Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ez a DI SU/H az micsoda?
Na folytatódik a nosztalgia sarok :)
Érett fejjel az F-15 III-tel játszva sajnos kibukott egy hatalmas hibája. Az hogy az ellenséges gépek egyfolytában szállnak fel és mind feléd igyekszik. Nem sok esélye van a játékosnak ha csak 4 légiharc rakétát tud magával hordani a leegyszerűsített felfegyverzési opció miatt.
Nem is értem hogy régen hogyan boldogultam így a küldetésekkel.
Na mindegy, az a lényeg hogy a Fleet Defenderben még ma sem csalódok :D Minden F-14 fanatiknak csak ajánlani tudom. Ez az egyetlen igazi F-14 szimulátor. A többi az arcade fos.
Aki beizzította az EF-2000-et annak komolyan mondtam hogy megpróbálhatnánk egy multit. Elméletileg lehetséges - na meg ahogy a leírásokat is olvastam-.
Vissza a BMS-re.
Szu-27 cockpit. Szééép! Lehet hogy átváltok vörös oldalra? :D Bár az a béna botkormány modell még mindig zavar... na de hát ez igazából apróság.
Annyira jól megcsinálta a cockpit-et hogy már majdnem beírtam hogy a mi a fene az a MFD megjelenítés a jobb display-en? Mert ott igazából csak a HUD szimbolikája van megjelenítve. De aztán ráeszméltem hogy ez nem az FC hanem a Falcon. :D
BMS next verzió.
Jajjj de jó lenne már! Remélem szépen fut majd. Pláne ha lenne benne meglepi Tornado, F-15E, meg F-14A-B-D cockpit is :))))