52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45463 Na ez fontos volt most....
Szegény BFB team, most fájhat a fejük.... -
#45462 egylábbal ál -
#45461 Hát ez is kellett mint egy falat kenyér Legalább tudjuk miért ál a server. -
#45460 BMS update 7. -
falcon16 #45459 Üdv!
A BMS is fönt van csak abban azt nem értem mikor elkezdem a játékot akkor a HUD mindig fönt van nem ugy mint egyébként hogy a képernyő közepén midig az egérrel kell huzogati, vagy van erre más megoldás hogy tuti fix középen legyen?
Üdv:falcon 16 -
#45458 Hát az sztem akkor fordul elö ha tul nagy sebességnél próbálod kiengedni a kereket leszállás elött. A mastercaution nem szokott a kerék kiengedés után ilyenkor világitani vagy nyikorgó hangja lenni? mert ha 200alatt nyitsz akkor ki kéne jönni szépen , ha nem valami bug,de miért nem BMS-t használsz ahhoz jön ki javitás is ,meg már mindenki azt használja -
falcon16 #45457 Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket hogy mit lehet tenni a Free Falcon 5.5 -ben a landolásnál a futó nem nyílik ki rendesen vagyis a kerekek nem egyenesen ,hanem valamilyen szögben állnak, és így nem lehet letenni a gépet.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv :falcon 16 -
#45456 A fórumot olvassa elvileg, tegnap is be volt jelentkezve. -
#45455 Nagyon sok mindent nem figyelek. A 3rd party helyszínekről pl. szint semmit sem tudok. -
#45454 Ez mintha csak az én MOD-om lenne, mert az AIM-54 az én "ejtős" modellemet használja. Bár akkor azt nem értme, hogy rakéta füstja és lángja hol van, mert én javítottam. -
#45453 Én igazából sosem nézem a falcon fórumokat, csak ezt az SG-t. Így is van már elég fórum amit nyomon követek.
Ha van valami érdeklődésre adó akkor azt Te mint ügyeletes Falcon hírmondó úgy is leírod ide és akkor szoktam megsasolni. -
#45452 ez a videó 08.23-as. de semmi infó vagy megjegyzés nincs
-
#45451 A srác kb. április óta nem jelentkezett. Továbbra sem értem egyébként, hogy a kinti fórum adta lehetőségeket miért nem használjátok ki... -
#45450 Az F-14 mikor lesz már kéééééész????
(költői kérdés volt)
OFF
Amúgy láttátok FSX-hez, TACPACK-al milyen F-14A lesz az Aerosoft jóvoltából?
Pláne ha multiban is lehet játszani egy gépen pilóta/RIO-t.
Uhhhhhh.....!
Pilóta kabinképek kb középtájékon.
RIO kabinképek kb középtájékon.
-
#45449 A repmodell kapcsán itt, hogy minek milyen van. -
#45448 Hát ha arra számitasz, hogy a felsorolt tipusok mindegyikét repülheted akkor csalódni fogsz. Egy egy F-16-os szimulátor és csak részben tudsz más gépekkel repülni,de azok már nem lesznek tökéletes kabinnal megáldva csak az F16-os avionikája lett átvariálva.
Mostanában lesz talán a Szu-27-esnek normális kabinja meg talán a Mirage-2000 és az F14-es,meg F18-as az ami egy kicsit jobb az átlagnál. -
400V #45447 Sziasztok vadászok!
Megnéztem a típusismertetőt és elég sok típus van benne. Kérdésem csak az lenne hogy még nem telepítettem a játékot. Valaki röviden felsorolná mik vannak benne? Elsősorban soviet gépek érdekelnének.
Előre is köszönöm!
-
#45446 janával fenn vagyunk, szerintem leszünk még akkor is -
#45445 lesz ma valaki olyan délkörül balkánon? -
#45444 Cancri: ha a 4 gépes kötelékünk arra megy, sokáig nem lesznek ott.
délután megyek át sógimhoz, szóval estére nem igérek semmit. addig is....
-
#45443 akkor estére xar időt kérek, és mindenki otthon marad -
#45442 Kicsi az esély, de ha otthon leszek, akkor égetjük a kerozint (Banja Luka északkeleti körzete tele van ellenséges földi erőkkel). -
#45441 Este átruccanunk a Balkánra? -
#45440 OFF
php fórumon hogy lehet adminként lezárni a fórumra való regisztrációt?
THX! -
#45439 Szu-27 kabin célegyenesben. Jó lenne ezzel együtt kiadni a Korea '80s modot. :) -
Razor18 #45438 Public HD... ott mindkettőt megtalálod... -
#45437 köszi. megyek is megkeresni.
