52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45623 A fent található FreeFalconhoz készült kézikönyv nagyrészt jó a BMS4-hez is, az alapok gyakorlatialg ugyanazok. Ha már eljutsz a TGP/data link és más finomságokhoz, akkor kell majd segítség. -
#45622 Igenis !! Köszi
Holnap este fél 8 körül szállunk fel 72vel Battle f Balkans szerveren . Gyertek Szórni a tankokat, mi légifedezetet adunk :
Tomorrow 72nd will fly a large force package.
Estimated take off time : 18:45 GMT
Estimated jets : 12
Our focus will be to fly barcaps just west of the FLOT line (exact region will be specified tomorrow, where it is needed the most), and hold the line for over an hour to let other flights do CAS and Interdiction in the area uninterrupted by blue air.
Estimated CAP time : 19:00 - 20:00 GMT
I will contact other reds on TS before our briefing and take off and will encourage them to frag CAS and Interdiction flights in the area for the time frame given above. -
#45621 Szia!
üdv a klubban :) amiben tudunk segítünk :) -
szesze79 #45620 Szaiasztok
Nagyon tetszik ez a jätek es szeretnek jätszani vele
de egy kicsit bonyolultnak tartom tudnätok segiteni benne ? -
#45619 Embörök!
Óvakodjatok a Tornádóktól.
A Balkánban a Tornado ADV-k úgy lefordulják dogfightban a CAT-1 -ben lévő F-16-ost hogy nyah... -
#45618 Én azért mondanám, authentikusnak authentikus de ne felejtsük el hogy "The game is based around a realistic simulation of the Block 50/52 F-16 Fighting Falcon jet fighter in a full-scale modern war set in the Korean Peninsula." -
#45617 A 2d-s kabinokat én sem szerettem talán most majd a 3d verziók jobbak lesznek,jobban visszaadják az élményt,bár az orosz gépeken az amcsi szimbolika egy kicsit ront az összképen.Ezért lenne jó ha olyan tipusok is lennének orosz részről vagy más nemzetektól ahol az MFD funkciok legalább használhatók -
#45616 Ezt azért nem mondanám. Amikor volt minőségi Aeyes F-15C pit, akkor én nagyon is autentikusnak éreztem az F-15C-vel való repkedést. -
#45615 Hja, pont ezért is tartom bohóckodásnak ha valaki komolyan veszi ezt a kabinozást. Úgy kell kezelni hogy ez just for fun és ennyi. Engem pl. hidegen hagy. -
#45614 2D kabinok. Az BMS4-ben nem játszik. Egyébként már ellamentáltam azon, hogy lehene -e olyan kabint csinálni, hogy legalább Track IR-el mozogva képes lennék a hátsó ülésbe menni.
F-35 szimet senki nem fog csinálni, a gép képességeinek nag része nem modellezhető semmilyen mai szimulátorral. AESA radar, stealth képessége, MAWS, a körkörös kamerrendszer, szuperfejlett data link, integrált TGP és képessége, integrált FLIR, új sisakdisplay stb.
Ha meg mindentz modellezed kb. értelmetlen, aggyaggalambként lövöldöznél le vele még 4++ gen gépeket is.
Igazából az kellene csak belátni, hogy mire jók a jelenlegi motorok és azt fejleszteni. Nem is értem, hogy mi a francnak erőltetik még a 4++ gépeket is. A '70-es és '80-as évek környezete egyszerűen minden, igen MINDEN szimulátornak jobban fekeszik, képesek az akkori technika modellezésre. Nincs szimulátn célleküzdés, problémás PGM, stb. Mondjuk a tehetetlenség navigációs rendszer pontatlanságát sem láttam még modellezni katonai szimben... -
Wampa reloaded #45613 A FF ban tök jó F14 meg F15 kétüléses kabinok voltak.
Nyilván ritkán használtuk, de voltak.
F 16 A is volt, fasza kis fülkével, szerettem.
Ezek hiányoznak nekem is.
Meg ez az új Harrier. Meg a Viggen, az is tetszik :)
Falconon kivül barimra élveznék egy F 35 szimet.
