Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Jah, tisztában vagyok hogy te ezt modellezed a mod-odban. Csak jó lenne már egy PvP kampány is ami erre épül. Az avionikát is jó lenne ha lekorlátoznák az F-16-on, pl. nincs NVG, sisakcélzó, színes mfd, lézeres célmegjelölés....stb
Én is arról beszélek hogy amit fellőnek online kampányt, ott ne az legyen hogy a szerb oldalon az emberek F-16-al repülnek, hanem akkor tényleg MiG-29 legyen. Elhiszem hogy sok embert zavar hogy csak ámítás egy új repülhető gép mert F-16 avionika és tákolt repmodellt tudnak csak kreálni hozzá, de nézzünk már szét a szimulátor világban. Aki régi harcos az még emlékszik azokra a szimulátorokra mik nem voltak túl közel a valós repmodellekhez mégse zavart senkit se. Csináltak egy elfogadhatót, kb hasonlót és kész. Sőt, a mostani szimulátoroknál se tenném rá a nyakam, hogy 100%-osan realisztikus.
Ugyan ez kivitelezhető szerintem a BMS-ben is. Csak figyeljenek rá hogy ne legyenek olyan farkasordító hülyeségek benne mint az FF5-ben, hogy pl a Tornado úgy gyorsult teljes függesztéssel mint egy F1-es autó.
Nálam repülhető tákolmányok terén még mindig az F-14, Tornado, F-15E van az első három helyen.
Vörös oldalra meg bármelyik modernebb MiG (29, 31...) Szu (22, 24, 25, 27....) típust szívesen látom.
Az új Balkánon tudnak majd R-77-et vinni a Szu-27-esek?