52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45021 konkrétan az F16-os verziókra gondoltam.Ezek már az uj Janhas féle teljesen uj modellek, vagy az még nem jelent meg ? -
#45020 A 3D fa benne van a MOD-ban. A reptéren kb -10-20 FPS-t tud okozni 70-80-ról, de mivel a repterknél csak saját gép van és nincs sűrű harc ezért belefér.
A walls az Kunsanra hat, tervezetm haszánlni, a Python-4-et is elvileg beteszem, bár jelentősége nincs. A többit nem próbáltam. Fura, hogy az AGM-65 pakk nincs fent, azt 611-Eagle adta oda, ahogy a reptéren levő kiszolgáló cuccok sincsenek fent. -
#45019 ezeket a modelleket probálta már valaki? -
#45018 Most vagyunk Falcon TS-en
-
#45017 Akkor ma hogyan? -
#45016 full install
a practiclet,meg még te limkelted az nem tudom honnan. az exe meg elvileg mindenkinek ott van a gépeden az csak egy megfelelő helyre kell feltenni -
#45015 -
#45014 Ha valaki összegyűjti a linkeket, akkor beteszem. -
#45013 Aki tudja nézze át a linkeket a bannerban,mert a telepitésnél a falcon.exe-linkjén nem található a fájl.
Vagy lehetne aktualizálni a fullos U6-ig egybelévő install fájllal. az egyszerüsítés kedvéért.
Esetleg a plusz területek linkjei és a practicle effectes mod is. -
#45012 Az mekkora szemetsek, ha Vörös vagy es a kek IVC-re mesz fel? :D -
#45011 leteszed, alt + P (parkolo fek) vagy SHIFT + . (asszem), törzsfeklap, kilebegteted, minden ami belefer :DDD -
#45010 Na, megvolt az első Red Flag-em, valszeg lőttem is egy gépet, de sajnos hazafelé kifagyott :/ Ma már másodszor. Furcsa, mert Falcon ilyet eddig nem csinált, és a teszt üzemmel sem volt gond. Na mindegy, remélem ez csak az első napi tömeg miatt van, később jobb lesz. Pedig jól indult az este :)
-
#45009 TS info :
Connect to IP: 205.161.29.10
Password: Ask an Admin
Connection Bandwidth: 1024
or 400 if less than 0.4mb speedtest
IVC: 62.149.209.131 (BLUE IVC)
IVC : 67.212.78.131 (RED IVC)
Password: no password -
#45008 RF 4.0 Campaign START: 31th August 18:00 UTC -
#45007 Ha nem csapkodnál, akkor esetleg hamarabb rájönnél hogy egyáltalán nem bonyolult a dolog, és lehet még segítenénk is benne... -
#45006 Elnézést az idegösszeomlásért.
Minden működik, minden OK.
Red Flag.
Kellemesre sikeredett a menü+zene atmoszférája. -
#45005 pláne ha megint kínlódni kell egy ts-en való regeléssel.. hát köszönöm, hatvanhatszor újracsinálni valamit... nekem erre nincs időm.
Na jól van. Negatív kommentek off. -
#45004 ...és az is marha jó, hogy reggel még nem volt kiírva semmi, csak comming soon. Most meg már hipp hopp este indul is a kampány?
Töltsd le a redflag-et, telepítsd fel az egész bms-t újra, frissen. Állíts be mindent újra...
... de jól szervezett kezdés. De biztos már megint én vagyok csak ilyen dulifuli. -
#45003 .... hát persze hogy nem vörös a nevem. Miért is lenne vörös.
Igaz hogy 1x regeltem egyedül TS-en, aztán mint írtam Wolf-al léptem fel. És csodálkozva láttam hogy az előző regelésből adódó kis ikonok nem voltak ott a nevem mellett. Nem baj, így regeltettem magam ismét Wolfal együtt. Ikonok megint odakerültek: fo, red flag.
Na most akkor mi van???
Regeljek harmadjára is??? -
#45002 Regelve vagyok, fórumon is ts-en is mindenhol. De AS egyáltalán nem mondott semmit hogymilyen IP-n lehet vörös oldalra csatlakozni illetve a jelszót hozzá.
