52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#44501 Naa, milyen vizeken ? -
#44500 + jó kis térképek, chartok
A többiek úgyis elmondják, milyen skineket tegyél, amit Jana írt azt érdemes....
És üdv a klubban -
#44499 @Frenky:Csövi amit tudok ajánlani az kb BMS Stopgap Extra skins and GSE - v2 és ennyi ne pakold tele mindennel mert nem érdemes. Az a lényeg h stabilan menjen multi alatt.
@zoty4: Axe azért más vizeken evez mint mi
@repvez: Buddyspik, kiss your career goodbye Sir! :DDD -
#44498 Így van, azt nem baj, ha átírod a valódi hívójeledre.
Ami a mod-okat illeti :
New Textures for Korea (de csak ha elég jó géped van)
Battle for Sinai 2.0 + 2.2 patch
Vannak még egyéb hadszinterek is, amik többé kevésbé kész vannak. Amíg még tanulgatsz, szerintem ennyi elég
Egyéb modokat én nem nagyon tennék fel egyenlőre legalábbis.
Van egy két jópofa kiegészítő progi legfontosabb a WDP
Ha van két monitorod, a 2.ra kiteheted a műszereket az MFD extractor-ral. megkeresem ha érdekel -
#44497 vettem a célzást :) (fox 2 ...splash one ) -
#44496 üdv a csapatban :)
a hívójeledre játékon belül gondoltam logbook-on belül kell átírni.
Jana: Axe-ot se írjuk le akko má' hárman -
Frenky #44495 A hívójelem, remélem nem foglalt már, itt a pilóták között. HUNter nevem Frenky -
Frenky #44494 Sziasztok! Ma újra telepítettem a BMS_t. Próbálgattam mindenféle texúrát, skint, stb, azt jól összekuszálódott.
Most a friss telepítés után szeretnék feltenni, az általatok már letesztelt és bevált skineket, egyebeket. Kérlek segítsetek, hogy mit honnan és hova kell telepíteni. Nekem nagyon bejön ez a játék, csak sajna még mindig elég "láma" vagyok, persze nem adom fel. Szeretnék Veletek együtt repülni! :-) Szép napot -
#44493 z0tyával ketten... -
#44492 Pedig ha lenne akkor a lengyelekkel lehetne közös gyakorlatokat repkedni :) -
#44491 Gripen kabin még soha nem készült. Ez a kabin gyakorlatilag portolás és upgradelés. Ezért van ez és nem Gripen. Egyébkén mihez akart kabint, amikor a BMS4 adatbázisban még Gripen sincs...? :) -
#44490 A viggen helyett a gripennek jobban örülnék. -
#44489 Qawa halad szépen.
-
#44488 Én is mindig ezt kérdezem. Minden problémátokat itt írjátok le vagy még itt sem. Okkal létezik a BMS4 fórum, tessék használni.
Más.
Osan MOD. Megnézem, hogy integrálható-e. Vesződjek vele, vagy enélkül is tudtok élni? :) -
#44487 Miért nem szóltál neki mondjuk te?
Kicsit jellemez ez minket magyarokat, hogy nyafi van, de örülni valaminek, nem, akkor valami tuti nem jó.... -
Razor18 #44486 Örülünk, bár végül akkor nem szólt neki senki, hogyan kéne a fejlécet véglegesíteni... -
#44485 IaP chart for Taszar
Nekünk dedikálva :D -
Most jövök rá, hogy a PIDS-et még senki nem modellezte le valami oknál fogva. Furcsa. Ha van rá igény, akkor tudok olyad dat file-t készíteni, amivel azt modellezném, hogy a PIDS 2x3 kazettában flare van és a három törzs kazettában meg flare. Ez 90/90 töltet mennyiséget jelentene. A PIDS lehet úgy is modellezve, hogy duplán szóródik, de úgy is, hogy felváltva hol az egyik és hol a másik, ahogy már megcsináltam a 29-esen.
-
#44483 Kfir. -
#44482 Elvileg pénteken este nekem jó egy repülés, felrakod a sinai 2.2-t ? -
#44481 Hát nyár van, ne aggódj, 72nél is pangás van. Hétvégén én is jönnék repülni valamikor. -
#44480 Janával megyünk egyet Vasárnap, ( de az még messze van, bármi közbe jöhet )
aki tud csatlakozzon, mostanában leült a multi egy kicsit. -
#44479 Könnyen lehet ;) -
#44478 Hétvégén (péntektől kb.) terveztek valami reppenést? csütörtökig még el vagyok havazva, de utána jó lenne repülni kicsit. -
#44477 :DSA:DSADsadsa:D -
#44476 -
#44475 Ez a mindent bele -
#44474 Balázs még a téli repülésen :D
Behúzod a videót PS CS7-be visszaveszed a méretét és save for web GIF legyen és animálst. -
#44473 Mindig is meg akartam kérdezni, hogy animálit gif hogyan készíthető? A Vegas sajnos nem tud ilyet. -
#44472 emmigkivóóót? ülj le egyes kategória :) -
#44471 Well,
-
#44470 Ámen atyám :)
-
#44469 A MOD-om készülő videója kapcsán. Ha valaki szóló repülésben úgy érzi, hogy látványosan tud repülni és fel is venné, az nyugodtan kódolja le jó felbontásban és rakja fel valahova, hátha fel tudom használni.
A MOD jól halad a DB-n az utolsó hibakeresés során alig találtam valami pici kalapálni valót, hamarosan a hadjáratok szerkesztése jön. Aztán a videó és relase. :) -
#44468 Én elvből nem használom a HAD módot, mert nem is tudom mozgatni a kurzort. :) -
#44467 Hát esetemben ugye UI-ban nincsenek Hawkok, így csak HAS módban lehet vadászni őket, de így meg indításkor nem tudod a távolságukat, ezt kb "érzésre kell csinálni. Így még akkor sem lenne kacsavadászat, ha nem indítanának rád... -
#44466 JSTAR-t én egyik hadjáratba sem tennék be túl brutál, igazi "mindent látó szem".
A stand off jammer gépekkel is ez a helyzet. Nagyot dobna a hangulaton a jelenlétük, de mivel az ECM-ük semmilyen módon nem érzékelhető és irgalmatlanul felül van modellezve... 50 mérföldnyire a FLOT-tól egy ECM gép gyak. minden SAM-et elhallgattat... Pontosabban a radar megy, de befogni nem tudnak téged. ---> kacsavadászat. -
#44465 UI-ban nem jelenik meg, mivel mobil sam. Mondjuk ha van Jstar-od, akkor tudtommal igen (Sinain ugye nincs) -
#44464 A térkép alatt az UI-t érted? Ez azért lehet, mert asszem a Hawk az mobil SAM és képes mozogni. Nem tudom, hogy maga a mozgás / kisugárzás határozza meg, hogy mi látszik az UI-n. Tehát lehetséges olyan csinálni, hogy a move type az engedélyezné a mozgást, de 0 sebességet állítasz be. Ekkor lehet, hogy akkor sem látszik, ha statik a SAM. Egyébként a játék felderítési szempontból erősen felül van modellezve, tehát ha ezzel a módszerrel el lehet rejteni a SAM-et, akkor hip-hip hurrá. :) -
#44463 Sinai-t elkezdtem egyiptomi oldallal, eddig minden sima, nagyon jó kis kampány. Nehezítésnek nem használom a HAD displayt, csak HAS/POS módban használom a shrike-ot, így kicsit nehezebb a dolog, A Hawk-ok nem jelennek meg a térképen ... -
#44462 Advanced flight model nélkül sztem annyira felesleges....