Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Vampire: A Mirage gépet azért nem erõltettük, mert kevés rakétát tud vinni, néha a 8 Amraam 2 Sidewinder is kevés volt, annyian jöttek, de mint mondtam nekem minden repülés jó 😊
Axe: kérdés: te szoktál videózni? kéne már valamit felvenni, legyen az csak sima kötelék repülés vagy komolyabb küldetés is.
Molny: jut eszembe a Mod-od videózásában benne vagyok.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lehet hogy én is tudnék ma csatlakozni. Viszont akkor nem repüljük le a küldetést, amit mutattam ? <#papakacsint>#papakacsint> Jó kis levegõ-levegõ harci móka.
Remélem Wolf rendbe rakta a gép fegyverzetét.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ami viszont érdekes, hogy ezen a gépen rendesen mûködött az automata pilóta, ezért is a szép kötelék, az F-16-nál nekem valamiért nem megy.
Tegnap már volt gondunk a mod-al, én 2szer fagytam ki, asszem a Boci egyszer, és volt olyan küldetés, ahol nekem teljesen máshol volt a célterület mint a srácoknak. A levegõben már alig volt ellenség szerencsére, így mehetett egy kis Interdiction, természetesen 18 Brimstone-al <#violent>#violent>
a kiértékeléssel nem tudom mi van,mert azt mutatja, hogy Wolf egy ellenséget sem szedett le, pedig szórta õket rendesen. Kéne ezekrõl a repülésekrõl videót is csinálni, de mindig Jana volt a videó felelõs, mostanában nem látni. Este folyt. köv?
A MiG-23ML és MF-nél is csak a fogyasztással, tolóerõvel és tömeggel lehe játszadozni, hogy legyen valamiféle difi. Nagyon "Frankenstein" megoldás, de tõlem ennyire telik.
Eurowar-al mentünk egy kört Eurofighter-el, jól pakolható a kicsike.
Barcap-al kezdünk, na volt munkánk rendesen, 2. Sead + SAD, 2 Alarm mellé 12 Brimstone és amit találsz 😊
Kabin sajna nincs megcsinálva:
Wolf mögül kiszedtem egy Miget 😊
F-16 után jól esett menni ezzel a géppel, holnap ha minden igaz folytatjuk a gyepálást. <#boxer>#boxer>
Kicsomagolás után csak be kell másolni mindent miután backupoltad a kabin fájlokat. Az F-14-nek van most már éjszakai pitje is rendesen - a ckpartn könyvtárba csak be kellett tenni a dat fájlokat - de mivel kabinvilágítás nincs - ezért nem túl látványos.
Molny modját csak az F-14 miatt is ki kéne próbálni 😊
Molny: a link csak az elsõ fájlra mutat. vagy csak ennyi lenne a frissítés?
Aküldetésedrõl:
Én legközelebb csütörtök 19:00-kor érek rá.Gondolom Wolf is ráérne majd. Kb 21ó-ig talán fent tud lenni.
Molni.
Minket is érdekel a mod-od, csak még nem jutottunk el odáig hogy megnézzük.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
I really like the changes so far! The SAM engagements (down to MANPADS) just "feel" better. I am really enjoying this.
ORD5
Sajnos csak 12en voltunk, abból ketten kiestek még a földön, onnantól igazi káosz volt, de aki fent maradt az igen jót repült....jövõ hétvégén újrarepüljük...
a frissítés jöhet.
Elsõ bevetés.
Kötelék.
Egyik beton kész.
MiG!

Való tény hogy az ilyenfajta virtuális századosdi csak egy réteget vonz. AKit nem vonz az ne játszon így és kész.
Más.
A Block 40-es HUD-ot bele lehetne integrálni ismét az alap BMS-be? Hogy ne csak a '80 mod-ban legyen benne.
(Én emellé nem fér el egy VFS.)
Az én bajom nem az, hogy hol zajlik egy fikcionális hadjárat és hol a száad. A hadájrat elemei nem mûködnek, de ez TE-re is igaz.
