Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AT-6 és gépágyúval irtottak. A futómûvet nem húzza be az MI, de mûködik a cucc a harctéren. Telepakoltam egy TE-et olyen egységekkel, ami Hayab jármûveit tartalmazza, beraktam 8 Szu-30-at, és 6 helit. Az FPS teljesen jó volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha ez kijön, átállok a vörös oldalra 😊)))
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az eddig kiadott repcsi modelleknél is megvizsgálom, hogy mit lehet tenni.
Mirage 2000 C, D, N küldetéseket keresek.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
r60 harci rész
Nem azt mondom hogy totális megsemmisülést okoz,de fel tudja szaggatni pár helyen a boritást ami már elég ahhoz, hogy gondot okozzon. Ha olvastad az AS részeit ott volt is egy ilyen cikk, talán a repülj a robbanás középpontjába volt a cikk cime. ott az éleslövészeten túl közelröl lötte ki a rakétát a pilóta és eltalálták a pálcikák õ gépét is..
(Persze a 100 métere az lehet, hogy azt jelenti, hogy a burkolaton üt egy tized milis lyukat, de az komolytalan...)
A Falcon hitbox modellje miatt alapvetõ zizik vannak. Megint az van, hogy a való élettel párhuzamot vonni majdnemhogy felesleges.
Ha jól emlékszem még az R-60-as rakétának a 2kg-os harci részében az uránpálcák is 100m-nél nagyobb sugarú körben okoztak sérülést a szétszóródás alkalmával.DE azért jó lenne adatot találni ezekról is.
A videóban is megtévesztõ a távolság. ACMI-mal megnézve a legközelebbi elhúzás 40 méter felett volt, ami egy ekkora méretû rakétánál bõvet a "túl messze" kategória.
Pedig elég sok rakétánál van lézeres vagy más modon érzékelöje megoldva erre az esetre, a távolságokat nem tudom de 10-20m-es távból már biztos robban. ha a sebességeket és a mechanikai elemek késleltetését is számolom akkor meg még nagyobb távról kell.
Most értem haza a munkából. A TS-re való csatlakozás meg nem egyszerû, mert kiderült hogy a server miatt frissítani kell a TS-t, de az automatikus update hibát jelzet...szerintem mire rendbe rakom addigra már le telt a falconozásra fordítható idõm.
Ezer bocsánat!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Nem tudom, hogy reális -e, de a módosított értékekkel legalább van esély arra, hogy a MANPAD/SHORAD érjen is valamit. Alapértékekkel gyak. az utánlövéssel és a HMZ felsõ határán repülve van esély a találatra nem manõverezõ cél ellen. Még a módosított értékkel is nagy sebességgel repülve 3-4G-s kitartott manõverrel simán meg lehet úszni a találatot. Persze ha tudod, hogy honnan jön.
És FF-ben mintha bár egyszerre voltak kidobva mégsem ugyan ugy viselkedett a 2 csali más utat jár be az egyik gyorsabban vagy lassabban esett nagyobb volt a variáció
Mit keresel fenn ilyen korán?
Molny: a csalit ( flare )nem akarja senki sem rendesen megcsinálni, vagy az nehéz?
Egyébként tökmindegy, hogy a lelkes fejlesztõk mit csinálnak. A BMS csapat számára mintha csak az exe létezene. A DB a jelen állapotában egy kalap szar. Maga az állapota és mérete miatt is. Egy rakás fegyvernek nincs még placeholder bejegyezése sem.
Nem tudom, mennyi idõ lehet egy kész kabint beintegrálni a játékba, de ha ez a srác megcsinálta "magának", és felajánlja a népgazdaság hasznosítására, akkor nem tudom BMS-ék miért nem rakják bele a következõ updatbe...
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Küldtem privátot.
A \Data\Terrdata\objects\ könyvtárban levõ fájlok (néhány kivételével) az, amit DB-nek szokás hívni. Ezek tartalmazzák a 3D modelleket, modellezõ értékek egy részét azt, hogy az jármûvekbõl hogyan lesz battalion, squadron, stb. Ez a gerince az egész játéknak, ehhez kapcsolódnak szöveges alapú adatok. Ezt egészíti ki több text alapú fájl ami a rackeket határozza meg, és a \sim könyvtárban levõ modellezõ értékkel.
Nagyvonalakban ennyi, de a kabinok adatainak egy része megintcsak máshol van. Irgalmatlanul elbaszott szerkezete van a Falconnak, mintha n+1 olyan csoport dolgozott volna rajta, akik más világban élnek, aztán a munkát összegányolta volna valaki, hogy a masszából valami futtatható legyen....
A '80-as és '90-es évek helyszínek saját dedikált DB-val bírnak majd és módosított dat fájlokkal a \sim könyvtárban, de a rack.dat is eltérõ lesz. Ha ismered a módszert, akkor bármelyik DB-be pakolható tartalom. Természetesen az ajánlott az, hogy egy theaternek (térkép) saját dedikált legyen. Ezt jelenleg az akadályozza meg, hogy a \sim az közös és nem lehet dedikált, mint a \terrdata könyvtárban levõ tartalom. Tehát manuálisan kell másolgatni vagy a Config Editorral "leprogramozni" azt, hogy adott helyszínnél a \sim tartalma változzon. Az én mondomnál ez elkerülhetetlen a sokkal részletesebb modellezés miatt.
Holnap feltöltöm a '80-as évek helyszínt, hogy tudjál dolgozni vele. Esetleg Skypon érdemes lenne találkozni, ahol szóban elmagyaráznám, hogy mit hogyan, mert leírni sokáig tartana.