52967
  • repvez
    konkrétan az F16-os verziókra gondoltam.Ezek már az uj Janhas féle teljesen uj modellek, vagy az még nem jelent meg ?
  • Molnibalage
    A 3D fa benne van a MOD-ban. A reptéren kb -10-20 FPS-t tud okozni 70-80-ról, de mivel a repterknél csak saját gép van és nincs sűrű harc ezért belefér.

A walls az Kunsanra hat, tervezetm haszánlni, a Python-4-et is elvileg beteszem, bár jelentősége nincs. A többit nem próbáltam. Fura, hogy az AGM-65 pakk nincs fent, azt 611-Eagle adta oda, ahogy a reptéren levő kiszolgáló cuccok sincsenek fent.
  • repvez
    ezeket a modelleket probálta már valaki?
  • axenet
    Most vagyunk Falcon TS-en
  • Borisz80
    Akkor ma hogyan?
  • repvez
    full install

a practiclet,meg még te limkelted az nem tudom honnan. az exe meg elvileg mindenkinek ott van a gépeden az csak egy megfelelő helyre kell feltenni
  • z0ty4
  • Molnibalage
    Ha valaki összegyűjti a linkeket, akkor beteszem.
  • repvez
    Aki tudja nézze át a linkeket a bannerban,mert a telepitésnél a falcon.exe-linkjén nem található a fájl.
    Vagy lehetne aktualizálni a fullos U6-ig egybelévő install fájllal. az egyszerüsítés kedvéért.
    Esetleg a plusz területek linkjei és a practicle effectes mod is.
  • Boconadi
    Az mekkora szemetsek, ha Vörös vagy es a kek IVC-re mesz fel? :D
  • Boconadi
    leteszed, alt + P (parkolo fek) vagy SHIFT + . (asszem), törzsfeklap, kilebegteted, minden ami belefer :DDD
  • VO101Tom
    Na, megvolt az első Red Flag-em, valszeg lőttem is egy gépet, de sajnos hazafelé kifagyott :/ Ma már másodszor. Furcsa, mert Falcon ilyet eddig nem csinált, és a teszt üzemmel sem volt gond. Na mindegy, remélem ez csak az első napi tömeg miatt van, később jobb lesz. Pedig jól indult az este :)

• axenet
    TS info :

Connect to IP: 205.161.29.10
    Password: Ask an Admin

Connection Bandwidth: 1024
    or 400 if less than 0.4mb speedtest

IVC: 62.149.209.131 (BLUE IVC)
    IVC : 67.212.78.131 (RED IVC)

Password: no password
  • axenet
    RF 4.0 Campaign START: 31th August 18:00 UTC
  • axenet
    Ha nem csapkodnál, akkor esetleg hamarabb rájönnél hogy egyáltalán nem bonyolult a dolog, és lehet még segítenénk is benne...
  • Borisz80
    Elnézést az idegösszeomlásért.
    Minden működik, minden OK.

Red Flag.
    Kellemesre sikeredett a menü+zene atmoszférája.
  • Borisz80
    pláne ha megint kínlódni kell egy ts-en való regeléssel.. hát köszönöm, hatvanhatszor újracsinálni valamit... nekem erre nincs időm.

Na jól van. Negatív kommentek off.
  • Borisz80
    ...és az is marha jó, hogy reggel még nem volt kiírva semmi, csak comming soon. Most meg már hipp hopp este indul is a kampány?
    Töltsd le a redflag-et, telepítsd fel az egész bms-t újra, frissen. Állíts be mindent újra...

... de jól szervezett kezdés. De biztos már megint én vagyok csak ilyen dulifuli.
  • Borisz80
    .... hát persze hogy nem vörös a nevem. Miért is lenne vörös.
    Igaz hogy 1x regeltem egyedül TS-en, aztán mint írtam Wolf-al léptem fel. És csodálkozva láttam hogy az előző regelésből adódó kis ikonok nem voltak ott a nevem mellett. Nem baj, így regeltettem magam ismét Wolfal együtt. Ikonok megint odakerültek: fo, red flag.
    Na most akkor mi van???
    Regeljek harmadjára is???
  • Borisz80
    Regelve vagyok, fórumon is ts-en is mindenhol. De AS egyáltalán nem mondott semmit hogymilyen IP-n lehet vörös oldalra csatlakozni illetve a jelszót hozzá.
    Amúgy ez a regeléses procedúrával nagyon ki lett (van) a tököm. Regelj fórumon, de aztán regelj TS-en is. Ott persze még külön kívánságaik vannak amiket teljesíteni kell... csak röpke 3 óra alatt kész is voltunk Wolfal.
    Szóval, írva is vagyon a fórumon hogy aki már tudja az nyugodtan adja tovább.

