Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A MOD be lesz fejezve, de csak a '80-as évek. Az a kis rész ami nem fejlesztek bele az annyira elhanyagolható, hogy észre sem veszi senki a hiányát, mert a jelenlegi DB-nél meg annyiva több a mostani. Egyszerűen nincs 20-30 órán arra hogy belőjel egy új radaros AAA-t, amikor mindkét oldalon elvielg van már működő.
A '90-es évek modnál legfeljebb arra lenne erőm, hogy pár egységet és századot lecseréljek, de semmi több. Ezt bárki képes megtenni néhány óra alatt, ha van rá igénye. Nekem viszont nincs. Az ARH-k totál bugosak, ilyen környezetben repülni szerint 0 élmény, mert tudom hogy immúnisak a chaff-re.
Évek óta nem repültem igazán a Falconnal, tehát nagy eltérés nem lesz most sem :)
A fejlesztés pihenővágányra tevése az, ami "új" bár ezen a téren is már vége az aranykornak. A suggestion threadben felvillantottam a szerintem követendő irányt és lehetőségeket. Ha nem élnek vele a fejlesztők, akkor én azzal nem tudok mit kezdeni. Lassan két éve, hogy posztoltam az első észrevételeket. Egy nyomorult dispenser fejlesztést nem tudtak megcsinálni. Nem, az nem érv, hogy nincs rá idő. 5 perc text edittel az összes letudható. Még azt is felajánlottam, hogy megcsinálom én. Úgysem kellett...