• Borisz80
    Én valami miatt mindig gurulok a nagyvilágba amikor még bent sem ülök a gépben. Aztán meg kézifékes 180 és újra beállok a zónába. Pedig a gázkar alapon van. Bár rákonfigoltam az idle cutoff pontot. Lehet hogy ez okoz némi galibát.

A bevetésekkel kapcsolatban:
    Mindig olyan szitu alakul ki hogy a földi csapásmérés nem lehetséges. Egyszerűen muszáj úgy repülni hogy a csapásmérők előtt legyen konkrét "air superiority" feladattal foglalkozó minimum 2 gép. Ne bombákkal megrakott géppel kelljen már F-15C-k ellen manőverezni. Azt is megjegyezném hogy az AI egyáltalán nem úgy viselkedik mint a megszokott Koreában. Tegnap nem tudom hogy milyen megfontolásból indított rám Amraam-ot, de baromira váratlanul ért ilyen távolságban.

Az is marha nagy hátrány hogy nem lehet látni a térképen a kék földi egységeket. Gyakorlatilag nem értem hogy hol lehetnek, mert a határ mentén nincs egy sem. Bezzeg a mi egységeink meg ott tömörülnek.

Meglehet hogy csapásmérés előtt tényleg érdemes lenne kicsit bentebb repülni a flott-on és felderíteni egy bizonyos körzetet. A csapásmérni kívánók meg -amint felderít a felderítő egy szaftos földi egységet-, azonnal tervezzék meg rájuk a küldetést.
    Tudom ez ember létszám függő és talán időigényes is kissé, de hát ha már a háborút próbáljuk szimulálni akkor logikusan és eredményesen.