Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
este ki ér rá? megnézhetnénk ezt az új pecset. Én az fps ngvekedésre vagyok kíváncsi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Soha nem voltam elvtelenül ellenes. Nagyon is szívesen tolnám - a CA modul óta meg fõleg - de ha egyszerûen játszhatatlanná válik CBU robbanás effektõl és összevissza fagy, akkor mit csináljon az ember? A DCS topikban láthatod, hogy micsoda szenvedés vele bármit csinálni. A Lonci / FC idõkben a küldetés szerkszetõben csinálhattam bármit, az MI legtöbbször nem csinálta azt, amit kellett volna.
A DCS szérie elérheti egyszer azt is, hogy búcsút intek a Falconnak is.
A bátyámnál ugyan ez csak 7850es VGA és full HD high medium beállitással megy szépen.
Egyébként nem értem neked milyen géped van, és mi mennyire játszhatatlan, de gondolom nem olyan mint a Vámpíré vagy az enyém, amikor 4-5 fps-el csapkodjuk meg a konvojokat. <#wow3>#wow3>
Esetleg valaki tud arra megoldást hogy át lehet e valahol irni a DX-hez tartozó gombok sorszámát? Mert az egyetlen egy bajom hogy 32 ig támogat a win gombokat, namármost nekem ugy lettek a gombok bekötve hogy a gázkaron lévõk ezen tul esnek viszont vannak olyanok amik nincsenek használatban 20-30 ig igy oda kéne átirni öket,de mivel hardveresen vannak azon a helyen igy csak átforrasztással tudnám megoldani, ha nincs rá valami softveres megoldás.
@Vampire:
Mint pár hsz -el alább linkeltem nekem van egy saját készités csak a modot nem tudom, hogy lehet a játékba tenni
LOD kezelése mintha nem létezne. Egy csapat jármû felé nézve 20-30 km-re megfelezõdik az FPS, mert van ott valami, amit nem látsz, de mégis számol velel. Megalol. Minden 2013-ban...
Bármilyen robbanás, füst szinte 0-za az FPS. Addig van játhasztónak nevezhetõ framrate, amíg tiszta idõ van. Szó se róla a BMS4 is ilyen, rossz idõben az FPS akkorát esik - fõleg bekapcsolt shaderek mellett - hogy ihaj...
Az FC-vel néhány órát játszottam. Az egész Lock On széria számomra szinte csak tesztelésekbõl állt. Az egész DCS-FC-LOMAC soha nem produkált játszható FPS-t és élvezhetõ hátteret. Mindig volt benne valami, amire azt mondtam, hogy "hagyjuk". Még nem. Talán most majd eljön az idõ, amikor élvezhetõ lesz, és nem egy 0 FPS-en futó bughalom.
Lol, elmeséltem már többször, hogy miért nincs benne IFF. Amit bele tudnának rakni, az kb "katt ... ellenség...katt friendly" lenne, ami full arcade, gyakorlatilag onnantól minden géprõl rögtön tudod, hogy ellenség e...ami ugye baromira nem így néz ki a valóságban....
Ez tény. Csak az MI számára ilyen, neked meg nem. Upsz...Tehát egy igazán sûrû helyzetben az MI simán tolja a BVR-t úgy, hogy elvben az õ gépei jelentik az alsóbbrendû kategóriát.
aki kicsit is vágja az IFF mûködését, az tudja, hogy az KÖZEL SE ad 100% biztosságot.... Amúgy 5x jobb így, TGP + raygun + eyeball + awacs declare.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A boriszt az sg generálta az email címembõl.
Az IFF-re már nem tudok mást mondani -csak paraszt módon- , hogy ezek *uzik... <#falbav>#falbav>
Akkkkkkkor marhagyorsan vegyék ki a BMS-bõl mondjuk az Amraam-ot mert nem tudják reálisan lemodellezni, mert olyan titkos hogy akár a C-5-öt üzemeltetõ pl NATO országok sem beszélhetik meg egymás között a tuljadonságaikat és harci alkalmazásukat.
Úgyhogy a fejlesztõket vagy ki kéne végezni hadititkok elárulásáért vagy az egész csak mese habbal, hogy minden amit a BMS-ben megcsinálnak az hiper reális. <#duhos2>#duhos2>
Jajjj de elegem van már az ilyen hülye kifogásukból.
FLARE
Persze, kinek mi jön be. Amúgy szerinted nem hasonlít kissé az FC -re így Falcon? Sõt, talán ugyan azokat a texturákat ültették át.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
@Borisz80
IFF modell nem lesz, ezt megmondta a csapat. Mivel nem lehet reális, ezért nem csinálják. Sajnos nagy állatság, mert az MI meg így brutális elõnyben van, mert VID és BVR IFF képessége is van... Ezen felü, ha lesz más kabin, akkor azoknak a gépeknek kellene IFF... F-15C IFF nélkül elég vicces. Mondjuk legalább NCTR van.
A FLARE lehet, hogy steril, de nekem valahogy akkor is jobban bejön.
Húha! Bonyolítsuk még! 😄 Biztos hogy beizzadunk a füles alatt! <#circling>#circling>
Valamiféle IFF modellezést is kérnénk már végre...
FLARE
Biztos bennem van a hiba, de nekem annyira nem jön be ez a FLARE project. <#nemtudom>#nemtudom>
Egysíkú, steril az egész táj. Hiába van akkora felbontása hogy az atomokat is meg tudjuk számolni a texturán.
Dolgozik valaki egy BMS alatti Gripen-en? Modell, repmodel stb...
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Elsõ Mig:
Mig21:
második Mig:
és a kiértékelés:
4db Jdam kellett egy reaktorhoz hogy megsemmisüljön. kemény mint a didi 😊
na majd talán holnap.
Mobilról akartam írni, de nem tudom a hülye jelszavamat 😊 most már tudom ******* 😊
Akkor majd bepótoljuk máskor, akkor én is pihizek ma...
De azt azért tegyük hozzá, hogy a 15-ösök skinei nem az én munkám, én csak a két póttankot csináltam 😊
www.pumaszallas.hu
Srácok köszi a mait, 4en csak összejöttünk.