52967
  • Razor18
    Ja, azt mindig Te döntöd el utólag, ki lett volna a "valaki"?
  • Wampa reloaded
    Nem is neked szólt
  • axenet
    Nem a legjobb szobát választottad erre a kérdésre
  • Molnibalage
    Kipróbáltam. Köze nincs ott sem egy szimhez.
  • Wampa reloaded
    Maga a játék nagyon szép és ha a Mig Alley annak idején szimulátornak számitott :)
    Azt szerettem a korszak miatt.
  • Wampa reloaded
    Nana...van 3 üzemmódja, én ugyan csak arcade-ban nyomulok, de a historical állitólag már elég szimulátoros és nagyon szép pilotafülke van minden géphez
  • L Viper #45657
    Khmmm :)
  • Wampa reloaded
    Szijasztok...Oki vagyok a szomszéd villából :P
    A War Tundrát tolja valaki ?
  • Cancri55
    A telepített falcon mappájában találsz "docs" mappát, az tele van infóval ;)!
  • Hecker007
    Köszi így tényleg megy!
    Már csak meg kell tanuljam mi hol van a gépben :D
  • axenet
    Ja én is benne lennék a kék oldalba, de csak ha 72 meg 87 is jön
  • z0ty4
    jövőhéten jön a Redflag. vagy az nem jó? vagy én olvastam el valamit?

legyünk most kék oldaloooooon, légyszi, légyszi, légysziiiii
  • axenet
    Semmi se jó

Én is a térfélcserét támogatnám, kékekkel behajtanánk a másik oldalt 1 hét alatt....
    Amúgy meg milyen dolog, hogy végre lesz időm repülni az ünnepek alatt, erre sehol egy pvp szeró....
  • szesze79
    Szia
    ez vaolna az a Joystik ??
    http://www.conrad.de/ce/de/product/956074/Saitek-X52-Hotas-Flight-Control-System?ref=list
  • z0ty4
    jaja ez a dolog nagyon idegesítő. azért én jobban örülnék egy térfél cserének :)
  • Borisz80
    Jobban tetszett amikor még nem indították ilyen hamar egymás után a PvP-ket.
    Így el fogja veszteni a varázsát. Na meg azt hiszik hogy az év minden napján egyfolytában mindenki a gép előtt ül? :D 1-2 hónap szünet tökéletes lenne.
    Speciel én már egy kicsit untam a Balkánt így a vége felé. És gyanítom hogy a Red Flag sem fog újat mutatni mint megint a tengernyi interdiction. Nem valami változatos küldetés repertoár...

A 30ezren repülő láthatatlan gépek problémáját megoldották már valahogy?
  • z0ty4
    Falcon online: "Enjoy your holidays and we will be back with Red Flag 4.0 next weekend. "

• Cancri55
    Hali!

Ez nem hiba, csak rá kell jönni, hogy hova kell kattintani mindig.
    A kabin pereme és a sárga kallantyú között van egy fehér pöcök, oda kattints, és menni fog mindig!

Sok sikert!
  • L Viper #45645
    Szia!
    Húú.
    Az az igazság, hogy ehhez hasonló hibát nem láttam posztolni se itt, se kinti fórumon.
  • Hecker007
    Üdv!
    DCS totyikból irányított át Repvez kolléga.
    Olyan problémám lenne a BMS4-el (természetesen legfrissebb verzió), hogy hiába kattintok a kabinba, mondjuk a kabin tető lezárásra egyszerűen nem történik semmi, újra indítom a küldit akkor működik. Elég zavaró mert random módon csinálja hogy hol működik a klikkelés hol nem.
    Van erre valami megoldás vagy próbáljam újratelepíteni a BMS-t?
  • Borisz80
    Egyik videónál jót nevettem az egyik hozzászóláson:

"This is too hard core, it's not normal."

