52967
  • Gundark 1 1
    A "piros" parkoló dettó. Két óra alatt tettük meg a 4 kilométert. Csak a parkolós szarakodás miatt.

A hazafelé út még botrányosabb volt. Ezer ember szorult a keritések közé. Mert nem engedtek ki a rendőrök csak annyit amennyi a buszokra fért.

Aztán villogva és szirénázva megjelent egy rendőrautó a tömegben :) Kiszállt két csávó és mondták hogy húzódjunk félre mert ők menni akarnak. Majdnem meglincselték őket :) Az emberek közölték hogy ők is menni akarnak és leszarják mert többek között az ő faszságuk miatt vártunk akkor már vagy egy órája. Nem erőltették leléptek :) Aztán mikor kijutottunk beszélgettünk a kint lévő rendőrrel. A HM rendezte az egész buszos szarságot. Nekik közük nem volt hozzá. Hát HM gratulálok sikerült unortodoxul elbánni a rendszerrel.

Szóval... A rendezés kritikán aluli. Az oroszok szépek voltak. De nem erőltettek semmit. Mondjuk szép gyakorlatokat csináltak utánégető nélkül :) Megcsinálták a kötelező gyakorlatokat, de valahogy nem volt benne szív. Az biztos hogy legközelebb hacsak nem hoznak egy B-2est, nem megyek.
  • Molnibalage
    Őszintén? Hát én többre számítottam.

A szervezők teljesítményét a buszoztatás terén meg egy mondatban tudnám leírni. Teljes inkompetencia. Aki tudja, messzire kerülje el az M5-höz "közeli" sárga parkolót. Úgy elbaszták a szervezést, hogy arra szavak nincsenek.
  • VO101Tom
    Mé, mi volt?
  • arrow19
    Aha, milyenek voltak a Ruszkik? Én 3 után leléptem 5óra napon állás után kicsit összeestem.
  • Borisz80
    Valaki megkérdezné 101_TB -t hogy EZ MI VOLT amit ma lenyomtak az orosz Vityazok???
  • Boconadi
    Na mekkora? :D

#44813: Szep csajszi, baratnö?
  • z0ty4
    ez mekkora :)

• arrow19
  • arrow19
    Képek később kecsóról. Addig is kép a sólymomról
  • VO101Tom
    Ok, beszélek Tibivel.
    Jó ideig nem voltam netközelben, ezt csak most olvasom...
  • z0ty4
    Mindenkinek jó Repnapot !!! Aki tud posztoljon pár képet. van kinn valami net?
  • Molnibalage

Erre mekkora ökörködős kilppet lehetne forgatni.
  • z0ty4
    megjött a gépbe a q6600 megkéne nézni most hogy harap a BMS
  • Frenky
    PHENOM II 955 4x3200Mhz
    8192MB DUAL DDR3 RAM
    Radeon HD6670 2048MB
    Mind a két fiamnak ilyen van.
  • Razor18
    Mi minden van a PC-dben (CPU, VGA)?
  • Frenky
    Igen én szoktam szórakozni, repkedni, de főleg az Online részét kedvelem :-)
    Az FSX újabb + szebb, de nekem egy nagyobb táv (A-ból B-be) után egy gyorsabb géppel
    sajnos elmosodnak a texturák és csak kis idő után lesz éles a kép/táj.
    4 magos proci 8GB ram meg egy jó VGA nál is sajnos kevésnek mutatkozik,
    egy Bécs- Budapest szakaszon F18-as géppel a PC
    Erre mondják, hogy az FSX_nek erőmű kell. Egyébként jól műxik.

Az FS2004 szerintem még most is nagyon jó szimulator, itt ilyen gondok nincsenek.
    Az alapjáték és 9.1 javítás után az LHSimulations.hu oldalról szedtem le az ingyenes és igényes dolgokat.
    Minden utasítás le van írva, mit milyen sorrendben kell telepíteni.
    Magyar repterek: Debrecen, Pécs, Balaton Sármellék, nagyon szépen megcsinált scenery_k.
    Van egy alap Hungary Base Pack meg Hungarian Landmark, stb. Ezek is kellenek a jó működéshez.
    Magyar jelzésű AI traffic, ettől lesz élet a reptereken + a levegőben :-)
    Magyar festésű repülőgépeket is tudsz leszedni az oldalról, stb.
  • Molnibalage
    Halad az új kicsi delta.
  • Borisz80
    jaaa, hogy rendeljek hozzá gombokat....
  • Molnibalage
    OTWSelectTopGunView -1 0 0XFFFFFFFF 0 0 0 1 "View-TopGun View"
    OTWSelectNextTopGunView -1 0 0XFFFFFFFF 0 0 0 1 "View-Next TopGun View"
    OTWSelectNextTopGunView -1 0 0XFFFFFFFF 0 0 0 1 "View-Prev TopGun View"