és a szó amit keresel, nem a megszereztem, hanem "megvettem" -
Razor18 #45436 Csak kicsit OFF: "megszereztem" a Planes című Disney rajzfilmet, hát betérdeltem Tőle. Aki egy picit is konyít angolul, meg szereti a repülést, mindenképp nézze meg, rajzfilm mivolta ellenére nagggyon király szlengek vannak benne. Ha biztosra akartok menni, angol felirat is található hozzá a neten. Egy Piper Pony viszontagságairól szól a Race around the Globe versenyen.
Az óceán felett szar időben megtalálja két F-18-as:
F-18: "You beter follow us to the boat, there is no bingo field around here"
Pony: "Bingo field??!!"
F-18: "Place to land!"
Pony: "Boat?!"
F-18: "Yeah, the Dwight D. Flysenhower"
A hajóhoz közeledve
F-18: "Bravo, checking in as fragged plus one"
Fergeteges!!!
A másik (még nem néztem) a Wings, az meg eleve sugárhajtóművesekről szól.
ON -
#45435 Igazából nem is értem, hogy Tom mit akar. A jelenlegi 3D modell szerintem bőven jó, csak a gép skinje túl steril. Úgy skin kell a mostani gépnek oszt csá. Tom modelljében a kabin nekem picit nagynak tűnik. -
#45434 Hu, ezt én most passzolom, nagyon el vagyok havazva egyéb dolgokkal, repülni sem volt időm az utóbbi három hétben... -
#45433 Tom Megosztaná F-15E modelljét skinezéshez. Tom? LESCO? -
#45432 Nem láttam még, köszi a linket! -
#45431 Közben kiderült, hogy nem volt semmi probléma a géppel,csak olyan probléma volt amire nem is gondoltam egy friss telepitéskor. a lényeg az volt, hogy a TV kimenetet vette elsődleges kijelzőnek igy a wn logó után oda tette át a képet ,ezért nem láttam semmit.Kihuztam a HDMI-t és egyből megjelent minden a monitoron.DE ugye erre gondolni sem mertem volna mikor még semmi driver nincs a gépen akkor miért kezeli a 2 monitort.
Mindegy most nagy betükkel ráirtam a lemezre, hogy telepités elött kihuzni a kábelt .
Tom Ha esetleg nem láttad volna ezt a tesztet akkor ez hátha segit a dontésben :
Leap motion -
#45430 Én egy ilyennel szemezek, de PC-s tesztet még nem találtam róla (Windowshoz is jó). Erről írták, hogy kvázi érintő képernyőssé tudja alakítani a monitort, illetve különböző eszközöket is -tollat pl- felismer és a monitorra tudsz rajzolni. Érdekes cucc, viszont nem tudom, hogy 30000 Ft-ot megér-e...
https://www.leapmotion.com/ -
Wampa reloaded #45429 Repvez
Nekem XP vel csinált hasonlót, mondjuk nekem fagyott is a telepités végén, talán a particio nem tetszett neki, a win 7 el nem vot bajom ( a win-8 más kérdés ).
Próbáld meg másik particióra tenni, vagy kipucolni az MBR t, hátha ott van gebasz, nekem pld egysz egy Linux úgy begallyazott oda, hogy többet nem tudtam feltenni windowst, amég valami barkácsolós lemezről x progival nem irtam ujra. Mondjuk neked feltelepül, meg kezd bootolni.
Nekem , ez már nem ehhez, a win 8 olyan érdekesen áll fel, az tény, hogy az asztal bejön secpec, de utána a háttérben töltögeti a progikat, ide a bökőt, hogy igy nem is gyorsabb a win 7 től. -
#45428 Problémáim csak nem értek véget.
Gondom van az MFD Extractorral.
A megjelenített műszerek néha villannak egyett illetve véletlenszerűen valamelyik műszer nem működik akár 10 mp-ig sem.
Semmit nem állítottam a beállításukon csak a BMS-t raktam fel újra, de ahhoz szerintem semmi köze.
Letöröltem, újrafelraktam az Extractort de a hiba ugyan úgy megvan.
Az egészbe az az érdekes hogy eddig még tökéletesen működtek, de most rájött s 10 perc.
Esetleg tud valaki egy frissebb verziót? Nekem a v0.5.7.0. x86 -os verzió van meg. -
#45427 egy nagyon jó mark pointos videó
-
-
#45425 Április elsejei marhaság. Utálom az átveréseket.
Más.
Tegnap este sikerült működésre bírnom a balkánt, majd az este további részében egy üveg házipálesz társaságában újra config-oltam mindent, mert idegességemben jól elfelejtettem elmenteni a config file-okat a BMS törlése előtt.
Remélem ma is lesz akkora társaság mint tegnap volt. -
#45424 Bocsi ,már fáradt vagyok és bedőltem a hülyeségnek! Pedig már kezdtem örülni