Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Hááááááááááát...
2004/5 táján kezdtem igazán játszani és már 2006 végén zavart, hogy mennyire szar a modellező értéke egy rakás fegyvernek. Már az FF3 szenzor adatait is piszkáltam. Na, kb. azóta nem játszok alap modellező értékekkel, csak multiban, mert ott nincs más kivéve, amikor AF alatt volt, hogy az én modommal toltuk.
A rajtam kívül kijelentés meg egy rossz vicc. Ugyanis A.S. helyszínein tudtommal nem az alap modellező értékek vannak sok fegyvernél, hanem az én általam javasoltak és a battalion rosterek is totál másak. Ettől működik olyan jól. Hányan is tolják azokat a hadjáratokat? Ja, hogy a legnagyobb multis környezet. No, erről ennyit meg arról, hogy nincs igény. Csak nem tudjátok, hogy mivel toljátok. Upsz...! :)
Nekem nem lehet jó hangulat, ahol tudom, hogy a fegyverem legyőzhetetlen, mert nincs környezet.
A Falcon BMS4 meg nem az elsőre nem lesz tökéletes, hanem a Falcon tizenixedik inkarnációja és n+1-ig megapatche után is olyan hulladék adatbázissal bír, mint a 2003-as SP3. Szerintem ha valami ősrégi Falcont megnéznék, akkor a DB-ben a modelleket leszámítva szinte minden azonos lenne. N+1-szer leírtam és megmutattam, hogy mit és hogyan lehetne. 5 év alatt senkinek nem sikerült, még egy rendes HP konfigot adni a vörös gépeknek, de még a kékekne sem. A battalion rosterek 90+ százaléka hulladék, stb.