Egy hülye hasonlattal, színpad van, a fõszereplõ jól kidolgozott, de a mellékszereplõk, vagy bénák, vagy sánták, vagy süketek és vakok, egy kivételtõl eltekintve, amikor félistenek és nincs ellenfelük és mindent levernek egy lövéssel akkor is, amikor erre esély nincs. (egyes AAA)
Ez olyan, mint a most kijött Sim City. A modellezés alapja az lenne, hogy az útvonalkeresõ algoritmus normális legyen. De nem az. Egy repszimnél a minimum az, hogy a fõ fenyegetések modellezve legyenek legalább alapszinten. Erre 10+ év alatt sem sikerült eljutni. Én és más is megmutatta, hogy hogyan lehet. Nem csinálták meg. Innentõl fogva lehet csûrni csavarni, de értelmetlen. A darab írói hülyének néznik a közönséget...
Ahogy Repvez mondja fent, és még a többi is közel áll hozzá.
Az 59-eseknek több mint 10 évük volt kiforrni a századüzemeltetés dolgait. Amikor velük repültem tagfelvételes kiképzéseken, volt belepillantásom a dolgaikba. Feelinges hogy nem csak úgy, "na jössz repülni egyett?" módon üzemel a század, hanem tényleg él.
A 72-eseket nem ismerem ugyebár belülrõl de a századra vonatkozó kiképzési szakanyagaik amiket Axe adott azok kivállóak hogy átvegye az esetleges magyar Falcon század. (ugyebár az 59-eseké a MiG-re volt kiélezve... akkor.... így az övék nem jó)
Igazából leegyszerûsítve:
-repülés közben vannak szabályok amiket be kell tartani
-kb 1 perces "papírmunka" komoly (tehát nem "fun" jellegû) repülések után
-századon belüli feladatmegosztás, hierarchia (semmi komolyra nem kell gondolni, ez csak a századvezetés dolgaira vonatkozik)
-a "pilótáknak" szükségük van a tanulni akarásra (eljárások, ismeretek stb. elméleti elsajátításához)
Amit Molni kifogásolt:
Nem érzem hogy ezek befolyásoló tényezõk lennének.
Egy repülõszimulátoros játék sem tökéletes.
Nem lételeme egy honi századnak hogy csak és kizárólag magyar országot tartalmazó hadszíntéren repüljön (azért ne legyen sivatagos 😄 ). De természetesen szívesen venném én is ha lenne egy ilyen hadszíntér.
Koreába kinevezünk egy bázisrepteret oszt csókolom. A kiképzési repüléseket onnét repüljük. Ha meg el akarunk kezdeni egy kampányt akkor meg (húúúú, "szerepjáték" szerûen) elõbb áttelepül a század a kampányban használatos reptérre.
Mint írtam, a virtuális századnak az a lényege hogy ÉLJEN!
Szóval ismét mondom, akit érdekelne egy ilyen, az szóljon nekem. Mondjuk PM-ben.
Wolf-ot természetesen érdekli .... neki nincs más választása <#idiota>#idiota>
Ez pontosan így van. Tisztán látszik, hogy mióta lett BMS4, hibái és hiányosságai ellenére is, soha nem látott méretûre duzzadt a Falcon tábor. Ehhez meg pont a stabil multikód és a stabilitás is elég volt. Hoába vannak pontos modellezõ értékeh, ha valami instabil és játszhatatlan, mint anno az FF volt.
Az hogy a Te mododat elkezdték használni az azért van mert miért ne használják ami javit a dolgokon,de ha nem kezdtél volna bele a mododba , hidd el anélkül is menne tovább a Falconos élet és online századok elötte és utánna is voltak lesznek.
Elismerem a munkád és köszönjük a fáradozásaid,de azért ne legyen már minden annak alárendelve,mert lenne ezez más terület ahol van még mit javitani és vannak is akik ezen a területen dolgoznak már,de mégsem veszik el a kedvet mástól csak azért mert nem olyan valami amilyennek elkébzelted.
Razor18: a karbantartási dolgot szerintem ugy értette, hogy a logbook alapján bizonyos repült óránként a gépeken karbantartást nagyjavitást kell végezni ,Tehát mondjuk 14 gépbõl csak 12 gépet lehet választani repülésre ha 2 gép elérte a repidõt. Skin oldalszámcsererével mondjuk megoldható. Vagy ahogy utalt rá más századok már kitalálták a rendszert hozzá.
Ha ugy vesszük ez is egy szerepjáték része benne.
A szerepjátékos példa totálisan rossz.