Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor megy szépen a dolog?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Az Vörös oldalon 1st VFW századában ne fraggeljetek mert STP váltásnál megfagy.
"Archer"

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Tesztelés? 2-3 hónap... Most próbálom összehozni, hogy 611-Eagle és Hayab modelljei bekerüljenek valahogy meg az F-14 pit. Addig is persze dolgozom az adatvbázison, a földi egységeket most már tényleg nagyon meg kell gyúrni viszont legalább tényleg mûködni fognak.

Server is back online."
Axe: cuccosról hol a fotó?
Este jó valakinek?
A setup felismerésrõl meg annyit: minden repszimulátorhoz azért nem fogsz találni külön dedikált joy-t (netán egybecsomagolva a játékkal?), amihez hozzá se kell nyúlni, csak ki csomagolni, bedugni, oszt "mán megyen is"...
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A csúszka zizegése nyilván attól van, hogy pl. ha zoomra akarod használni, akkor a kb. 3 cm-nyi útra, amit a csúszka bejár, rá van "vetítve" mondjuk fél méternyi elmozdulás a "fejedet" illetõen. Nem tudom, egyáltalán elõ lehet-e állítani olyan csúszka-felbontást analógban, hogy ne zizegjen ekkora "áttétel" esetén. Ha viszont az ember végigolvassa a manualt, akkor 10-bõl 9 probléma esetén tudja, hogyan lehet áthidalni, más oldalról közelíteni. Pl. ha van zoom be és zoom ki gomb, akkor csinálsz a csúszkából 2 gombot meg egy holtteret, és ha elõrenyomod a csúszkát, akkor (zoom be gomb nyomva tartását imitálva) addig közelít a POV, amíg vissza nem húzod a csúszkát középre, és vica versa.
Egyébként eddig nem azt mondtad, hogy a joystick-od az XP állandó fagyása miatt nem használható, hanem azt, hogy az X-52 úgy szar, ahogy van. Pedig ezek szerint még el sem jutottál odáig (önhibádon kívül), hogy teljes egészében átlásd a lehetõségeit... vagy?
TIR
-----------
Ha szépen kérek, akkor tudnátok adni profilt? Kíváncsi vagyok ti milyen beállítással használjátok.
Nem tudom eltalálni hogy ne legyen túl érzékeny és hogy ne legyen "ragadós" a nézet ha középre nézek.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Mivel egy nem mûködõ eszközöm volt, miért is nyitottam meg volna a manualt...? A manual elolvasása segít bármit is azon, hogy "zizeg" a csúszka és az összes rotator...? Nem. Mivel én csak FOV állításra használtam volna, ezért bennem fel sem merült, hogy gombot csiánáljak belõle, hiszen a BMS4 belsõ setupja amúgy sem képes rá.
Tehát képben leszek, ha szükség lesz rá, ami egyszer csak eljön. Nem nézek, mint hal a szatyorban, mert szükségem sem volt eddig rá...
Az elkényeztetés nálam azzal kezõdne, ha mûködne az eszköz rendesen. Ez eddig 2-bõl 0. Viszont ezek után akkor megkérdezi magától az ember, hogy más eszközön a hasonló vezérlõk azok rendesen mûködnek -e vagy sem.
Tényleg nem "összeakaszkodni" akartam Balázzsal, csak én ha valamit veszek, lehet paranoia, de mielõtt bekapcsolom, VÉGIGolvasom a használati utasítást, hogy mindenrõl tudjak, amit kínál, és tudjam MINDENRÕL, hogyan mûködik, ha már pénzt adtam ki érte. Ez olyan, mint a vasfûrésznek csak a középsõ harmadával vágni, erre szokták mondani a lakatos oktatók, hogy "megvettük a végét is!"
Idáig filóztam, mi a lófütty a Te joístickeden a háromállású "görgõ", mire rájöttem, hogy te a MOD kapcsolóról beszélsz, amivel meg tudod triplázni a gombok funkcióit, csakúgy, mint a pinky-vel duplázni (ha ez mond valamit). A kettõ együtt meg ugye már 6szoros szorzó...
Ha meg csak nézel, mint hal a szatyorban, mikor arról van szó, hogyan kell a csúszkából gombot csinálni, abból nagyjából az jön le, hogy a felprogramozó szoftver manualja örülhet, ha valaha megérkezett a gépedre, de legjobb esetben is minden bekezdésbõl az elsõ mondatot olvastad csak el, gondolom azért, mert "A manual a hülyéknek való", ahogy ezt vallja egy tanult(?) ismerõsöm.
Így azért BÁRMILYEN terméknek is elég nehéz Téged elkényeztetni szerintem. Nem véletlenül született a négybetûs rövidítés a neten: RTFM, ha úgy is szar, na majd akkor lehet ekézni... bocsi, ha kicsit túlfûtöttnek tûntem...
A lényeg, hogy már értjük egymást <#wave>#wave>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Nálam ezek:
Ez a három funkció teszi olyan életszerûvé, mintha ott ülnél a kabinban, "parsztosan" fogalmazva:
Az X tengely egy adott ponttól oldalazgatsz a fejeddel. (Elnézel a HUD keret melett pl.)
Az Y tengely kihúzod a nyakad, behúzod a nyakad. (pl leszállásnál a gép orra felett is jobban kilátsz.)
A Z tengyely pedig amikor a fejedet közelebb dugod a mûszerfalhoz, illetve hátrébb préseled magad az ülésben.