Az FSX van egy baromi jó kis kabin, már amit láttam belőle, mert valamiért csak a fele futott nekem. -
#45612 A AFM OFM és egyéb jelölések zavarba ejetenek. Egy biztos, F-116 szintű repmodellet egyetlen más gép sem kaphat. Ennek két oka van.
1. 8 évig tartott Mav jp-nek összehozni a mai szintet.
2. Nincs elég publikus a többi gépről ehhez.
A legjobb szint amit a gépek elérhetnek az F-18/F-15 szintű FM. Bizonyos korlátozásokkal van némi hitelessége, de messze nem fedik a valóságot teljes tartományon. Az F-15-nél a tolóerő és vízszintes gyorsulűs az kb. jól fedi a valóságot, de 20 fok feletti állásszögnél egy vicc az FM-je szerintem. -
#45611 Nálam a sorrend is passzol, de így jobban belegondolva tényleg az F-15C+AFM lenne a leghasznosabb. Ha megoldható (és szerintem meg) még az avionikát is lehet hekkelgetni hogy a 15 szimbolikáját használja. -
#45610 Melyikre? :)
A kevésbé józan eszem egyébként az F-111-et tenné sokkal előbbre, de a józan eszem és a játék korlátainak ismerete tette hátra.
A listából alles zusammen a leghasználhatóbb az F-15C kabin. Simán lever mindent. A '70-es évek végétől egészen mai napig megfelel a pit. Bármilyen reális és hipotetikus hadjáratban használható és viszonylag jól ráhúzható a F-16 avionika. -
#45609 +1 ott a pont! -
#45608 Fontossági sorrendben, nem csak az, ami a listában van.
F-16A - Ez szerintem érthető. Az F-16A is Viper, méghozzá a legklasszikusabb. Számtalan helyszínen használható lenne a kabin.
F-15C - Elterjedt hidegháborús vadász, minden helyszínen használható, AMRAAM korszakban is, mert a gép kabinja a '80-as évek óta szinte változatlan, minimális eltérések vannak csak a gépek között.
F-5E - Igen elterjedt, alapgép Koreában, de más országban is repült. Red Flagezésre sem rossz, ha valakinek ez a mániája. :)
(Persze ehhez legalább az FF féle FM kell a gépnek, mert a BMS4 féle röhejes. A gép fegyvertelenül 100 RPM-en nem képes elérni az M0.85-öt sem sehol, totál erőtlen. Az elvtársak ledöbbentek, hogy az F-5 még a legerősebb MiG-21bisz-nek is méltó ellenfele manőverező légiharcban.)
F-4E - Lásd F-5E. Ha valaki nem finnyás akkor az F-4E kabin használható a többi akár Navy F-4 változatokhoz is. Alap gép számtalan helyszínnek és nemzetnek. A fél NATO használta különféle változatait, ahogy Japán, Izrael is.
F-15E - Mivel kétszemélyes gép, ezért nem tökéletes, de a Falcon jól boldogulna a sok MFD miatt. Sokak kedvence.
F-14 - Tök mindegy, hogy melyik változat, úgyis csak első ülés lesz. Kell valami Navy gép is, bár a Hornet alapvetően jobb, mert az AIM-54 ugyebár az ARH kód bugossága miatt olyan, amilyen... :( Ez is csak azért van ennyire elöl, mert sokan szeretik.
A-10A Gyakorlatilag minden hadjáratban előfordul, klasszikus hidegháborús gép. (Ez mondjuk addig értelmetlen, amíg a mostani AAA légvédelem van, mert szarrá szedi bármi a gépet...)
F-111F/G a Pacer Strike / AMP után és/vagy F-111D. Ebben már van MFD a Falcon így már elboldogulna velük. Az F-111D-nek volt displaye, ami nem MFD volt, de a maga korában eszméletlenül forradalmi volt a kabin. Persze a '80-as években csak az F-111D lenne reális. A hidegháború ikonikus csapásmérője.
A-6E TRAM - Klasszik Navy csapásmérő és PGM is van hozzá. (Meg szép gép a MOD-omban.)
Ami ezután jön, nem túl fontos.
F-117 - Poénos vele repülni, mert azért a stealth úgy/ahogy modellezve van. Viszont, ha reálisan leveszi az ember az RWR-t róla, akkor inkább szívás vele repülni.
