52967
  • Molnibalage
    A Viggennel még egyetértek és a Rafival is talán, de a Drakennek sok értelme nem lenne. A Falcon azt már nemigen képes modellezni jól, ezen felül alig használta valaki.
  • z0ty4
    Snail írta a Viggen fórumban:

"Thee Gripen and Rafale would be two nice additions to BMS, next to the Eurofighter Typhoon, for a modern campaign. The Gripen is already an entry in the database, but no 3D model yet. I don't know about the Rafale. The Draken would be nice in a '60's or '70's campaign, as being used by Sweden, Denmark, Finland and Austria. Bazze and 611Eagle maybe could provide the 3D models for the Gripen and the Draken."

• Molnibalage
    Ha a reptérhez nyúlsz, akkor MP kompatibilitás ugrik...
  • repvez
    Sztem minden képp maradjon meg zárójelesen vagy kötöjellel mert használható ez is egyfajta kódnak .

Meg esetleg meg lehetne nézni, hogyan lehet a meglévő modellekből egy kicsit feltuningolni a Taszári repteret , hogy egy kicsit othonosabb legyen .És akkor talán lehetne egy állandó haszai bázis.
    Majd ha egyszer lesz szervezett század :)

Kár hogy az európai terület nem készült el azon több magyar reptér volt.
  • arrow19
    Már beszéltem vele erről, a 2001 USAF chart alapján dolgozik azon volt. Majd szólok neki és olyat csinál amit szeretnétek.
  • Razor18
    ... max.

"Taszár (LHTA - Kaland)"
    HUNGARY

csak ne úgy nézzen ki, mintha Kaland egy magyar város lenne...
  • Razor18
    Gondolom nem csak én kaptam egy privátot neystratiou-tól a benchmarksim.com-on a készülő Taszár chartról. Kérdésem, mielőtt véglegesedik a projekt, a jobb felső sarokban kell oda a "Kaland" megjelölés, vagy kérjük meg kis magyarázat kíséretében, hogy vegye le?

Minden Korea charton a jobb felső sarokban annyi van, hogy

Reptérnév (Reptérkód)
    Ország

azaz ennek megfelelően ide az kellene, hogy

Taszár (LHTA)
    Hungary

Szerintem a "Kaland" nem igazán kell oda, mert nem hivatalos neve a reptérnek, és szerintem kicsit hülyén is mutat. Vélemények?
  • Razor18
    Pont nem Taszárról beszélek, "Szolnok (vagy valamelyik)". Azért tudom, mert mikor Szolnokon voltam katona, valamivel kapcsolatban hallottam. Az is lehet, hogy Kecskemét volt valaha Vaslemez.
  • axenet
    Nem, ha megnézed a netes chartokat, ott is Kaland van....
  • Razor18
    Én úgy emlékszem, hogy Szolnok (de valamelyik biztosan) Vaslemez volt.
  • L Viper #44451
  • repvez
    -Miért pont üvegtigris?
    -Miért mi legyen a neve fapuma!? :)

Ja párduc, nem jutott eszembe, azt tudtam valami macskaféle
  • L Viper #44449
    Itt is.
  • L Viper #44448
    Más doksiban Párduc :)
  • repvez
    Minden reptérnek megvolt a rádió kodja , igy nem a 4 betüs mozaik szót kellett bemodani hanem ezeket amik ki vannak irva,de én úgy tudom hogy Pápáé a Puma
  • Molnibalage
    Még a régi rendszerből száramzó kódnév lehet.
  • L Viper #44445
    Az teljesen rendben van. További magyar repterek:
    LHDC - Debrecen „Gorshet”
    LHKA - Kalocsa „Verkovod”
    LHKE - Kecskemét „Titán”
    LHKK - Kiskunlacháza „Amper”
    LHKM - Kunmadaras „Foxtrott”
    LHMK - Mezőkövesd „Ralu”
    LHPA - Pápa „Körút“
    LHPP - Pécs-Pogány
    LHSM - Sármellék „Bengal”
    LHSA - Szentkirályszabadja „Vitorlás“
    LHTA - Taszár „Kaland”
    LHSN - Szolnok „Opera”
  • Razor18
    Mi az, hogy "Kaland, Hungary"??? Jobb felső sarok...
  • arrow19
    szal itt
  • arrow19
    Tiszi Taszár first preview just nektek máshova ne linkeljétek thx:

• axenet
    Egyenlőre azt tudom mondani, hogy kezdj új kampányt, nekem 5 kampány indításkor 1x csinálta ezt, akkor nem is lehetett semmit kezdeni vele, de a másik 4 alkalommal semmi baja nem volt
  • axenet
    Az a helyzet, hogy ezt a megállós, időleszámolós bugot nekem is sikerült reprodukálnom, és ha ilyen van, akkor nekem is kifagy .

De ha indítok 1 kampányt, és be tudok lépni repülni az első küldiben, akkor onnantól működik, nem fagy meg. Utána olvasok falcon online forumon, hogy mi lehet ez, és hogy lehet kiküszöbölni...
  • brisanyo
    Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) Sikerült elindítanom így a kampányt, DE valamiért nem minden alkalommal. Sőt van úgy, hogy a már elmentett és működő kampányban egyszer csak valamiért megállnak az egységek és nem moccannak. Ilyenkor hiába csinálok magamnak mission-t azt sem tudom repülni mert amikor visszaszámol a 0-nál megáll és nem csinál semmit. Maga a játék nem fagy ki, visszamehetek a térképhez és csinálhatok bármit, viszont ha már ez a helyzet akkor megint csak nem tudok kilépni mert lefagy.

