Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampa reloaded #45672 Nem, csak arról van szó, nekem ez a topik Vipera, Gundi, Boconadi, Repvez, Joe, Leonsilver meg Scott.
Biztos kihagytam pár nevet...ja, Balage is, bár én nem vagyok nagy fanja, de ez az én szocproblémám.
Ne érts félre, Axe-t mindig elolvasom, tetszenek a videoi is, meghajlok azelőtt, amilyen szinten beleásta magát a Falconba.
Itt csak kicsit zavart, hogy baszogat az off miatt, holott elég sokszor, a hosszú évek alatt, ment az off és senkit nem zavart- ezért volt ez egy barátságos topik, vagy baráti már már, ellenben mondjuk a Lock onossal.
Viszont őszinte leszek veled, a te wingmanes back-up posztod előtt már értetlenül állok.
Főleg azért, mert nem tudom ki vagy és miért válaszolsz arra, amit Axe nak irok.
Amire egyébbként sok választ nem vártam és azért irtam csak ennyit, mert nem ellenszenves a srác.
Úgyhogy, ha úgy érzed, túl tudsz lépni ezen, ami nem is a te ügyed, akkor tegyünk így.
Megleszünk mi itt egymás mellett, te átugrod amit ezer évente egyszer beposztolok, én meg ugrálgatom amiket te posztolsz.