Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Attol "felek", hogy egy kisse bonyolultabb megoldast kell csinalnotok, mint szimpla halozatot letrehozni. A helyi halozat letrehozasa utan, valoszinuleg kezzel be kell gepelni az IP cimeket mind a ket gepre. De ha alapbol igy hoztatok letre a halozatot akkor nincs gond, ha nem akkor osszatok ki IP-ket. Alapbol stabilabb a kapcsolat, jobban el lehet szeparalni egymastol a ket gepet. (Bar amiben nem vagyok biztos, egy automatikus ip-cimet magatol general mindket gepre a windows (logikus), ami altalaban 101.0.0.0, es 101.0.0.1) Ha ezek megvannak, majd a host ip-jet irni csatlakozaskor. A hostnak nem kell semmit beirni, az ip maradjon 0.0.0.0 vagy mittudom en mi van beirva. Egy LAN eseteben (föleg ket gepnel), böven jo/es eleg 500-as de akar 1000-es BW-t hasznalni (bar ezt a sracok jobban tudjak)
Remelem segitettem, bar megmondom oszinten, homalyosak mar az emlekeim a helyi halozatokrol, regen hasznaltam, ugyhogy leirni nemtudnam hogyan kell beallitani a ket kulon IP-t. Max meg xp-nel tudom, egyebkent ha erre lenne szukseg, nem bonyolult, minden adja magat.
Ui.:
De az is lehet hogy ezzel nem kell szarakodni, csak siman megnezitek a generalt ket IP-t gepenkent, majd aki csatlakozik, az a HOST ip-jet irja be.
A routerekhez mar nem ertek.