Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A joystick setupban a throttlenél balklikk az afterburner, jobbklikk a throttle idle, nemtom van amikor használom de sztem ha nincs épített cockpited saját throttleel amiben kivan dolgozva az idle ne használd mert csak szívás van belőle mikor visszahúzod nincs amiben megakadna és lepörög a hajtómű. Én az ilyen wireless cuccokra nem bíznám az életem főleg ha repülés közben:
a. lemerül az elem
b. összekell szinkronizálni
c. nemlátja az adóvevőt
d. a saitek softwareeji amúgy is kb olyan fostalicskák hogy egy 100as magne B6 kell szanaxal hogy ne kapjál idegrohamot míg belövöldözgeted etc.etc.etc. nem sorolnám.
Szvsz Thrustmaster HOTAS X, 1000ftal drágább cserébe van különálló gázkar gondolj bele mennyivel jobban tudsz így adagolni mint egy ilyen lepkefüllel.
Vagy SAITEK X52 PRO+Magnet+spring mod ezzel ígymár el lehet repülgetni elég pontosan (A.S.-nek is kb ugyanezvan) de azmeg 3x ennyibe kerül a simát azért nem ajánlom mert molni is már asszem 2db-ot cseréltetett ki plusz eléggé panaszkodnak az anyagminőségre a sima X52nél.