Ezek után a játékban rendelj hozzá gombokat és mehet a show.
  • Molnibalage
    Aktiválni kell a bill. kombinációt úgy, hogy manuálisan sorokat adsz hozzá a mentett keyfile-ban és aztán definiálni kell a repcsik dat fájljában nézeteket, legfeljebb 4-et. Néhány gépnek alapból van. BMS4 fórumon keresővel megtalálod, a legutóbbi FunFalcon klipben is vannak ilyen nézetek, meg az elsőben is volt.
  • Borisz80
    A két üléses mod beállításánál mi az hogy topgun nézet? Ezt hogyan lehet elővarázsolni? Milyen billentyű?
  • Molnibalage
    A MOD kiadása után terveztem a saját MOD-mal. Nákam szóba sem jön, hogy alap DB-vel repüljek. Sajnálom, de egyszerűen élvezhetetlen számomra.
  • axenet
    Mer annyit multiztál velünk az elmúlt időszakban
  • Molnibalage
    Én hiányoltam a légierőt, az tartott vissza. A videók (és érzése) úgy ítélem meg, hogy a heliket ledarálja a légvédelem, tehát lényegében csak szárazföldi csata volt.

Most, hogy van benne légierő - messze nem tökéletes, de használható - eszméletlen, hogy mit képes modellezni a cucc. Ugyanis a legdurvább légvédelem is lebontható és túlterhelhető akár régebbi gépekkel is, ami eszméletlenül változatos taktikai helyzeteket tesz lehetővé.

Nem vicc, de felmerült bennem az, hogy a Falcon világból egy időre részlegesen távozom. Kiadom a MOD-ot, néha repkedek, de mivel vannak magyarok is akik rendszeresen tolják, könnyebb és gyorsabb multizni, mint a BMS4-gyel.
  • arrow19
    Már a sima Wargame European Escalation is elég hangulatos lett szerintem.
  • Molnibalage
    OFF

Aki szereti a stratégiát és a hidegháborút az sürgősen próbálki ki a Wargame Airland Battle-t. Valami eszméletlen jó cucc. Falconnal asszem nem nagyon fogok repkedi egy ideig. Befejezem a MOD-ot aztán... :)

ON
  • Borisz80
    egy megoldás maradt: kamu betegszabi

Más, kicsit off.
    Repked itt valaki Flight Simulatorral? (FS2004 vagy fsx)
    Van valami kiegészítő magyarországra? Repterek, adók, táj, domborzat stb...
  • z0ty4
    majd nézem Jana bácsi videóit. :)
  • axenet
    Szomorúan hallom Zotya bácsi
  • z0ty4
    reggelt

sajnos időhiány miatt nincs időm repkedni, Redflag-et nagyon vártam de tuti egy percet nem fogok repülni vele, mai napom szabad, de nem merek tervezni előre semmi, de este megpróbálok felnézni.

Repnapot is buktam, kikértem szabinak erre bebasznak keddtől-szombatig éjszakába. :(
  • z0ty4
  • axenet
    Lehet én is jövök. Mégvalaki ?
  • axenet
    A (FONTOS) -al jelölt részeket jó lenne, ha mindenki tudná használni, aki repülni akar Red Flagen, mert ezek nem használatából probléma is lehet.
  • axenet
    Írtam egy kis segítséget a Red Flag-en történő rádiózáshoz. Csekkolja le mindenki aki Red flagezik, ne csak az, aki tud angolul, és vezérkedni szeretne :

Red Flag rádiózás gyorstalpaló

Ha bárkinek kérdése van ezzel kapcsolatban, az nyugodtan írjon.
  • Borisz80
    ha minden igaz Wolfal este repülünk. (korea)
    19:00

Ha mégse lennénk TS-en akkor sorry.
  • axenet
    Na új info Red Flagről, 72nd VFW a vörös oldalra került, velem együtt. Tomék, én javaslom, hogy váltsatok oldalt vörösre, már ha szeretnénk együtt nyomni Red Flaget. Többieknek is üzenem, hogy vörös oldal.

• Borisz80
    időpont?
  • axenet
    Készülgethetnénk valamikor Red Flagre, így nagy csapatosan...
  • VO101Tom
    Nem repült.
    Csak fent volt még TS-en...
  • axenet
    Nem, én a sima RWR-t használom, pont azért, mert nekem is volt bajom ezzel.