill nélkül is,de sokat kell igy is egerészni a kabinba még.
Ahhoz hogy bármivel is érdemben tudj kezdeni tényleg el kell olvasni a manuált vagy legalább képben kell lenni a repülésben használt dolgokkal.Ez nem egy könnyed lövöldözős repülős játék. -
szesze79 #45625 A bajok ott kezdödnek mi az a BMS-4
Nekem nagyon sok es összetett a klaviaturän valo iränyitäs
Ezt nem lehet megoldani yojsztikkaal ? -
#45624 Kérdezz, és válaszoltatik!