52967
  • Razor18
    Yesss... a Piratbay-n fenn van. Jetstream part 1 (1-4) és part 2 (5-8). Besza behu

@zotya: sajna csak eredetiben...
  • Molnibalage
    Mártmint torrentben?
  • z0ty4
    Leadta ezt már valamelyik tv csatorna is szinkronosan, de simán jöhet.
  • Razor18
    kicsit hosszabb teaser:

• Razor18

Ez érdekel valakit?
  • Molnibalage
    Szír skin és rakéta skinek is vannak már.
  • z0ty4
    délelőtt megnézem a Balkant single playerben, aki csatlakozna ts-en megtalál.
  • DonZorro
    OK. KÖSZI!!!
  • L Viper #45294
    Átdobtam a leírást privben.
  • L Viper #45293
    Jó volt nagyon :)
  • DonZorro
    Szia Viper!

Nekem kellene egy kis segítség.
    Van eredeti v2.0+TACTCOM verzióm.
    Leszedtem ezt is de valami nem megy.

Köszi,
    DonZorro
  • Borisz80
    van második része is:
    http://www.youtube.com/watch?v=qq3wYD1eS4c
    de sajnos ehhez nincs már felirat.
  • Borisz80
    Ááááááh! Újra fiatal vagyok! :D
    Majd kipróbálhatnánk multiban is ;) Annak idején nem volt rá alkalmam. Biztos nagy élmény lehet(ett).
  • L Viper #45289
    Ha az EF2000-hez kell még valakinek egy kis beállítási segítség szóljatok. Pár embernek dobtam privátot is.
  • L Viper #45288
    Nálam van. Képaláírások ikon (a beállítástól balra) - angol - be.
  • Molnibalage
    Nincs bekapcsolható felirat nálam.

A Korea '80s MOD NATO vs VSZ hadjárata olyan lesz, hogy élvezhető a vörös oldalon repülés, ha lesz Szu-27 kabin.
  • Borisz80
    Széééép textura!
    Mi király lenne szerb MiG-el repülni humán NATO gépek ellen.
    Alapból úgy szállnánk fel hogy a radar és a besugárzásjelző nem működik. Ja és csak R-74-esek lennének a gépen. Mert kb igazából is ilyen roncsokkal repültek.

Ha még nem látta valaki; érdemes megnézni, hogy milyen volt az AF a másik oldalról. A szerb MiG pilóták mesélik el lelövésüket. Kapcsoljon mindenki angol feliratra, hacsak nem tud szerbül.
    http://www.youtube.com/watch?v=dLngqoBpWXQ
  • L Viper #45285
    Megy szépen. Üzenek...
  • z0ty4
    új Agressor skin

• Molnibalage
    EMF honlap.
  • Molnibalage
    OFF

EF2000 reloaded kijött.

Ha valakinek sikerül beüzemelni az szóljon. Mármint úgy, hogy valamelyik abandonware változattal, nekem sajnos soha nem volt meg eredetiben. Vagy, ha valaki felrakja valahova az eredeti CD image-t...

ON
  • z0ty4
    Beszéltük Janával, hogy most kéknek kéne lenni, de majd még eldől.

Jó volt tesztelgetni, ami gát, hogy eddig csak éjszaka repkedtünk, kéne már valami nappal is.

Szombaton találtunk egy hajó konvojt arra mentünk rá, de komolyan mondom vagy 5ször megtámadtuk mire végre elsüllyedt a 2 Kirov és az 5 Sovremenny.

Itt jegyezném meg hogy a hajók védelme valami brutális, ha csipan az RWR akkor már indított is rád, szóval pucolás akár a Patriot.

Volt egy repülés, Tibivel és Janával, 3 oldalról mentünk nekik asszem 6-6 Mevirck mindenkinél, az oda*aszott nagyon :)

Eddig itt mentünk csak, északon akartunk szétnézni, hogy mi újság de ez elmaradt. 2 új gép tuti van a Mig-31 és a kis genyó kedvencem a Mig-21.
    fegyverzet, bombák asszem maradtak a régiek, illetve ami RF-en is volt.

