Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Na mondom mi torténhetett,hogy ennyi hsz érkezett tegnap óta és erre csak a szokásos "okítás"
Balage,már párszor mi is elbeszéltünk egymás mellett,mert Te állando jelleggel vagy az olvasmányaid vagy pedig a valósággal hasonlitgatod össze a dolgokat vagy annyira tudományosan próbálsz megközeliteni dolgokat és belemagyarázni olyan dolgokat amiket nem kéne csak hogy Neked legyen igazad vagy csak hogy tudd mutogatni,hogy Te mennyire nagy ász vagy.Pedig néha jobb lenne ha hallgatnál is vagy belátnád ha másnak más véleménye ne adj isten másnak van igaza.
Mert néha meg olyanokat kérdezel ami teljesen egyértelmű mindenki másnak.vagy egy egyszerű googlizással megoldható.
ÉS erre csak azt tudnám neked mondani,hogy elmélet és gyakorlat között elméletileg nincs különbség gyakorlatilag meg van! ha érted mire gondolok.
ÉS aki a mindennapjait azzal tölti hogy ennek a gépnek a fülkéjében tölti és Ő nem vitatkozik a vitatott dolgok miatt akkor Te mi alapján vonod ezt kétségbe?
És anélkül ,hogy bárki pártjára álnék,de Axe kolléga munkásságát nagyon tisztelem amit itt tesz,mert veled ellentétben én nem hiszem,hogy bármikor is nagy arca lett volna ,hogy tagja egy századnak,mindenkinek,így neked is ott a lehetőség.Mi csak örülünk,hogy megosztja a neha "titkos " belső infokat is velünk és bevonja a társaságot a reülésekbe. Nélküle sztem már csak beszélnénk a falconról repülések helyett.
Ahogy látom ahol megfordulsz forumokon,néha csak azért szólsz hozzá dolgokat hogy fitogtassd a tudásod és kioktass másokat .A mododat is mindig mondod,de még nem láttunk belőle semmit.
Pedig azt is már párszor ajánlottam,hogy közösen lehetne fejleszteni bele dolgokat ha az ehhez szügséges információkat megosztanád a többiekkel is. vagy ha kiadnád a modod, legalább tudnán tanácsot addni,hogy mi nem jó vagy min kéne változtatni és egy javitás formályában kiadni, ahelyett hogy arra vársz,hogy majd egyszer megáll a feljesztés hogy legyen időd mindent befelyezni..
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dolgokhoz.És hogy kár lenne a hangulatot rombolni és ezzel az amugy is kis létszámú társaságot elűzni.
Az épitő jellegű kritikák természetesen hasznosak ,de nem arogáns kioktató stilusban.