Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Visszatérve még Hayab munkásságára. ahogy látom nagyon érti a dolgát és ha már nem segiti elő másoknak, hogy uj modelleket készitsenek akkor legalább ő dolgozna olyan modelleken ami már benne szerepel a játékban ,mivel ahhoz már rendelkezésekre állnak a fegyvertartó pilonok, FM, sérülés modell és akár a régi kevesebb polygonszámú modellt még LOD-ként is fel lehet használni.
Ahogy néztem a rafale-t 5 nap alatt készitette el ,úgy, hogy bekerült a játékba DOF-al együtt.
Ha ezt egy olyan géppel teszi ami már létezik akkor akár 5 naponta le lehetne cserélni a gépeket.Mert ahogy nézem a high polygonos Szu-27-es sem üti meg azt a szintet részletességben amit az ö modelljei kevesebb polyból.
Értem én , hogy mindenki szabadidejében ingyen csinálja és akkor azt amihez kedve van,de a BMS-csapat azért motiválhatná azokat akik alkotnak, hogy első körben azokra koncentráljanak ami már létezik és ezen javitsanak mielöt valami ujjal probálkoznak