Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Amiket írok, azokat nem véletlen írom, olyanoktól hallom, akik ezzel nem keveset foglalkoznak, közűlük sokan aktív pilóták, és veled ellentétben nem csak diagramokban, hanem a valóságban is bizonyítottak, legyen az a szim, vagy legyen az a "real viper". Én hozzájuk képest piskóta vagyok, ekkora lehet maximum az arcom. Az öreg rókaságról meg annyit, hogy nem kevesen már az F4 beta tesztelésénél ott voltak a fent említett úriemberek közül.
Én értem, hogy te régóta foglalkozol a falconnal, meg biztosan aerodinamikai szuperzseni is vagy, csak a gyakorlat baromira más, mint az elmélet. Ezt lehet te is megtapasztalnád, ha kimásznál a modellező értékeid közül és repülnél a "community"-vel, ahol a fent említett úriemberek is tartózkodnak. De nem, ezt nem teszed, viszont gyakorlatilag mindent lefikázol, amit kiírok a szintén fent említett úriemberek "tollából", mert te jobban tudod.... akkor most kinek nagy az arca ?