Amúgy ez a regeléses procedúrával nagyon ki lett (van) a tököm. Regelj fórumon, de aztán regelj TS-en is. Ott persze még külön kívánságaik vannak amiket teljesíteni kell... csak röpke 3 óra alatt kész is voltunk Wolfal.
Szóval, írva is vagyon a fórumon hogy aki már tudja az nyugodtan adja tovább.
Én 16:00-tól éjszakázom reggelig. Holnap déltől nagy a valószínűsége hogy tudok repülni. Addig "kialszom" magam.
Hol gyülekezzünk? Pcpilot ts és majd átmegyünk vagy már a falcon-online ts-en? -
#45001 Ja és CHECK 6 ! -
#45000 Halo. Figy, azt nem fogod elkerülni, hogy felgyere TS-re, és regelj. Utána megkapsz te is minden infot AS-től, meg a nagy része a ts szobában is ki van írva. Ma valószínűleg 6tól indul a buli, én akkor leszek 2 küldetés erejéig. Ki jön akkor ?
Holnap kb 12-1 körültől leszek megint RF-re, valameddig.
Én mindig ki fogom írni mikor megyek Red flagre, ez szervezésnek minősül ?
Amúgy én is örülnék, ha nagy csapatban vennénk be a RF-et.
Mindenki csekkolja :
Falcon online
1. A neve pirossal jelenik e meg fent a "user info" alatt
2. Download-ban ott van a végleges installer. MINDENKI UNINSTALL AZ ELŐZŐ VERZIÓKAT! -
#44999 Ma valaki repülni 12:00-tól 15:00-ig?
(bár amikor itt rákérdezek sosincs senki )
@Axe vagy aki tudja.
A RedFlag-re majd elküldenéd a csatlakozáshoz szükséges adatokat? IP, jelszó, stb.
Remélem azért majd valamennyire szervezetten repülünk RedFlag-en. ;) Ne úgy kelljen már egyenként összetoborozni mindenkit, vagy egyenként megkérdezni.... -
#44998 Red Flag: 255 RED / 212 BLUE = Total 467
Jana: sima Arrow névvel regisztráltál? -
#44997 -
#44996 Volt egy 5 napos teszt, ami keretében futott a szerver. Aki felment Ts-re és kérte az installert az kapta, és repülhetett a szerón... most kijavítják, holnap reggelre már elérhető lesz az uj javított installer publikusan
ma nem jó nekem sajna :( -
#44995 A hsz-eket olvasva én összezavarodtam.
Most micsodán repültök ti? Le lehet már tölteni a redflag-et?
Mert én sehol se látom hogy le lehetne. Downloadsban nincs, ROE-ban ahol postolják a linket ott is még comming soon van.
Ma valaki repülni? -
#44994 még lehetsz :) -
#44993 szerveren.
Amikor a.s. Regiszrált megkérdezte, hogy én is 72es tag vagyok-e :) hááá nanááá -
#44992 Ja lehet hogy azért mert 72-es tag vagyok, meg még anno én hostoltam az IVC szerójukat
@ Zotya : ok, akkor ez új, eddig a vfw szobák jelszavasok voltak
A szerveren mentetek Tibivel vagy offline kampány ? -
#44991 én ugy tudom nincs jelszava, de regisztrácio nélkül nem léphetsz be, de az gondolom megvan. -
#44990 Tőlem megkövetelték hogy postoljam a speedtestet, de lehet hogy a VIP falcontagoknak nem kell -
#44989 archer ts-en a v0101 szobának -
#44988 azon voltunk. Csak én azt red flagnek hívom :)
axe: minek mi a jelszava? -
#44987 Szvsz ha RF-en repültök Archeren TS-en legyetek, sebaj next time. -
#44986 Mi a jelszó hozzá ? -
#44985 Ja Archer ts-en van a VO101 szoba, ha van benn valaki akkor ott vagyok benn :)
-
#44984 Tibi ugyanezt javasolta :) csak nem összebeszéltetek?
Jana: fenn voltunk a pcpilot és a red flag ts-en is pedig. -
#44983 Amúgy Zotya még egy tanács... ha mfd kuksolás van, akkor autopilot on 13000 lábon... én is beszoptam párszor aztán rászoktam -
#44982 Ez most mi akar lenni?