Az EF/Rafale egyszerűen nem érdekel, mert nem lehet nekik élvezhető hadjáratot csinálni. Vagy full ARH rakéstás hadjárat, aminek élvezeti értéke 0, a múzeum légierővel repülő DPRK ellen meg tényleg értelmetlen. -
#45607 Neked mi lenne a kívánságlistád? -
#45606 Sajnos olyan típusok vezetnek, amik engem kicsit sem érdekelnek és a Falcon világában szerintem haszontalanok. -
-
#45604 Már Strike Eagle :))) -
#45603 ha a falcon-online-on regisztráltatod magadat a vörös oldalon (írásban kell kérni) akkor a FRY-ban megtalálható egy térkép. ott is jelölve van számos egység.
Amúgy a videóban a srácnak bitang klassz a háttérképe :D -
jó sok hajójuk van még a kékeknek. legalább tudjuk hol :) -
#45601 Battle for Balkan
Benja Luka AB-től északra kb 50nm-re 4 M1A1-es harckocsi hadosztály tör előre. A hadosztályok helyzete: Podravska és Suhopolje települések környékén. Előttük a híd ép. Az útjukat csak pár gyalogos egységünk állja. Aki ráér aprítsa a tankokat Én mentem 2 kört GBU-12-vel. -
#45600 Sajna az EF a nyerő jelenleg. De én is az F-15E-re szavaztam -
#45599 Akit érdekel a Virtual airshow -
#45598 F-15E
-
#45597 Lehet szavazni.
-
#45596 egy kis segitség az átkötéshez,bár egy a F22TQS/FLCS-hez van,de az elv hasonló
http://imageshack.us/photo/my-images/441/tqsr.jpg/ -
#45595 Természetesen :) egy kis forrasztgatással megoldható:
Leobodnar panel -
#45594 Nekem egy olyan átalakító kellene amivel a Thrustmaster Top Gun joyát lehetne USB slot-ba csatlakoztatni. Tudsz ilyet? -
#45593 ha valakit érdekel akkor itt van egy átalakitó a TQS gázkarhoz USB-re és nem is olyan vészes az ára
TUSBA -
#45592 Nem tudom, hogy a Falcon tüzelőanyag fogyás modellezése mennyire pontos, de fegyverzet nélkül nagy magasságban eszméletlen távolságokra lehet elrepülni. 40-42 ezer lábra felmászva főleg, ha még a flameout után még vitrolázol is. :) -
#45591 Ja ez meg az eleje a Top GUn vs I. Eagles-nek
link -
#45590 Ezen beszartam :D Top Gun vs Iron Eagles
link
Molni.
A Balkánon amerre repkedünk kb 3000 a minimum amivel úgy haza tudsz térni hogy ha esetleg útközben még valaki megtámadna akkor tudjál is védekezni, akár utánégető kapcsolással is.
Amúgy 1500-2000-el is a jelenleg aktuális harczónából vígan haza lehet repülni ha nem történik útközben gebasz. De igazad van, kinek mi fekszik. Haza lehet menni úgy is hogy betonérés után egyből leáll a hajtómű üza hiány miatt.
-
#45589 Szerintem nincs olyan, hogy "reális BINGO". Mindig az adott bevetés határozza meg, hogy hol van a bingo szint... -
#45588 Részemről J: 4000 és B: 3000.
Szerintem a 3000 lbs bingo az reális. Így marad tartalék ha véletlenül még hazafelé védekezned kellene. -
#45587 Ma mi is leszünk 72vel, tizenpáran, fél8tól... -
#45586 Eleve van Joker meg Bingo. Beállítod a Jokerre, ha eléred, visszaállítod Bingóra, mindkettőt bemondod Leadnek. Joker = még pár manőver és húznom kell haza , Bingo = Most azonnal indulnom kell
Strikerék : "Suggested Joker 5000, Bingo 3000" BFB-re, bár ezt kicsit soknak tartom -
#45585 Ma kb 12:00-tól vagyok Balkánon. Aki ráér jöjjön. -
#45584 áhhh ezek urghmftrstzbg.....
Persze hogy nem engedélyezik a kampányban az R-27T és TE függesztését