• Boconadi
    Megmondom öszinten hogy sokaig ultem efolott az uzenet folott, hogy elkuldjem-e, de mar ittam egy kicsit ugyhogy elkuldom, es majd holnap banom meg :D

Nem ertek a lovakhoz, ELKÜLÖNÜLÖK a tematol, de ha ennyire vagod a temat (mert igy van), miert nem dolgozol a BMS csapattal együtt? (nem ismerem az elozmenyeket, azert kerdezem)

Lehet hogy nem erzem mekkora sulya van a kerdesemnek, de mar többször is megkerdeztem magamban, de nem irtam le (de biztos vagyok benne, hogy Te is magadtol, es abban is hogy itt a többiek is), hogy miert csinalod? Ki fogja hasznalni? Miert ez a sok eröfeszites? En nem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt vedd boknak inkabb, mint sertesnek! Elismerem a munkadat, bizonyitottan van tudas mögötte, de mi az ertelme? Te magadnak megtudod valaszolni? Mire ez a sok eröfeszites? Raaldozod a szabadidod nagy reszet. Es? De? Ez lehet csak az en velemenyem, es ha igy van, hagyd figyelmen kivul. Nelkuled talad a falcon tarsadalom mar regen összeomlott volna. VAGY nem.

Van ertelme?

Sok a munka, Te tudod hogy nem mo-n lakom :) Szivesen repülnek egyet, sot ha hazamegyek fogok is, majd kb ugy julius vege fele :)