Szóval továbbra is tanácstalan vagyok, valamikor ez a helyzet fennál a kezdettől fogva, az egységek meg sem jelennek a térképen. Ja, természetesen a Sinai Sp-t indítom (kilépek a theatre választás után) és mással nem csinál ilyet.. a Koreák, Isreal, Balkan, Aegean működik.. Ilyenkor mi van? :DD
  • arrow19
    RedFlag changelog:
    Minden PVP packageben 4 flight lehet 1db géppel. Így nem lesznek ghost contactok az UI-n.
  • arrow19
    Hááát mák volt, azért egy összemergelt "kötelékbe" belelövöldözni amraam-al. A többiek azok mit csináltak addig? A Buddylockingon kívül
  • z0ty4
    na így kell ezt csinálni,

az AI még mindig iszonyat Dogfightban. tekeredik-csavarodik mint valami kígyó :)

a vége nagyon laza ....
  • axenet
    És itt az egyiptomi odal háttere :

• axenet
  • axenet
    +1

Ha valaki lusta nagyon, annak fel fogok dobni ide egy mentett kampányt, amiben ez már be van állítva
  • arrow19
    Axe-al kisakkoztuk, nem árt az összes (RED+BLUE) F-16 SQD-ot rakjátok be set by HQ-ra ha akartok találkozni velük BFS-ben.
  • arrow19
    +1 Ákos megelőzött.
  • axenet
    Na nekem is írt Nikos, hogy már Taszárra fekszik rá !
  • axenet
    Molninál a pont

Molni, tudod, a szokásos, baromira szívesen segítenék benne, mert sztem lenne rá igény, de időm 0. Már az ezreddel is alig repülök...
  • axenet
    Ez két külön dolog :

1. BFS hadjáratban neked kell a kötelékeket felvenned alapból, jobb klikk az ellenséges egységen, vagy csak simán területen, és "add package" , itt akár több reptérről is összerakhatsz komplexebb köteléket, különböző feladatokkal. (Az F-16 squadronokat nem a gép kezeli alapból, csak a többi squadront)

A másik lehetőség, hogy az elején a hadjárat indításakor beállítod a csúszkákon, hogy a gép mire fordítson hangsúlyt. Ezután minden egyes F16 Squadront behozod, és átállítod "SET BY HQ"-ra. Ezt úgy tudod megtenni, hogy lent belemész "OOB", kiválasztod "AIR", majd kiválasztod az adott reptér adott squadronját, jobb klikk, és "Status", és ott kipipálod a zöld négyzetet balra lent.

Én a kettő mixét ajánlom, az összes F-16 squadront állitsd HQ-ra, kivéve a sajátod, és akkor te döntöd el, épp milyen küldetést akarsz csinálni. Később ha már ez könnyen megy, akkor még1 Squadron irányítását átveheted, és egészen komplex csapásmérő köteléket rakhatsz össze. Idővel pedig megtanulod, hogy hogyan kell kontrolálni, befolyásolni a hadjárat alakulását, mikor milyen kötelékeket kell kiküldeni...

2. A második problémádnak számos oka lehet, de az biztos, hogy NEM BFS alapú a probléma, mert ez agyontesztelt , fut mint kés a vajban. Csak ez a kampány fagy ki? A többi soha ?
    (Kérdésem még, a hadszintér kiválasztásnál Sinai SP-t választod ki? Miután kiválasztasz egy új hadszinteret, ki kell lépni a játékból, és ujrainditani azt, ezt megtetted?) Ezen felül még számos oka lehet a kifagyásodnak, ha gondolod TS-en szívesen segítek.
  • brisanyo
    Sziasztok, felraktam a battle of sinai 2.2-t úgy ahogy írtátok. Viszont ha hadjáratot akarok indítani kiírja, hogy Planning de nem csinál semmit. Ha pedig ki szeretnék lépni a hadjáratból akkor lefagy. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
  • Molnibalage
    A Falconhoz az SP3/SP4 manual jelenti a stabil alapot, a legalapvetőbb funkciók minden Falconan ezen alapulnak. Az RWS mód echte ugyanaz BMS4-ben szerintem, mint FF-ben, tehát a kézikönyvem jó hozzá.

Még mindig nincs tényleg egy BMS4 guru sem itt, aki segítene átírni a FF kézikönyvet? :( Nem kell 0-ról indulni, több helyen szinte csak át kellene formázni, vagy ki kellene egészíteni.
  • Razor18
    A BMS 4.32 manualban nézegettem az A/A radarfunkciók részletezését, de úgy tűnik, abban inkább a továbbfejlesztés ill. a BMS 4.23 előnyei vannak részletezve. Az alap RWS mód hol van részletesen leírva? Tán még az eredeti F4 manualban?
  • z0ty4
    Its Not War

szép Harrier videó.
  • arrow19
    EgyPÉ, Torgyán Józsibácsi monta kétPÉvel.
  • z0ty4
    Video - Hogyan lehetsz Grippen-pilóta?