• axenet
    Részemről vörös oldal 72vel, javaslom gyertek ti is oda, ha már megszoktuk a vöröseket

Milyen a beta ? Sajnos nem sok időm van repülni mostanában...
  • z0ty4
    Janával ma is ezt repüljük. nem tudom ezen megy e a köv. red flag vagy vissza megyünk Koreába.
  • Molnibalage
    A Balkan beta threadet bezárták. Akkor ez sem lesz?
  • Borisz80
    Ez mekkora szöveg már! :D
  • z0ty4
    Balkans War regisztráció

melyik oldalra megyünk?
  • VO101Tom
    bingo :)
  • Molnibalage
    Csak nem benéztél a comment.com chemtrailes baromságába te is? :)
  • VO101Tom
    Balázs, a 80-as MOD-ba kellene olyan fícsör, hogy ahol a KC135-ös kondezt húz, ott lassan kezdjenek hullani a földi csapatok is ;)
  • z0ty4
    Battle For Balkans beta

valamikor ezt is megnézhetjük....
  • Molnibalage
    MiG-21 skin. Röppen is be a MOD-ba.
  • Borisz80
    Ha az első mondat nekem szól akkor, hát én már csak ilyen negatív vagyok. Csak nem szeretem az eszetlenül kifosott szabályozásokat. De hála az égnek az extractor témában nem tartunk még ott, csak ez a rágcsálódás is irritál.

Az extractor tiltása természetesen azért lenne baklövés mert így a simpit használók (beszéljek itt csak arról akár, hogy a csóka egy monitort használ a műszereknek mindenféle cockpit nélkül) sírógörcsöt fognak kapni ha kidobhatják a kukájukba a simpitet, mert a tiltás miatt nem tudják használni azokat. Csak statikus trutty lesz az egész.
    Én személy szerint nem biztos hogy repülnék újra online PvP-t ahol tiltják (vagyis inkább fizikálisan is lehetetlenné teszik valahogy) a használatát.

Amit Neptun írt, hogy felderítést végző gép TGP és Radarját látva, azok koordinátáira küldték a csapásmérőket, ezen a módszeren én semmilyen kivetni valót nem látok.
    Ha ez eddig ismeretlen volt akkor javaslom használja a másik oldal is ezt a módszert az extractorral.

@Molni
    Logitech Flight System G940

Nálam ez a sorrend:
    olcsó de jó: saitek
    drágább: G940 (ehhez adnak pedált is)
    álom: TM Warthog
  • Molnibalage
    Ha már így szóba került. Aki jobbat akar, mint Saitek, annak mit ajánlotok, ami azért nem a "high end" kategória?
  • z0ty4
    eladó Saitek x52

( nem, nem az enyém, úgy találtam )
  • axenet
    bahh...
  • Molnibalage
    A valóságban nem hinném, hogy az MFD minden megjelenő adat meg van osztva...
  • axenet
    megint megy a zúgolódás látom :) ... addig nincs értelme az MFDe remote használatának, amig nincs egy ember , aki összefogja az infokat. Nem jelent lényeges előnyt, enélkül is el lehet lenni, ha van tábornok, aki az UI előtt ül és infót gyűjt, viszont egy csomó felesleges komm-tól kímél meg, ami ugye az idegörlés részét csökkenti a dolognak... van valami baj ezzel ? :P
  • Molnibalage
    Hírek Khroniuk új UI-ról, ami az RF hadjáratban már bemutatkozott.
  • Borisz80
    Meg mint látom kiütközött az online dinamikus kampány hátránya is. Nincs elosztva hogy ki mikor tud repülni és így vagy az egyik oldal repül sokszor abszolult légifölénnyel -mert a másik oldalt senki sincs- vagy a másik.