• Molnibalage
    2D kabinok. Az BMS4-ben nem játszik. Egyébként már ellamentáltam azon, hogy lehene -e olyan kabint csinálni, hogy legalább Track IR-el mozogva képes lennék a hátsó ülésbe menni.

F-35 szimet senki nem fog csinálni, a gép képességeinek nag része nem modellezhető semmilyen mai szimulátorral. AESA radar, stealth képessége, MAWS, a körkörös kamerrendszer, szuperfejlett data link, integrált TGP és képessége, integrált FLIR, új sisakdisplay stb.

Ha meg mindentz modellezed kb. értelmetlen, aggyaggalambként lövöldöznél le vele még 4++ gen gépeket is.

Igazából az kellene csak belátni, hogy mire jók a jelenlegi motorok és azt fejleszteni. Nem is értem, hogy mi a francnak erőltetik még a 4++ gépeket is. A '70-es és '80-as évek környezete egyszerűen minden, igen MINDEN szimulátornak jobban fekeszik, képesek az akkori technika modellezésre. Nincs szimulátn célleküzdés, problémás PGM, stb. Mondjuk a tehetetlenség navigációs rendszer pontatlanságát sem láttam még modellezni katonai szimben...