• axenet
    PVP Sinai , 13:00-tól
  • axenet
    Ne add fel, megéri, hidd el :

This is why we fight
    0-24 player-versus-player online campaign
    72nd vfw Operation Red Dawn

Gyorsabban tanulsz egyébként, ha repülsz itt a magyarokkal, sok mindent percek alatt elmagyaráznak, amivel napokat töltenél könyvet bújva...
  • szesze79
    Köszönöm mindenkinek a segitseget
    Ugy lätom ehez tenyleg sok idö kel mire elsajätitom :(
    Ugyhogy maradok a sajät repülesemnel ,ki sütött a nap :)
    megyek is egyet repülni Sikloernyövel :)
    Ez egy kicsit mäs de ez elmeny az nagyon jo
  • arrow19
    Lehet róla szó ha fenn leszek TS-en és nem leszek away, nyomjatok rám egy PM-et

A fun flight részemről is oké.
  • Molnibalage
    Lehet róla szó. Ha jól halad a MOD-om, akkor akár azzal is.
  • axenet
    Valamit megbeszélhetünk valamikorra Ünnepek alatt itthon leszek, kis repülés kell is ...
    Addig viszont off nálam...
  • z0ty4
    Srácok! este egy BFB?

Még egy kérdés: ünnepek alatt lesz fun repülés? van most szerintem 6-8 aktív pilota, ebből már szép videót lehetne csinálni
  • axenet
    @Szesze79

...És türelem, kitartás.... szükséged lesz rá
  • Borisz80
    Jó volt! :D

Amúgy a mai játékok nagy része hulladék. Én is inkább a régiekkel játszom amikor még voltak eredeti ötletek és nem a grafika játszotta a főszerepet egy játék megítélésében.

@Szesze79
    Repvez jól mondta. Ha ez az első komolyabb szimulátorod akkor sok mindent kell tanulnod. Nem egyszerű a szimulátor, ez is tükrözi hogy 10-ből 20 igazi F-16-os pilóta ezt ajánlja ha szimulátorról van szó :D
    Olvasd el Molni manual-ját ami igaz hogy egy jóval korábbi Falcon verzióhoz íródott de az alapok tökéletesen benne vannak, és ráadásul magyarul van. Ha ezek mennek akkor a a Falcon BMS 4.32 manual-ját böngéézd át, de ez már angolul van.

A billentyűkombinációk rengetegével ne törődj, ugyanis a BMS-nek klikkelhető kabinja van, tehát ha fel akarsz kapcsolni valamit akkor a 3d-s kabiinban tedd. Így egyszerűbb.

Ezen a fórumon fent megtalálod hogy hogyan kell telepíteni majd upgrade-lni a BMS-t illetve a Molni manuálra is rátalálsz.
    Ha valami nem világos kérdezz nyugodtan!
  • Molnibalage
    Most olvastam a fórumon.

Our kids will be laughing at us:
    "Look! Dad is still playing that 30 years old game!"

Epic.
  • Molnibalage
    Upsz, tévedtem. Ma 15 éves a Falcon 4! HBD! :)
  • Molnibalage
    Szép, szép. A gép 3D modelljének van ilyen részletes kabinbelsője...? Az igen... Ha egyszer kijön ez a sok-sok model mókolhatok a MOD-ba pakolásával... :)

Más. 3 nap múlva 15 éves lesz az F4.0. Elképesztő, hogy 5 év forgattuk a jubileumi videót. Mintha tegnap lett volna.
  • z0ty4
    készül a cicus :)
  • Molnibalage
    A kabinous upgrade kapcsán volt már legalább két kacsintás, hogy talán még karácsony előtt.
  • repvez
    Azért egy nagyobb javításnak tudnék örülni karácsonyra,ha nem is a FLARE,de valami egyéb nagyobb volumenü látható frissités.
  • Molnibalage
    FLARE hírek.
  • repvez
    Ez a neve a legutolsó modnak ami a falcon4.0 alapjátékot szinte teljesen átmodosította. a Banner alatt megtalálod a teljes telepitójét és a falcon4.0.exe használatával tudod telepiteni az U7es javitás a lrgfrissebb még hozzá.
    Jóystik nélkül szinte nincs is értelme nekiálni,abból se árt ha olyan van ami külön gázkar és külön a bot sok programozható gombbal (ezt nevezik HOTAS*nak) ezzel a legfontosabb funkciokat eléred bill nélkül is,de sokat kell igy is egerészni a kabinba még.
    Ahhoz hogy bármivel is érdemben tudj kezdeni tényleg el kell olvasni a manuált vagy legalább képben kell lenni a repülésben használt dolgokkal.Ez nem egy könnyed lövöldözős repülős játék.
  • szesze79
    A bajok ott kezdödnek mi az a BMS-4
    Nekem nagyon sok es összetett a klaviaturän valo iränyitäs
    Ezt nem lehet megoldani yojsztikkaal ?
  • Borisz80
    Kérdezz, és válaszoltatik!