Én 16:00-tól éjszakázom reggelig. Holnap déltől nagy a valószínűsége hogy tudok repülni. Addig "kialszom" magam.
    Hol gyülekezzünk? Pcpilot ts és majd átmegyünk vagy már a falcon-online ts-en?
  • axenet
    Ja és CHECK 6 !
  • axenet
    Halo. Figy, azt nem fogod elkerülni, hogy felgyere TS-re, és regelj. Utána megkapsz te is minden infot AS-től, meg a nagy része a ts szobában is ki van írva. Ma valószínűleg 6tól indul a buli, én akkor leszek 2 küldetés erejéig. Ki jön akkor ?

Holnap kb 12-1 körültől leszek megint RF-re, valameddig.

Én mindig ki fogom írni mikor megyek Red flagre, ez szervezésnek minősül ?
    Amúgy én is örülnék, ha nagy csapatban vennénk be a RF-et.

Mindenki csekkolja :

Falcon online

1. A neve pirossal jelenik e meg fent a "user info" alatt

2. Download-ban ott van a végleges installer. MINDENKI UNINSTALL AZ ELŐZŐ VERZIÓKAT!
  • Borisz80
    Ma valaki repülni 12:00-tól 15:00-ig?
    (bár amikor itt rákérdezek sosincs senki )

@Axe vagy aki tudja.
    A RedFlag-re majd elküldenéd a csatlakozáshoz szükséges adatokat? IP, jelszó, stb.

Remélem azért majd valamennyire szervezetten repülünk RedFlag-en. ;) Ne úgy kelljen már egyenként összetoborozni mindenkit, vagy egyenként megkérdezni....
  • z0ty4
    Red Flag: 255 RED / 212 BLUE = Total 467

Jana: sima Arrow névvel regisztráltál?
  • repvez
  • axenet
    Volt egy 5 napos teszt, ami keretében futott a szerver. Aki felment Ts-re és kérte az installert az kapta, és repülhetett a szerón... most kijavítják, holnap reggelre már elérhető lesz az uj javított installer publikusan

ma nem jó nekem sajna :(
  • Borisz80
    A hsz-eket olvasva én összezavarodtam.
    Most micsodán repültök ti? Le lehet már tölteni a redflag-et?
    Mert én sehol se látom hogy le lehetne. Downloadsban nincs, ROE-ban ahol postolják a linket ott is még comming soon van.

Ma valaki repülni?
  • axenet
    még lehetsz :)
  • z0ty4
    szerveren.
    Amikor a.s. Regiszrált megkérdezte, hogy én is 72es tag vagyok-e :) hááá nanááá
  • axenet
    Ja lehet hogy azért mert 72-es tag vagyok, meg még anno én hostoltam az IVC szerójukat

@ Zotya : ok, akkor ez új, eddig a vfw szobák jelszavasok voltak

A szerveren mentetek Tibivel vagy offline kampány ?
  • z0ty4
    én ugy tudom nincs jelszava, de regisztrácio nélkül nem léphetsz be, de az gondolom megvan.
  • Borisz80
    Tőlem megkövetelték hogy postoljam a speedtestet, de lehet hogy a VIP falcontagoknak nem kell
  • axenet
    archer ts-en a v0101 szobának
  • z0ty4
    azon voltunk. Csak én azt red flagnek hívom :)
    axe: minek mi a jelszava?
  • arrow19
    Szvsz ha RF-en repültök Archeren TS-en legyetek, sebaj next time.
  • axenet
    Mi a jelszó hozzá ?
  • z0ty4
    Ja Archer ts-en van a VO101 szoba, ha van benn valaki akkor ott vagyok benn :)

• z0ty4
    Tibi ugyanezt javasolta :) csak nem összebeszéltetek?

Jana: fenn voltunk a pcpilot és a red flag ts-en is pedig.
  • axenet
    Amúgy Zotya még egy tanács... ha mfd kuksolás van, akkor autopilot on 13000 lábon... én is beszoptam párszor aztán rászoktam
  • Molnibalage
    Ez most mi akar lenni?